:: |
| Autor |
Poruka |
Avram007 ..::Darkmen X::..

|
Godine: 37
Datum registracije: 08 Maj 2005 Poruke: 3247 Mesto: ..::Under the sea::.. {KG~SV}

|
|
Ja nisam preterano pratio Beoviziju jer mi je cimer rekao da je totalno sra*e, odslusao sam Betty Boop jedino i simpa mi je pesma..
Sad cu skinuti i odlusati pa videti vredi li nesto ta pesma....
|
|
 |
milica.saska **principessa**

|
Godine: 38
Datum registracije: 11 Okt 2007 Poruke: 1263 Mesto: ~Destination Unknown~

|
|
Meni je bas drago zbog Jelenine pobede, zasluzila je, samo napred .A sto se tice pobede na Evrovizji, nikad se ne zna....
|
_________________ All we've ever wanted is to look good naked, hope that someone could take it, God save me rejection from reflection, I want perfection... |
|
| |
|
 |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 43
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Zvuk 'Oro' jeste prepoznatljiv, to stoji, ali mislim da je Jelenin glas anđeoski i da zaslužuje pobedu, pesma zvuči najmoćnije od svih koje sam čula
Simpatična mi je bila i 'Zoe Kida U Zemlji Gruva'
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
| |
|
 |
Zemovka Miss Domaći.de 2008

|
Godine: 38
Datum registracije: 28 Jan 2008 Poruke: 194

|
|
Festival je bio monoton bolje da se zove "Veče novih nada" mahom su svi bili nepoznati...što se tiče Jelene za njene glasovne mogućnosti suvišni su komentari stvarno je odlična, ali ova pesma mi je bezveze...i unapred se znalo ko će pobediti favorizovali su je svuda...
Volim našu etno muziku ali mislim da za ovaj festival treba nešto drugačije ...od kada je Zeljko otišao sa "Lanetom"..pa neredne godine nam ne osvanu "Jutoro"na Evroviziji, mi odmah smislismo "Molitvu"e na ovoj Evroviziji je najbolje da se uhvatimo za uši i da igramo "Oro"
|
_________________ ...dozvola za ljubav... |
|
| |
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Mogu da kažem da je lepa pesma, ako ne računam refren. "Nunanunanunanej" ... ko uspavanka...
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|