www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Najdraza Nextica na 16 spratu
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
ticmaopel
S verom u Boga
<b>S verom u Boga</b>

Godine: 41

Datum registracije: 13 Apr 2006
Mesto: Београд

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 16, 2008 8:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cestitam ti samo nastavi ali nemoj vise onako kasno da kuckas Laughing

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Godine: 40

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 16, 2008 8:47 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Svaka cast Joco .. samo napred Wink .. ne znam sta drugo da ti kazem a da vec nisam rekao .. nastavljamo druzenje Wink Cool

nextajox
حزب الحيوان
<b>حزب الحيوان</b>

Godine: 36

Datum registracije: 16 Jul 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 16, 2008 10:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

*Nesho79* Arrow :Hvala ti dragi Neshice od srca sto si mi otvorio cestitku i sto si tako drag Wink Naravno,nastavljamo druzenje Very Happy Kisss(ogroman Mr. Green )

*Francuskinja *Arrow :Hvala la France Very Happy

*granger_* Arrow :Hvala kumice.Meda je presladak Very Happy Embarassed

*jecika_84* Arrow :Hvala ti draga jecika.Znas da si mi draga puno i naravno,idemo dalje Razz Razz

*KK_Niksic_15* Arrow :Hvala shicani Mr. Green

*jbstapar* Arrow : Laughing Hvala ti lutko.Pa gotovo,vec sam se udebljala Razz izgleda da cu za ovaj sprat pojesti ovu ruzu umesto torte Mr. Green

*Batino20* Arrow :oooo hvala puno bjuti za cokoladice..sad cu da ih sve smazem,koliko dobro zigledaju Mr. Green

*David1986* Arrow :Hvala Very Happy

*Andjela* Arrow :Hvala ti draga Andjoo..pusa ogromna za tebe!!

*Idealno_losha* Arrow :Hvala najdraza moja ljubavi Embarassed prelepo je!!!Volim te!!!

*--hell_soul--* Arrow :Ma baato,ne treba da se deres,cujem te odlicno,nisam gluva kao jucerasnji policajac Mr. Green Mr. Green Ma znas da cu uvek biti tu i znas da cu te trpeti i dalje..Sta cu,kad imam samo jednog batu Mr. Green A znas i da sam se danas super provela Razz ljuuuubim bato,idmo dalje Wink Hvala za slike Embarassed Volim te!!!

*coco_bill* Arrow :Hvala coco..Uuups,tortu sam spremila ali maca pojela Mr. Green

*ticmaopel* Arrow :Hvala ali nemoj ni ti tako rano da se odjavis Mr. Green

*Boky* Arrow :Hvala ti Boky od srca Wink idemo dalje Cool

TAMARA MAGIS
***bombica***
<b>***bombica***</b>

Godine: 45

Datum registracije: 10 Mar 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 16, 2008 10:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

cestitke i od mene

bilo vezano za tu osobu ...

Bojan_kralj
~Angel azul~
<font color='blue'><b>~Angel azul~</b></font>

Godine: 34

Datum registracije: 23 Apr 2007
Mesto: Debela 'ladovina

spain.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 16, 2008 10:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Eh ovako, vidim svi se izredali da ti cestitaju samo kum zaboravio Mr. Green ...E aj nek ti je sa srecom ovaj masala 16-ti sprat Mr. Green ...Ti malo po malo i pobeze mi...sta ja to pricam "malo po malo" Shocked ...Ti ugradila turbo u prste i kuckas ko luda Mr. Green ...Salim se ja malo Mr. Green ...aj sve najbolje tokom prelazenja novih "spratina" Mr. Green

Nema 'leba bez motike...reče lopov i motikom razbi izlog pekare !

dambolina
• Nepopravljivi romantik •
<b>• Nepopravljivi romantik •</b>

Godine: 43

Datum registracije: 18 Nov 2006
Mesto: •● U tudjoj koži ●•

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 17, 2008 1:03 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Oho,pa ti si sve brza i brza... Wink
U svakom slucaju iskrene cestitke od mene i samo pici dalje u visine... Razz
Zelim ti sve najbolje...Kiss!!! Wink

Dakilica
> sexy angel <
<b>> sexy angel <</b>

Godine: 43

Datum registracije: 28 Maj 2007
Mesto: > trg raja <

belgium.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 17, 2008 11:32 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

cestitamo, cestitamo... Very Happy

nextajox
حزب الحيوان
<b>حزب الحيوان</b>

Datum registracije: 16 Jul 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 17, 2008 12:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

*Tamara Magis* Arrow :Hvala

*Bojan_kralj* Arrow Razza kum bi trebao prvi da cestita Mr. Green ccc,sram te bilo Razz .No,hvala kuume moj i sad cu ja tebi dakazem,ajde stigni me sto pre Mr. Green Kisss

*dambolina* Arrow :Hvala ti dambice Very Happy Ljuubim te,i stizem te Mr. Green

*Dakilica* Arrow :Hvala,hvala... Very Happy

Devojka od cokolade
.:¦ VaNi jE vAtRa ¦:.
<b>.:¦ VaNi jE vAtRa ¦:.</b>

Datum registracije: 03 Apr 2007
Mesto: .~. Sous le vent .~.

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 17, 2008 3:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Draga nexta, cestitam ti od srca i samo tako nastavi da kucas!
Da ti kazem hajde brze ne mogu, jer si vec sada uzela najveci zalet Razz
Nastavi ti tako ! ! ! Very Happy

durlanac
.::=Vitez Ljubavi=::.
<b>.::=Vitez Ljubavi=::.</b>

Godine: 37

Datum registracije: 25 Nov 2006
Mesto: Srbija do Tokia, Durlan do Kalchu!

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 17, 2008 5:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Najdraza Jovana chestitam ti predjeni sprat i hvala ti shto postojish i shto si tako dobra i draga osoba Smile volim te puno Embarassed Embarassed

Konjanik
Ludi Bosanac
<b>Ludi Bosanac</b>

Godine: 45

Datum registracije: 29 Avg 2006
Mesto: Na žalost, Velenje

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 17, 2008 6:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nexta, čestitam na ovom 16 spratu. al stvarno pa svrati malo više u kafanu, ne grizemo tamo, samo one koji to žele (nabavili smo profesionalnog grizaća Wink =

KInder Torta
Moj Dobri Anđele...
<b>Moj Dobri Anđele... </b>

Datum registracije: 13 Jul 2007
Mesto: U šumi obrasloj sećanjima...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 18, 2008 7:52 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cestitam ti draga next! Takodje mi je mnogo drago da sam te upoznala i naravno da bih i ja volela da se upoznamo licno ali ja nikako da odem kod bake u Knicanin Sad ... Ali naravno javljam ti se obavezno pa da se vidimo!
Ljubim te puno i kao sto Konjanik kaze svrati malo cesce u kafance, ne grizemo! Very Happy

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> Najdraza Nextica na 16 spratu Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 2 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon