:: |
Autor |
Poruka |
Lane86 ~The last lady~

|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...

|
|
Bosanćerosu moj... Od srca ti želim sve najbolje... I da "zaokružiš" što pre... Ljubim...
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane...  |
|
|
|
|
 |
Sascha336 * Vatreni delija *

|
Godine: 52
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija

|
|
cestitam, samo tako
|
_________________ I C E M A N |
|
|
|
 |
dambolina • Nepopravljivi romantik •

|
Godine: 43
Datum registracije: 18 Nov 2006 Poruke: 73140 Mesto: •● U tudjoj koži ●•

|
|
Cestitke od srca
|
|
 |
velociraptor Banovan!

|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

|
|
Hvala vam , drugari , hvala...Druzimo se i dalje!
|
|
|
|
|
 |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
Cestitke povodom novog spratica i od Snezane i 7 patuljaka zelimo ti sve najbolje i da sto pre proslavis i dolazak na 10. jubilarni sprat. p.s. patuljci se nude da ti cuvaju gajbe, ipak ne mozes ti na dve strane
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
 |
velociraptor Banovan!

|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

|
|
Snezo... Snezana...hvala ti od srca
Ne deseti sprat, na 6. da se vratim,menjam dve gajbe sa devetog za jednu na sestom.
kiss za tebe!
p.s. Ej, a zasto ti uvek kada dodjes iza mene u temu "posvetite pesmu osobi iznad' napises nesto od Gibonija???
kakve veze ja imam sa njim?
ja sam kontinentalac, moj deda je kopao motikom , a nije pecao ribu na parangal.
|
|
|
|
|
 |
BulatCar ::The Dark Knight::

|
Godine: 36
Datum registracije: 25 Jun 2007 Poruke: 10451 Mesto: ~Liga senki~

|
|
ko je ona luda glava što do podne uvek spava?
on je mudar, hrabar, ludo vozi... i stigao je na 9 sprat... što kaže Bingo čestitamo
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
|
|
 |
velociraptor Banovan!

|

|
|
BulatCar je napisao/la sledeće: | ko je ona luda glava što do podne uvek spava?
|
Napisi slobodno, sta se stidish? Slobodno napisi: Crnogorshtina!
Nece ti izbrisati post ako me tako nazovesh. ili Hercegovshtina, kako vishe volish.
E, moj Bulate, dobri moj Bulate... Da je bar do podne.
Hvala na cestitci!
|
|
|
|
|
 |
daja23 **garavuša**

|
Godine: 40
Datum registracije: 30 Dec 2007 Poruke: 14464 Mesto: Gdje Neretva hladna teče:)

|
|
Iskrene čestitke i od mene, svaka čast....
Čuvaj se da te ja ubrzo neprestignem...
|
_________________ Svi idu dalje i ja sa njima, životni pravac moram da pratim, a toliko divnih časova ima u koje želim da se vratim... |
|
|
|
 |
velociraptor Banovan!

|

|
|
dajo, hvala ti... poljuBci za tebe!
|
|
|
|
|
 |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 43
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Da te Sofija i dalje bira i sluša,
da nam i dalje rado kuckaš,
da te i dalje rado čitamo
Čestitke
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
 |
*miss jr* Banovan! Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 10666 Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...

|
|
Dragi druze moj! Ti letis, letis. tico... Ajde idemo dalje!
P.S. uskoro ce biti lepi mirisi u Jove Ilica, zar ne?
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|