www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Nasa nextajox stigla na 17 spratic!!!!!!!
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

Godine: 40

Datum registracije: 18 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 25, 2008 3:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bravo, nextice, čestitam ti na ovako visokom katu! Pusaaaaa

dambolina
• Nepopravljivi romantik •
<b>• Nepopravljivi romantik •</b>

Godine: 43

Datum registracije: 18 Nov 2006
Mesto: •● U tudjoj koži ●•

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 25, 2008 4:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ju ju ju,pa ti si sve brza i brza Mr. Green

Neka tako i treba,iskrene cestitke od mene i samo napred u visine!!! Wink
Big kiss! Razz

TAMARA MAGIS
***bombica***
<b>***bombica***</b>

Godine: 45

Datum registracije: 10 Mar 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 25, 2008 6:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

svaka cast

bilo vezano za tu osobu ...

David 1986
-Pežo boy-
<b>-Pežo boy-</b>

Datum registracije: 20 Mar 2007

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 25, 2008 6:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne mogu vjerovat....... Shocked Question al ajde....... čestitam ti draga nextice..... želim da se još puno družimo...... sve me Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 43

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 25, 2008 7:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Čestitke, draga Very Happy

jbstapar
[Caliente con el fuego]
<b>[Caliente con el fuego]</b>

Godine: 34

Datum registracije: 17 Maj 2006
Mesto: Does it matter?

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 25, 2008 7:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

khm....jel mogućeee ????

pa ti si brza, preeebrzaaa..

pa frendice, čestitam ti..šta drugo da ti kažem..
samo da se još družiš sa nama...

KiisiĆ.

đavolče
little sexy devil
little sexy devil

Godine: 36

Datum registracije: 11 Maj 2006
Mesto: pakao

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 25, 2008 9:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

o pa cestitam i ja sestro bliznakinjo Very Happy .....samo tako nastavi dalje daleko ces ti stici ali uspori da te i seka stigne Mr. Green Mr. Green

Unusally
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 37

Datum registracije: 19 Feb 2008
Mesto: GM

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 25, 2008 9:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cestitkam se priduzujem i ja znaci jos jedan spratic i punoletna si na ovom sajtu svaka cast Smile

A to sto mi fali "u" - sta mi vredi rodjen sam sa greskom!!!

nextajox
حزب الحيوان
<b>حزب الحيوان</b>

Godine: 36

Datum registracije: 16 Jul 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 25, 2008 9:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

*jecika_84* Arrow :Hvala ti draga jeco od srca i naravno,bicu sa vama jos dugo Wink kisss

*Idealno_losha* Arrow : Embarassed Embarassed Ljubavi moja Embarassed Embarassed pa ja nemam reci posle ovoga.Hvala ti na ovim recima,hvala ti sto si uvek tu za mene,sto me saslusas,das savet ,..Volim te i to puno i ti to znas Wink Zajedno smo jace Wink

*Vilenjakinja* Arrow :Hvala Very Happy

*granger_* Arrow :Hvala ti kumice moja slatka..Ljubim te puno i hvala za slike Embarassed Wink

*Andjela* Arrow :Hvala draga Andjela Wink Puusa

*dambolina* Arrow Razza zar sumnjas u mene Mr. Green Uskoro te stizem Razz hvala ti puno.Kissss

*Tamara Magis* Arrow :Hvala

*David1986* Arrow :Hvala ti daki od srca Embarassed i vidim dajes mi sladoled Very Happy Embarassed

*Annabel Lee* Arrow :Hvala draga Very Happy

*jbstapar* Arrow :Hvala ti draga frendice Wink kisss

*djavolce* Arrow :Hvala seko Very Happy Ajde cekam te na 19 spratu pa da slavimo zajedno 19ti rodjus Wink cmooka

*Unusally* Arrow :Hvala ti druze Smile Smile

--hell_soul--
..:: sve si mi ti ::..
<b>..:: sve si mi ti ::..</b>

Godine: 35

Datum registracije: 18 Dec 2007
Mesto: **over the sky**

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 26, 2008 12:03 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa ne mogu da vjerujem.. Shocked kao da sam ti juce cestitao 'neki' sprat Laughing kad ono dobijam 'upozorenja' od moje seke.. Laughing seko znas,da bih ti cestitao ranije ali nisam mogao da vjerujem da si OOooOOoovoliko brza Very Happy
Pa,seko moja voljena,zelim ti sve najbolje u zivotu... zelim da se druzimo jos dugo na tracu i da se upoznamo (uzivo) sto prije... Seko,hvala ti sto si uvijek tu za mene.. sto me podrzavas u svemu i sto mi dajes savjete.. Smile hvala ti za sve one poruke Embarassed eee..i uvijek ces ostati moja seka..ipak,moram nekog da matletiram Razz salim se Razz

--_make love not war_--

Bojan_kralj
~Angel azul~
<font color='blue'><b>~Angel azul~</b></font>

Godine: 34

Datum registracije: 23 Apr 2007
Mesto: Debela 'ladovina

spain.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 26, 2008 12:10 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja vise ne mogu da pohvatam koji ti je sprat...ja samo sto sam cestitao 16-ti tebe eto vec na broju 17 Very Happy....E svaka tebi cast kumo....nisi lena kao ja Mr. Green ...kucas ni sam ne znam kojom brzinom Mr. Green ...Aj nek ti je sa srecom ovaj novi sprat i naravno da ih bude jos mnoooooooogo, mnoooooogo i jos puno vise Very Happy

Nema 'leba bez motike...reče lopov i motikom razbi izlog pekare !

Shiseido
N-SNG-J06
<b>N-SNG-J06</b>

Datum registracije: 26 Apr 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 26, 2008 12:15 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Vala...baš brzo...ako, ako, samo tako! Mr. Green Čestitke i ljubac od novopečene tetke! Razz Mr. Green

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> Nasa nextajox stigla na 17 spratic!!!!!!! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Strana 2 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon