www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

~ Vampirusa na 7. spratiću :) ~
Strana prethodna  1, 2
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
Shiseido
N-SNG-J06
<b>N-SNG-J06</b>

Datum registracije: 26 Apr 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 13, 2008 8:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Weeeeeeeeee...mi amore, ju ar d maj lav! Mr. Green Nego, da se ja ipak prešaltujem na naški...ccc...postade ti prava furija, šta uradiše ovi đetići od tebe... Rolling Eyes Mr. Green Želje i čestitke ću preskočiti ovog puta, al' ću ti ipak poslati crvića, ne baš đetićki nastrojenog... Laughing Mr. Green

Mr. Green S.P. Mr. Green Pozdravi mi zeta i jedva čekam da se vidimo sekooooo bweee...

ticmaopel
S verom u Boga
<b>S verom u Boga</b>

Godine: 41

Datum registracije: 13 Apr 2006
Mesto: Београд

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 13, 2008 11:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cestitam samo nastavi

Vampirusa
Izabel di Mulen
<b>Izabel di Mulen</b>

Datum registracije: 09 Apr 2007
Mesto: ... tamo gde ljubav počinje...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 14, 2008 10:45 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jecika_84 Arrow ti si pravi drug, hvala ti puno i igramo se i dalje Very Happy
--hell_soul-- Arrow hvala Wink
granger Arrow mmmm, ne želim da biram uzeću obojicu, hvala ti Wink
dambolina Arrow hvala ti i za ruže i za čestitke, predivne su Very Happy
coco_bill Arrow divim se tvojoj vidovitosti, tačno znaš šta mi treba, hvala Wink
nextajox Arrow hvala i tebi Smile
David 1986 Arrow hvalaaaaaa Laughing
Baraba Arrow pije se sada i kafička i kafurac Mr. Green , drago mi je da brineš o koleginici i hvala ti puno Very Happy
Kinder Torta Arrow hvala Smile
Sascha336 Arrow hvala kolega zvezdaš Wink
TAMARA MAGIS Arrow hvala ti magična Wink
Devojka oc cokolade Arrow hvalaaaaaaaaa Laughing
Shiseido Arrow hvala sejo moja u domovini, a koliko vidim ovi crvići su u stvari za zeta, cccc Mr. Green
ticmaopel Arrow takvi su mi planovi, hvala Wink

đavolče
little sexy devil
little sexy devil

Godine: 36

Datum registracije: 11 Maj 2006
Mesto: pakao

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 18, 2008 6:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

cestitke i od mene

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> ~ Vampirusa na 7. spratiću :) ~ Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2
Strana 2 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon