www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Caru Dusanu Silnom Srecan Rodjendan!
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 30, 2007 12:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sefe srecan rodjendan i zelim da manje zelis a vise da ostvarujes

" I know the way to fuck them all...."

dambolina
• Nepopravljivi romantik •
<b>• Nepopravljivi romantik •</b>

Godine: 42

Datum registracije: 18 Nov 2006
Mesto: •● U tudjoj koži ●•

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 30, 2007 1:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Srecan rodjendan i sve najlepse!!! Razz Razz Razz

Baraba
Džentlmen
Džentlmen

Godine: 49

Datum registracije: 02 Sep 2005
Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

germany.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 30, 2007 1:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Heh,
zar i ti? Smile
Hmmmmm, neshto se samo redjaju rodjusi...
Ako, lepo je da se stari. Tako kazu, ja ne znam... Razz
Sve najbolje povodom rodjusa (zavidna cifra), da bude manja zhelja,a vishe stvorenog(ostvarenog)... shta ja znam... ispiti... i tako to. Very Happy
Da malo nazdravimo:
Melem je stvarno

Ne zaboravi da zaboravljeni nikada ne zaboravljaju zaboravne!
Ne zaboravi da vratiš dugove, jer oni kojima duguješ tebe nikada neće zaboraviti!

Moytsa
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 11 Dec 2005
Mesto: St

croatia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 30, 2007 2:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Iako si ti taj koji bi trebao primat poklone, moram ti reći hvala na najljepšem poklonu koji si ti nama dao - hvala na Domaćem! Sretan rođendan i sve najbolje ti želim! Very Happy

maza-
¤¤Wonder Woman¤¤
¤¤Wonder Woman¤¤

Datum registracije: 11 Mar 2006
Mesto: Bogu iza nogu...

sweden.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 30, 2007 2:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Moram da se pridruzim cestitkama!
Sretan rodjendan i sve najbolje ti zelim! :rodjendan:

EGO!
Stojke's bitch!
Stojke's bitch!

Godine: 34

Datum registracije: 25 Sep 2006
Mesto: U svom svetu tame,ušuškana u kolevci samoće i neostvarenih želja,izgubljena u sopstvenom životu

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 30, 2007 3:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pridružujem se čestitkama i izvinjavam se što kasnim.
Puno para, ljubavi, sreće, položenih ispita, devojaka... Ma, svega što želiš!!!!!!!!

SVE NAJLEPŠE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja bih opet bih bila ja!

* B.I.T.C.H. 4EVER *
Exclamation Being In Total Control of Herself Exclamation

Babily
Veciti optimista
Veciti optimista

Datum registracije: 28 Avg 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 30, 2007 4:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Srecan rodjendan coveku koji je napravio ovako divno mesto...
Sve najbolje i da ti sve u zivotu ide onako kako pozelis... Wink

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 42

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 30, 2007 6:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dragi komšija, hey, pa srećna rođa Very Happy

Da si nam zdrav, čio, oran, vedar i veseo, živ bio, veliki...poras'o Rolling Eyes Very Happy

Znaš i sam da ti svakodnevno sve najbolje od srca želim, a danas posebno Very Happy

'Povodom rođendana počinje izgradnja spomenika u čast Cara Dušana-Silnog u centru Kraljeva Very Happy , tik uz čuveni Milutin Very Happy Vlasti se boje da će spomenik koji je tek u izgradnji pomutiti slavu već postojećeg koji je simbol i zaštitni znak Kraljeva.

Za Domaći.de, Annabel_Lee'

Dread Lord
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 29 Avg 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 30, 2007 10:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Srecan Rodjendan da si ziv i zdrav i da zivis najmanje jos dva puta toliko... Wink

ComiX
~ Tajni agent ~
~ Tajni agent ~

Datum registracije: 29 Nov 2005
Mesto: Serbia

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 30, 2007 11:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

OOOO Dule, pa nije valjda jos jedna godina vise. Very Happy
Bogami vise se ni torte ne prave da mogu toliike svecice da se izredjaju na njih. Wink
Naravno sve najbolje ti zelim, da si nam ziv, zdrav i nenormalan.

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Godine: 40

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 31, 2007 7:12 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sve najbolje povodom rodjendana osnivacu i stvaraocu ovog foruma na kojem se skupljaju stotine i stotine clanova dnevno

Car Dusan-Silni
Administrator i domaćin
Administrator i domaćin

Godine: 57

Datum registracije: 09 Jun 2002
Mesto: Kraljevo / Frankfurt

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 31, 2007 8:12 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Drage kolege, prijatelji, drugovi i drugarice,

srdacno se zahvaljujem svima na lepim cestitkama Smile

Zahvaljujem se i ja vama sto dolazite na ovaj sajt i sto ste svi zajedno pomogli da ovaj sajt postane kutak okupljanja dobrih, interesantnih, zabavnih i drustvenih ljudi, sto ste svi zajedno pomogli da od ovog sajta bude ovo sto jeste i sto svakodnevno stizu pohvale.

Uspeli smo da ostvarimo ono sto nasi politicari nisu znali i umeli da odrze, da se okupljamo svi na jednom mestu ne obracajuci paznju ko je iz koje drzave, ko je koje nacionalnosti i vere. Ovde smo svi isti i svi ravnopravni a to je ono sto najvise krasi ovaj nas kutak na ovom ogromnom prostoru interneta. Uspeli smo da rezervisemo jedno malo cose za nas gde svi rado dolazimo, gde se zabavljamo, zezamo i druzimo pa i zaljubimo i zavolimo Smile

Vase zelje i cestitke su za mene jedan divan poklon a najveci ste mi pruzili i pruzate sto, kao sto vec rekoh, svakodnevno cinite ovaj sajt jedinstvenim na cemu nam mnogi zavide.

I meni i Nesi (iako mu nije rodjendan Razz ) su to najveci pokloni i potvrda da vreme koje se ulaze u ovaj sajt nije uzaludno i bezvredno.
Isto znaci i za nase moderatore koji mi se stalno zale da ne primaju platu Razz ali i za nih znaci isto kao i za nas da radost, veselje i druzenje kao sto ga ovde dozivljavamo ne moze da plati ni jedna para na svetu (a ja to znam pa zato ne delim plate Razz )

Hvala vam i na lepim zeljama i cestitkama i na svemu Wink

Preporucujemo: [ Naša multimedijalna baština ] sa forumima [ Fontana zelja ], [ MP3 Riznica ], diskusije o [ Domacoj muzici ], ili za ljubitelje [ Strane muzike ] a naravno i sve o [ Online radio domaci.de ].
Opustite se na forumima kategorije [ Zabava ] uz jednu [ Trac partiju ] ili se poigrajte na [ Igrama bez granica ].
I naravno da ne zaboravimo jednu od najvecih [ Download baza ] narodne i zabavne muzike EX-YU estrade sa preko 15.000 mp3 fajlova.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> Caru Dusanu Silnom Srecan Rodjendan! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Strana 2 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon