:: |
Autor |
Poruka |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
Sefe srecan rodjendan i zelim da manje zelis a vise da ostvarujes
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
 |
dambolina • Nepopravljivi romantik •

|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Nov 2006 Poruke: 73140 Mesto: •● U tudjoj koži ●•

|
|
Srecan rodjendan i sve najlepse!!!
|
|
 |
Baraba Džentlmen

|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

|
|
Heh,
zar i ti?
Hmmmmm, neshto se samo redjaju rodjusi...
Ako, lepo je da se stari. Tako kazu, ja ne znam...
Sve najbolje povodom rodjusa (zavidna cifra), da bude manja zhelja,a vishe stvorenog(ostvarenog)... shta ja znam... ispiti... i tako to.
Da malo nazdravimo:
Melem je stvarno
|
|
|
 |
Moytsa Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 11 Dec 2005 Poruke: 5000 Mesto: St

|
|
Iako si ti taj koji bi trebao primat poklone, moram ti reći hvala na najljepšem poklonu koji si ti nama dao - hvala na Domaćem! Sretan rođendan i sve najbolje ti želim!
|
_________________ ~We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars.~
Oscar Wilde
|
|
|
|
 |
maza- ¤¤Wonder Woman¤¤

|
Datum registracije: 11 Mar 2006 Poruke: 11442 Mesto: Bogu iza nogu...

|
|
Moram da se pridruzim cestitkama!
Sretan rodjendan i sve najbolje ti zelim! :rodjendan:
|
|
 |
EGO! Stojke's bitch!

|
Godine: 34
Datum registracije: 25 Sep 2006 Poruke: 5644 Mesto: U svom svetu tame,ušuškana u kolevci samoće i neostvarenih želja,izgubljena u sopstvenom životu

|
|
Pridružujem se čestitkama i izvinjavam se što kasnim.
Puno para, ljubavi, sreće, položenih ispita, devojaka... Ma, svega što želiš!!!!!!!!
SVE NAJLEPŠE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
_________________ Baš je dobro biti ja,
ni sa kim se ne bih menjala,
i kad bih se opet rodila,
ja bih opet bih bila ja!
* B.I.T.C.H. 4EVER *
Being In Total Control of Herself
 |
|
|
|
 |
Babily Veciti optimista

|
Datum registracije: 28 Avg 2006 Poruke: 5506

|
|
Srecan rodjendan coveku koji je napravio ovako divno mesto...
Sve najbolje i da ti sve u zivotu ide onako kako pozelis...
|
|
|
|
|
 |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Dragi komšija, hey, pa srećna rođa
Da si nam zdrav, čio, oran, vedar i veseo, živ bio, veliki...poras'o
Znaš i sam da ti svakodnevno sve najbolje od srca želim, a danas posebno
'Povodom rođendana počinje izgradnja spomenika u čast Cara Dušana-Silnog u centru Kraljeva , tik uz čuveni Milutin Vlasti se boje da će spomenik koji je tek u izgradnji pomutiti slavu već postojećeg koji je simbol i zaštitni znak Kraljeva.
Za Domaći.de, Annabel_Lee'
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
 |
Dread Lord Upućeni član

|
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 378 Mesto: Novi Sad

|
|
Srecan Rodjendan da si ziv i zdrav i da zivis najmanje jos dva puta toliko...
|
|
|
|
|
 |
ComiX ~ Tajni agent ~

|
Datum registracije: 29 Nov 2005 Poruke: 2077 Mesto: Serbia

|
|
OOOO Dule, pa nije valjda jos jedna godina vise.
Bogami vise se ni torte ne prave da mogu toliike svecice da se izredjaju na njih.
Naravno sve najbolje ti zelim, da si nam ziv, zdrav i nenormalan.
|
|
|
|
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 40
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
Sve najbolje povodom rodjendana osnivacu i stvaraocu ovog foruma na kojem se skupljaju stotine i stotine clanova dnevno
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
 |
Car Dusan-Silni Administrator i domaćin

|
Godine: 57
Datum registracije: 09 Jun 2002 Poruke: 7770 Mesto: Kraljevo / Frankfurt

|
|
Drage kolege, prijatelji, drugovi i drugarice,
srdacno se zahvaljujem svima na lepim cestitkama
Zahvaljujem se i ja vama sto dolazite na ovaj sajt i sto ste svi zajedno pomogli da ovaj sajt postane kutak okupljanja dobrih, interesantnih, zabavnih i drustvenih ljudi, sto ste svi zajedno pomogli da od ovog sajta bude ovo sto jeste i sto svakodnevno stizu pohvale.
Uspeli smo da ostvarimo ono sto nasi politicari nisu znali i umeli da odrze, da se okupljamo svi na jednom mestu ne obracajuci paznju ko je iz koje drzave, ko je koje nacionalnosti i vere. Ovde smo svi isti i svi ravnopravni a to je ono sto najvise krasi ovaj nas kutak na ovom ogromnom prostoru interneta. Uspeli smo da rezervisemo jedno malo cose za nas gde svi rado dolazimo, gde se zabavljamo, zezamo i druzimo pa i zaljubimo i zavolimo
Vase zelje i cestitke su za mene jedan divan poklon a najveci ste mi pruzili i pruzate sto, kao sto vec rekoh, svakodnevno cinite ovaj sajt jedinstvenim na cemu nam mnogi zavide.
I meni i Nesi (iako mu nije rodjendan ) su to najveci pokloni i potvrda da vreme koje se ulaze u ovaj sajt nije uzaludno i bezvredno.
Isto znaci i za nase moderatore koji mi se stalno zale da ne primaju platu ali i za nih znaci isto kao i za nas da radost, veselje i druzenje kao sto ga ovde dozivljavamo ne moze da plati ni jedna para na svetu (a ja to znam pa zato ne delim plate )
Hvala vam i na lepim zeljama i cestitkama i na svemu
|
_________________ Obavezno procitajte [ Pravilnik ] i [ FAQ ] pre nego sto postavite pitanja.
Preporucujemo: [ Naša multimedijalna baština ] sa forumima [ Fontana zelja ], [ MP3 Riznica ], diskusije o [ Domacoj muzici ], ili za ljubitelje [ Strane muzike ] a naravno i sve o [ Online radio domaci.de ].
Opustite se na forumima kategorije [ Zabava ] uz jednu [ Trac partiju ] ili se poigrajte na [ Igrama bez granica ].
I naravno da ne zaboravimo jednu od najvecih [ Download baza ] narodne i zabavne muzike EX-YU estrade sa preko 15.000 mp3 fajlova.
 |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|