www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

~ Nasa Nextica na 18.spraticu ~
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
nextajox
حزب الحيوان
<b>حزب الحيوان</b>

Godine: 36

Datum registracije: 16 Jul 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 16, 2008 2:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

@--dambolina-- Arrow :Ooo hvala dambice nasha,sutra slavim rodjendan Mr. Green Kisss

@--coco-bill-- Arrow :Hvala dragi Coco Very Happy

@--jecika_84-- Arrow :hvala draga drugrice moja Very Happy torta je prelepa,odmah cu je prozdrati Razz Mr. Green

@--X girl-- Arrow :hvala ti satkice Smile Very Happy

@--Johny Delija-- Arrow :zahvaljujem rodbini iz Kuskundaljeva Mr. Green ko je kuskundaljev?hvala,hvala Mr. Green

@--Vilenjakinja-- Arrow ;hvala vilka Very Happy

@--Devojka od cokolade-- Arrow ;Hvala ti draga cokoladice Very Happy

@--ex_deda-- Arrow :Hvala slatki dedice Very Happy ko zna,mozda jednom i bude Wink

@--Shiseido-- Arrow :Hvala majko.. Mr. Green Ne zna ko furamdanasnja omladina ili danasnja... Mr. Green (majko ugledaj se na 'ceru Mr. Green )

@--durlanac-- Arrow :O muzicu vala i ti da cestitas zeni..vidis kako sam tesko presla bez tebe ove spratice..otiso si a slaninu probo nisi Laughing Mr. Green Mr. Green Hvaja.hvaja Embarassed Smile

@--Ivankamaza-- Arrow :Hvala draga moja seko..Volim i ja tebe najvise na svetu i naravno da ostajem ista Wink Ljuuubim te!!!!

@--David1986-- Arrow :Hvala Daki bwe Mr. Green Embarassed

--hell_soul--
..:: sve si mi ti ::..
<b>..:: sve si mi ti ::..</b>

Godine: 35

Datum registracije: 18 Dec 2007
Mesto: **over the sky**

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 16, 2008 2:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sekooo..pa ti si cudo.. Shocked 18-ti sprat Shocked A znas lijepo sta si mi rekla i nisam vjerovao da ces tako brzo do novog 'spratica' Mr. Green ali ipak ti si stalno prisutna i aktivna Mr. Green
ali neka.. Wink
sve cestitke primi od mene i granger.. Very Happy zelimo da samo tako nastavis i zelimo ti svu srecu.. Wink hvala ti na svemu (znas ti vec na sta svemu) [/size]
[/color]

...a i evo ti nesto da poklonis,znas kome Razz

--_make love not war_--

Poslednja prepravka: --hell_soul-- datum Ned Mar 16, 2008 2:51 pm; ukupno izmenjena 1 put

Killaz
***Don Brate***
***Don Brate***

Godine: 35

Datum registracije: 08 Nov 2006
Mesto: Somewhere in the universe...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 16, 2008 2:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Napred nexaaaa,eeeeeeeeee
sve najbolje i da napravish jos mnogo postova Wink

Dakilica
> sexy angel <
<b>> sexy angel <</b>

Godine: 43

Datum registracije: 28 Maj 2007
Mesto: > trg raja <

belgium.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 16, 2008 2:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

cestitam Very Happy

Bojan_kralj
~Angel azul~
<font color='blue'><b>~Angel azul~</b></font>

Godine: 34

Datum registracije: 23 Apr 2007
Mesto: Debela 'ladovina

spain.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 16, 2008 3:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma begaj bre ja samo sto sam cestitao 17-ti srat, eto tebe na novom Mr. Green ...Salim se ja naravno kumo Mr. Green ...Aj nek ti je sa srecom ovaj novi sprat, eto konacno si postala punoletna Mr. Green ....e aj sad navali pa prestizi sve redom..sve najbolje Very Happy

Nema 'leba bez motike...reče lopov i motikom razbi izlog pekare !

nextajox
حزب الحيوان
<b>حزب الحيوان</b>

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 16, 2008 6:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

@--hell-soul-- Arrow :Bato moj dragi!!! Razz Very Happy Pa ja to u dok spavam prelazim Mr. Green
Ne znam ja sta sam ti rekla Rolling Eyes Rolling Eyes (Mr. Green Mr. Green Mr. Green )
Nemoj mi se zahvaljivati,uvek sam tu za vas Wink .Hvala tebi i Liz Wink Zelim vam svu srecu!!!Znate vec Wink Nego sto se tice poklona,ovaj moj ce poluditi bre Mr. Green Ima da dodje tu da ti se zahvali Razz Hvaja,hvaja puuuno Very Happy

@--Killaz--: Arrow Hvaaaala gangsta man Mr. Green Ima da se jos druzimo!!!

@--Dakilica-- Arrow :Hvala novopeceni konobaru Very Happy

@--Bojan_kralj-- Arrow :hahaha Laughing Sta me teras kume,nisam ja jos otisla,ima jos da te nerviram sa ovim spraticima Mr. Green Hvala kume,vidis mozes i ti biti fin kad hoces Mr. Green Mr. Green Kiss

katarinaa85p
Banovan!

~hot angel~
<b>~hot angel~</b>

Godine: 40

Datum registracije: 06 Dec 2007
Mesto: K*R*A*G*U*J*E*V*A*C

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 16, 2008 6:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cestitke draga......

jbstapar
[Caliente con el fuego]
<b>[Caliente con el fuego]</b>

Godine: 33

Datum registracije: 17 Maj 2006
Mesto: Does it matter?

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 16, 2008 6:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nextice lepa, čestitam ti na ovom spratiću, i da jih još puno predješ, i da se još dalje punoooo družimo! Very Happy

LepoticaNS
*velika maza*
<b>*velika maza*</b>

Datum registracije: 24 Sep 2006
Mesto: ♥zauvek u njegovom srcu♥

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 16, 2008 7:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

cestitam ti od srca Very Happy

nextajox
حزب الحيوان
<b>حزب الحيوان</b>

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 17, 2008 11:03 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

@--katarinaa85p-- Arrow :Hvala draga Very Happy

@--jbstapar-- Arrow :Hvala lepa , naravno da cemo se jos druziti Wink Very Happy

@--LepoticaNS-- Arrow :Hvala od srca Very Happy

KInder Torta
Moj Dobri Anđele...
<b>Moj Dobri Anđele... </b>

Datum registracije: 13 Jul 2007
Mesto: U šumi obrasloj sećanjima...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 17, 2008 11:38 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nexta moja cestitam ti na predjenom spratu, samo tako nastavi!
Ljuubim te punooo! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Sascha336
* Vatreni delija *
* Vatreni delija *

Godine: 52

Datum registracije: 06 Dec 2004
Mesto: BEC/Srbija

austria.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 17, 2008 2:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sve cestitke i od mene samo tako Wink

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> ~ Nasa Nextica na 18.spraticu ~ Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 2 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon