:: |
Autor |
Poruka |
kokidej Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 16 Jun 2005 Poruke: 8

|
|
u sumi ali ne treba ih dirati oni nisu kucni ljubimci zato ih ne treba dirati i oduzimati slobodu
|
|
|
|
|
 |
qzma1981 Upućeni član

|
Datum registracije: 17 Maj 2005 Poruke: 266

|
|
Pa iskreno i da znam ne bi ti rekao to je mucenje za tu zivotinju..jedino ako nemas u planu da ogradis 2 hetara sume i 20 km precnika vazdusnog prostora...
|
|
|
|
|
 |
Kikibombona Zvezdana prašina

|
Godine: 40
Datum registracije: 22 Avg 2005 Poruke: 1022 Mesto: U nepoznatom predelu..znam samo da je izmedju jave i sna, javite mi ako naletite na putokaze!

|
|
Drzanje je definitivno protivzakonito..gde god bio..Verovatno bi mogao/la da nabavis tu zivuljku na neki ilegalan nacin- prokrijumcarena zivotinja itd.. Ako je uopste i to moguce, bilo bi uzasno skupo.. Na sve to bi te zarobili da te uhvate....
|
|
|
|
|
 |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
ju,to je tezak posao baviti se sa sovom!!!nije jednostavno ali idi pitaj veterinara za savet.on ce ti reci dali mozes ga imati kao kucni ljubimac i naruciti sta ces raditi sa njime...mada verujem da je ilegalno da se drzi u kuci.
|
|
|
|
|
 |
loco3000 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 10 Nov 2005 Poruke: 133

|
|
za sokola znam, ali bas za sovu ne verujem da moze, u kucnim uslovima nikako.
|
|
|
|
|
 |
cica20 Upućeni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 01 Mar 2006 Poruke: 265

|
|
Mislim da se sovi nebi svidelo da zivi sa nekim.Njima je mesto u sumi,da budu slobodne,a mislim i da nije po zakonu
|
|
|
|
|
 |
kiki1979 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 45
Datum registracije: 13 Mar 2006 Poruke: 184 Mesto: Bec

|
|
sovu? uff nemam pojma al uopce mi nije simpaticna ta zivotinja. tebi? ja se vise uplasim
|
|
|
|
|
 |
Gravedigger_girl_4ever Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 14 Sep 2006 Poruke: 124

|
|
U Novom Sadu mozes da je kupis u "Zoo Tropiku".... U Dunavskoj ulici.
Ne znam koliko kosta....
To je sve sto znam...
Inace, sove su prelepe zivotinje. Ja sam htela da kupim jednu, ali keva kad je cula za ideju....
....ali ipak mislim da njih ne treba drzati u kuci, jel ipak i to su ziva bica..... Ko voli da bude u kavezu.....?
|
_________________ Grobarka |
|
|
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|
Godine: 41
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd

|
|
zar ti nisi cuo da krestanje sove uvece nad kucom,donosi smrt datoj kuci.Tako bar verovanja kazu.Zato ti je bolje ne neabavljaj je jer ako krene da ti kresti....
|
|
 |
Boki_89 Dobro upućeni član

|
Godine: 35
Datum registracije: 20 Jun 2005 Poruke: 653

|
|
Mislim da ne moze posto je sova divlja zivotinja, a nju nesmes drzati kao kucnog ljubimca...jedino ako ne zivis negde na selu onda bi mozda i bilo izvodljivo
|
_________________ S E R B I A__F O R E V E R |
|
|
|
 |
anabela Iskusni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Feb 2006 Poruke: 860

|
|
što sve ljudi neće napraviti da privuku pažnju......držat u kući zmije majmune i svašta. Daj prizemlji se i nabavi mačku
|
|
|
|
|
 |
tina07 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 40
Datum registracije: 16 Dec 2005 Poruke: 10 Mesto: zadar

|
|