www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

~Moj blizanac Alexns doskakutao i na 12. kat~
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
nextajox
حزب الحيوان
<b>حزب الحيوان</b>

Godine: 36

Datum registracije: 16 Jul 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 04, 2007 1:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Oohohho gle ko je to dosao na 12 sprat Razz Nisam znala da su Novosadj(e)ani tako spori Laughing ali valjda ces ubaciti malo u drugu brzinu kada vidis sta sam spremila za tebe.Zelim ti sve naj naj,da slusas cokoladicu Mr. Green i da budes moj komsha Mr. Green zato Arrow Arrow

imas raznih vrsta,pa ti izaberi Laughing Razz

Mysty
~abhor~
<b>~abhor~</b>

Godine: 36

Datum registracije: 29 Maj 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 04, 2007 2:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

cestitke iskrene i od mene!! Wink

Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦
<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>

Godine: 42

Datum registracije: 07 Apr 2005
Mesto: 83700 ST RAPHAEL

france.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 04, 2007 3:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Oho,dragi Imenjace Mr. Green
Od srca ti cestitam nov spratic.... Razz
Nadam se da je ok na radiju,nisam stigla da te slusam Laughing
Hajde pozdrav

jecika_84
^Everyday Is Viggo day^
^Everyday Is Viggo day^

Godine: 41

Datum registracije: 18 Apr 2006
Mesto: ~Liga senki~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 04, 2007 8:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

čestitke od mene za pređeni spratić, i samo napred Wink

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 04, 2007 8:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

@ Boky - Hvala, hvala Very Happy Aj pa me stigni

@ Coco - Ooo komsho, al si se otvorio, svaka cast Mr. Green samo koje baterije idu u taj daljinac? Laughing

@ Cokojadica - Kao prvo kaze se "poslednji" a ne "zadnji put" Embarassed Embarassed Laughing Laughing Laughing
A kao drugo hwaja ti dooshice moja mawa, slika se potpuno slaze Embarassed Mr. Green Mr. Green ...mada mozda josh jednu knjigicu da dodash... Laughing

@ Sascha - Hvala Wink

@ Konja - Hvala Konjo Wink

@ dreamy - Hvala bradata devojcice, evo leti i od mene kiss za Kseniju Mr. Green

@ Limenka - Komshika, hvala na lepim zeljicama i...samo ti vishe nemoj toliko skakati gore i nema problema Mr. Green

@ Nexta - Mmmm, josh holesterola i shecera u krviii, tooooo, ako tako nastavim uskoro cu baldisati, jel to iv ocete, aa? Mr. Green Mr. Green MA cujem ja nju Nextice al sad dal je slusham to je vec diskutabilno Mr. Green Elem josh-malo-pa-moja-komshiko hvala Razz

@ Mysty - Hvala Wink

@ Francuskinja - Oho imenjakinjo Mr. Green Hvala na cestitkama ii...cujemo se Razz

@Jecika - Hvala, hvala Very Happy

The tears of a clown make the whole world laugh.

dambolina
• Nepopravljivi romantik •
<b>• Nepopravljivi romantik •</b>

Godine: 43

Datum registracije: 18 Nov 2006
Mesto: •● U tudjoj koži ●•

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 05, 2007 12:17 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Svaka cast,Zekane,iskrene cestitke od mene,i da jos dugo skakutas po spratovima... Mr. Green Wink

Alexns
Tinkerbell's pixie dust

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 05, 2007 8:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

@ Dambi - Hwaja slonce Mr. Green Razz Ne brini, nece zekan odustati tako lako Razz Poozz sestru Mr. Green

Gertie
◊Poker Face◊
<b>◊Poker Face◊</b>

Godine: 38

Datum registracije: 01 Jul 2005
Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 05, 2007 9:26 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Alex from NS, sve cestitke i od mene!

Alexns
Tinkerbell's pixie dust

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 05, 2007 9:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jaaao, josh slatkisha Embarassed ...ode zdravlje u 3 poshtanske markice Embarassed

Hvala Gertie Very Happy

~SonicLady~
~Smiley~
~Smiley~

Godine: 39

Datum registracije: 12 Avg 2004
Mesto: tamo negde

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 05, 2007 9:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Alex, čini mi se da te videh u taxiju danas Mr. Green i to onom specijalnom, znaš... ma nisi ni ti blesav Mr. Green

Svaka čast sugrađanine & komšo, samo napred, da doskakućeš što pre do novih visina Very Happy

Alexns
Tinkerbell's pixie dust

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 05, 2007 9:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mr. Green Mr. Green Eee komshiko moja, a mnogi be se u zivot zakleli da sam ŠLB Mr. Green Mr. Green tako je, razuveri ih Laughing

Hvala komshiko, hvala Very Happy

Bojan_kralj
~Angel azul~
<font color='blue'><b>~Angel azul~</b></font>

Godine: 34

Datum registracije: 23 Apr 2007
Mesto: Debela 'ladovina

spain.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 06, 2007 6:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hohohoho to nas DJ koji nikad ne radi dosao do 12 sprata Mr. Green ....e pa cestitam Mr. Green

Nema 'leba bez motike...reče lopov i motikom razbi izlog pekare !

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> ~Moj blizanac Alexns doskakutao i na 12. kat~ Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Strana 2 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon