www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Dorucak
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Zdravlje ~
::  
Autor Poruka
Moytsa
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 11 Dec 2005
Mesto: St

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 27, 2007 1:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Navikla sam da mi je doručak osnova cijelog dana. Nikad ne izlazim bez 'nečeg toplog' u želucu. Ne bi mogla funkcionirat bez te 'podloge'. Doručak je izuzetno bitan.

dambolina
• Nepopravljivi romantik •
<b>• Nepopravljivi romantik •</b>

Godine: 42

Datum registracije: 18 Nov 2006
Mesto: •● U tudjoj koži ●•

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 29, 2007 3:44 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Iako znam da nije zdravo,nikada ne doruckujem,prvo za sta se uhvatim ujutru je nes kafa...

dado_GTI
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 36

Datum registracije: 18 Jan 2006
Mesto: Zagreb

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 02, 2007 3:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ujutro cim se dignem odmah se hvatam frizidera

bluebell
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 33

Datum registracije: 07 Mar 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 02, 2007 4:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

i ja doruchkujem svako jutro chim ustanem,prije shkole...oko 8h

Eliot je sreda
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 15 Jul 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 02, 2007 5:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Doruckujem uvek i to prilicno velike porcije Mr. Green ...
Rucam kada stignem
a veceru uglavnom preskacem i osecam se dobro.

Provaljujem da ukoliko ne doruckujem (sto mi se jako retko desava, i to uglavnom vikendom), ceo dan sam bez energije, umorna i pospana.

bluebell
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 33

Datum registracije: 07 Mar 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 03, 2007 2:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja jedem uredno sva tri obroka.....ponekad i chetiri..ali imam super liniju i teshko se debljam ma koliko da jedem......

Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

Godine: 40

Datum registracije: 18 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 05, 2007 11:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne mogu doručkovati, ne mogu staviti ništa u usta ujutru.Samo operem zube, popijem čašu soka od naranče i onda kavu itd itd. Tek negdje oko 14h mogu jest...Tako sam navikla i ne osjećam se loše.

mala_206
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 42

Datum registracije: 10 Jan 2006

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 06, 2007 1:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja baš nemam vremena da doručkujem. Prvo ide spremnje za posao, pa ako se nađe koji minut viška iskoristim za 2-3 zalogaja. To mi je velika mana jer sam sklona mršanju..... Confused

iiivan
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 06 Feb 2007
Mesto: Beograd

saudiarabia.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 09, 2007 10:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

moji roditelji misle da je dorucak jako bitan, kao i vecina vas koliko vidim, dok sam bio sa roditeljima svako jutro pre skole me je cekao dorucak nas stolu mleko, przena jaja, margarin, dzem i sta ja znam, onda sam procitao knjigu "the science of being well" koju sam nasao na netu slucajno, i od tada uglavnom ne doruckujem i ne osecam potrebu da jedem ujutru kad ustanem, ono bas ako ne mogu da odolim necemu sto vidim, nekad ne jedem do vremena za veceru i ne osecam vrtoglavicu, malaksalost i sta ja znam, na sta se ljudi uglavnom zale probaj pa javi a ako hoces knjigu mozes je skinuti sa www.scienceofbeingwell.net

qzma1981
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 17 Maj 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 10, 2007 4:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hhehehe i ja u zadnje vreme imam dorucak u ranim casovima odnosno nocu Smile ,a kada se probudim ujutru jos jedan Smile

jecika_84
^Everyday Is Viggo day^
^Everyday Is Viggo day^

Godine: 40

Datum registracije: 18 Apr 2006
Mesto: ~Liga senki~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 10, 2007 11:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pre sam redovno doruckovala cim bih ustala, ali sada bas i nemam obicaj
..ali trudim se Rolling Eyes

schatzibaby23
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 25 Dec 2005

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 11, 2007 4:45 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

navikla sam nedavno da jedem ujutru i moram reci da se bolje osijecam i imam vise energije Razz

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Zdravlje ~ -> Dorucak Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 2 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon