:: |
Autor |
Poruka |
Female Toxic Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 37
Datum registracije: 21 Nov 2006 Poruke: 169 Mesto: Bjelovar

|
|
Ne bih to znala tocno objasniti, no to je jednostavno nesto sto mi je najvaznije na muskarcu (uz pogled i lijepe zube).
Obozavam vidjeti lijepo oblikovane muske ruke... Ne moraju uopce biti nabildane, mogu biti i mrsave, samo ako su lijepog oblika, kao stvorenog da me miluju... mmmm
|
_________________ Dacu ti gram po gram, ti samo reci am, tvoja sam od cokolade
devojka, pod rukom lepim se, topim u ustima, to sam ja...
. |
|
|
|
 |
Eliot je sreda Odomaćeni član

|
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 1128

|
|
paja1911 je napisao/la sledeće: | Eliot je sreda je napisao/la sledeće: |
Uzasno mi je kada vidim muskarca sa baby - shakama. To je uglavnom osoba koja od olovke nista teze u zivotu nije podigla, koja se nije bavila bas nikakvim sportom, nije obavljala muske poslove
|
Kakve veze ima velicina shake sa teretom koji se dize?Mozes da dizes i 130kg pa opet da imas male shake,njih ne mozes da promenis!!! |
Ne radi se toliko o velicini shake, koliko o obliku iste.
Uporedi shake jednog automehanicara ili cistog fizikalca sa shakama nekog pisara. Videces razliku ako obratis paznju
|
|
|
|
|
 |
Female Toxic Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 21 Nov 2006 Poruke: 169 Mesto: Bjelovar

|
|
Mmmm... moj dragi radi fizicki posao, i upravo zbog toga ima lijepo oblikovane saek i ruke... cvrste, i vidi se da radi. To mi je... mmm... za poluditi
|
_________________ Dacu ti gram po gram, ti samo reci am, tvoja sam od cokolade
devojka, pod rukom lepim se, topim u ustima, to sam ja...
. |
|
|
|
 |
:LOL: >bitchy witch<

|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107

|
|
mmmmmm prosto uzivam u njima moj dragi ima savrsene ruke, snazne, nezne..ma mmmmhmmm
|
|
|
|
|
 |
Vampirela Upućeni član

|
Godine: 40
Datum registracije: 31 Avg 2006 Poruke: 454 Mesto: Tamo gdje je on...

|
|
pa nesto ruke i nisu prvo sto primjetim kod muskarca...nesto to ide redoslijedom zubi, oci, guza, .......da bi dosli do ruku ali volim da su jake, snazne a u isto vrijeme i njezne i njegovane. neko je spomenuo crno ispod noktiju...ma da je D.Beckham sa crnim ispod noktiju nebi ga pogledala, to mi je uzasno. Volim da se osjecam sigurno u muskim rukama, to je ono sto im daje tako posebnu car
|
_________________ LJubav je jedina stvar na svijetu koju ne treba objasnjavati i kojoj ne treba traziti razlog! |
|
|
|
 |
Idealno_losha Banovan! Опасница ©

|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)

|
|
Female Toxic je napisao/la sledeće: | Ne bih to znala tocno objasniti, no to je jednostavno nesto sto mi je najvaznije na muskarcu (uz pogled i lijepe zube).
Obozavam vidjeti lijepo oblikovane muske ruke... Ne moraju uopce biti nabildane, mogu biti i mrsave, samo ako su lijepog oblika, kao stvorenog da me miluju... mmmm  |
potpisujem
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
 |
inferiorna_akasha *Djevojka iz kolektiva*

|
Datum registracije: 13 Nov 2006 Poruke: 5621 Mesto: ...U zemlji maštanja...

|
|
Volim kad mi dečko ima velike ruke....ali stvarno ne znam zašto...to mi je nekako mmmmmm:D
|
|
|
|
|
 |
Moytsa Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 11 Dec 2005 Poruke: 5000 Mesto: St

|
|
I ja volim jaču ruku, naravno, daje osjećaj sigurnosti kad te zagrli, ali meni su zapravo bitniji dlanovi, da su njegovani i lijepi, još ako su prsti dugi, mmmmmmmm ne znam zašto to volim i zašto mi je to bitno
|
_________________ ~We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars.~
Oscar Wilde
|
|
|
|
 |
sandricicak *mama 2 andjela*

|
Godine: 38
Datum registracije: 22 Okt 2006 Poruke: 7174 Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda

|
|
moj dragi ima veoma duge ruke i duge prste
|
|
 |
sandras Dobro upućeni član

|
Datum registracije: 17 Apr 2005 Poruke: 596

|
|
|
|
 |
nenica1 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 23 Apr 2006 Poruke: 221

|
|
Volim kad su njegove vece od moih, pa kad me uhvati za struk... ufff ili kad me greje... obozavam njegove ruke...
|
|
|
|
|
 |
LA*PERLA Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 02 Mar 2007 Poruke: 5670

|
|
Ne znam šta...ali jako su mi bitne...
|
_________________ Između moje moći da kažem
i tvoje da čuješ,
stanuje sam đavo. |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|