:: |
Autor |
Poruka |
katarinaa85p Banovan! ~hot angel~

|
Godine: 40
Datum registracije: 06 Dec 2007 Poruke: 9273 Mesto: K*R*A*G*U*J*E*V*A*C

|
|
Cestitke i od mene......sve naj....
|
_________________ U dusi sam dete koje ne zna da mrzi,u zivotu sam putnik koji uvek pronadje pogresan put,u stvarnosti sam BUDALA koja uzlud VOLI! |
|
|
|
 |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 43
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Kako lep jubilej
Svaka čast, a da se spratići ubuduće još brže i ugodije prelaze
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
 |
jerotije rank

|
Godine: 43
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676

|
|
Skorpijice, cestitam!
Zelim ti da i u buduce zavodis gvozdenu disciplinu , druzis se sa nama i da i dalje raspravljas sa mnom na raznim temama.
Salu na stranu, cenim ljude koji imaju stav (pa makar bio i pogresan ), samo bez ljutnje, nerviranja i sl.
I na kraju poklon.
|
_________________ Inside my heart is breaking
My make-up may be flaking
But my smile still stays on... |
|
|
|
 |
daja23 **garavuša**

|
Datum registracije: 30 Dec 2007 Poruke: 14464 Mesto: Gdje Neretva hladna teče:)

|
|
Iskrene čestitke... Šaljem ti kisss
|
_________________ Svi idu dalje i ja sa njima, životni pravac moram da pratim, a toliko divnih časova ima u koje želim da se vratim... |
|
|
|
 |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
coco_bill - hvala kolega za cestitku i poklon
jecika_84 - ijaooooooo sve sto volim, crno vino i slatkisi hvalaaaaa kolezinice pitalice, druzimo se mi i dalje i nadam se uskoro druzimo na istom spraticu
♥ QueeN ♥ - hvala imenjakinjo na lepim zeljama, da se druzimo jos ovoliko bice vam i previse druzenja sa mnom
KInder Torta - hvala tortice, eto i mene u ovim cestitkama, da ne bude da me vidjate samo kada delim upozorenja hvala na poklonima, pogodila si sve sto volim
*miss jr* - ccc... ostavis me samu par sati i ja ti odma pobegnem u visine eto kako ti mene cuvas Hvajaaaa tetkice na cestitkama i lepim zeljama (i naravno to vam je porodicno da spominjete matematiku ) Imas kiss iz Novog Sada, a muzic i ja stizemo na pesak
katarinaa85p - hvala na cestitkama i prelepim ruzama
Annabel_Lee - ih, kakav jubilej, za pamcenje, pravi XXX Hvala kolezinice i svrati na 30. spratic na ness kaficu
jerotije - ijaoooo jerotije na kakve me muke stavljas, sada cu morati i ovo da upotrebim, prvom prilikom Hvala na cestitkama i dobronamernim savetima, a mi cemo sigurno jos diskutovati, prosto ne mogu zamisliti temu na kojoj bismo se slozili samo sto ja na to ne gledam kao pogresno misljenje, vec suprotno od mog ali tu smo da se druzimo i diskutujemo
daja23 - hvala za cestitke, uzvracam kiss
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
 |
David 1986 -Pežo boy-

|
Datum registracije: 20 Mar 2007 Poruke: 8430

|
|
|
|
 |
Anđela inso umjetnica

|
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293

|
|
Bravooooo, samo naprijed, da bude još više ovih tripliksova ( mislim, katova )
Čestitke moderatorici sa turizma!
|
|
|
|
|
 |
velociraptor Banovan!

|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

|
|
škorpijica je napisao/la sledeće: | Vidju vidju verne publike me :l0% veselja |
Znao sam, znao sam da si Crnogorka, odmah sam to provalio od prvog trenutka ali nisam hteo da campri dok ti to sama ne priznas.
Snezana...Moke...
iz kotorske Boke
Cestitke + poljuBci za tebe!
|
|
|
|
|
 |
Sascha336 * Vatreni delija *

|
Godine: 52
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija

|
|
sve cestitke i od mene draga koleginica samo tako Bravo
|
_________________ I C E M A N |
|
|
|
 |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
David 1986 - e pa hvalaaaaaaaaaaaaa za cestitku
Anđela - hvala na cestitkama i trudicu se da odrzavam ove XXX ovaj tripliks spratice, a onda ce valjda i Turizam da zivne
velociraptor - ajd sto si znao da sam crnogorska i da sam Snezana, ali nisi znao da sam pronasla patuljke i to ni manje ni vise nego u Niksicu Ne pismena Snezana zahvaljuje na cestitkama i uzvraca poljuBce
Sascha336 - hvala kolega na cestitkama i prelepom cvecu, ako malo ne pozuris eto mene uskoro i na tvom spraticu
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
 |
Bojan_kralj ~Angel azul~

|
Godine: 34
Datum registracije: 23 Apr 2007 Poruke: 12820 Mesto: Debela 'ladovina

|
|
Cestitke koleginice, sve najbolje vam zelim i da preletite jos mnooooooooogo spratova
|
|
 |
Vilenjakinja Sašina Kumica

|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889

|
|
Čestitam
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|