:: |
Autor |
Poruka |
slatka_sanerka Anđeo s greškom

|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca

|
|
oo jarane moj jarani smo mi svaka cast legendo kazem ja trola ba legenda nad legendama
|
|
|
|
|
 |
Vilenjakinja Sašina Kumica

|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889

|
|
Čestitam ti kolega od srca, želim ti dobrodošlicu i sretno
|
|
|
|
|
 |
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~

|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~

|
|
Svaka cast druze, nastavi tako, ma znala sam da ces pozeleneti, jedva sam cekala da te slusam hehe
Bas si Legenda, narodnjaci su zakon 8)
Nadam se da ces se lepo provesti u Grskoj, jedva cekamo da nam se vratis, ljubim ja tebe puno i svaka cast
|
|
|
|
|
 |
Baraba Džentlmen

|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

|
|
Trolic,
da kazhem josh neshto?
Ne, neka bude samo -->>
Sa srecom i samo opushteno...
|
|
|
 |
*miss jr* Banovan! Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 10666 Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...

|
|
i od mene srdacne cestitke
|
|
|
|
 |
EGO! Stojke's bitch!

|
Godine: 34
Datum registracije: 25 Sep 2006 Poruke: 5644 Mesto: U svom svetu tame,ušuškana u kolevci samoće i neostvarenih želja,izgubljena u sopstvenom životu

|
|
Srećo, da li treba nešto da kažem, da napišem?
Znaš koliko mi je drago što si postao DJ.
Kiss
|
_________________ Baš je dobro biti ja,
ni sa kim se ne bih menjala,
i kad bih se opet rodila,
ja bih opet bih bila ja!
* B.I.T.C.H. 4EVER *
Being In Total Control of Herself
 |
|
|
|
 |
~*трола41*~ Banovan! ~*ЛегендА*~

|
Godine: 34
Datum registracije: 30 Apr 2005 Poruke: 2962 Mesto: Opusteno...Beogradski!

|
|
hvala svima na iskrenim chestitkama i primite puno pozzzz sa kipra od mene! kiss svima
|
_________________ Zivi Zivot,opushteno i Beogradski!
I? JEL IMA NESTO ZANIMLJIVO U MOM POTPISU?.... |
|
|
|
 |
Moytsa Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 11 Dec 2005 Poruke: 5000 Mesto: St

|
|
A šta da ti kažem legendo naša,, guštaj guštaj guštaj jer onda i mi guštamo s tobom! kissssssssssss
|
_________________ ~We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars.~
Oscar Wilde
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|