www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

da li neko zna
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Flora i fauna ~ -> ~ Životinjsko carstvo ~
::  
Autor Poruka
kokidej
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 16 Jun 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 21, 2006 2:54 pm    Naslov poruke: u prirodi Na vrh strane Na dno strane

u sumi ali ne treba ih dirati oni nisu kucni ljubimci zato ih ne treba dirati i oduzimati slobodu

qzma1981
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 17 Maj 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 26, 2006 6:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa iskreno i da znam ne bi ti rekao to je mucenje za tu zivotinju..jedino ako nemas u planu da ogradis 2 hetara sume i 20 km precnika vazdusnog prostora...

Kikibombona
Zvezdana prašina
Zvezdana prašina

Godine: 40

Datum registracije: 22 Avg 2005
Mesto: U nepoznatom predelu..znam samo da je izmedju jave i sna, javite mi ako naletite na putokaze!

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 22, 2006 7:37 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Drzanje je definitivno protivzakonito..gde god bio..Verovatno bi mogao/la da nabavis tu zivuljku na neki ilegalan nacin- prokrijumcarena zivotinja itd.. Ako je uopste i to moguce, bilo bi uzasno skupo.. Na sve to bi te zarobili da te uhvate....

Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦
<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>

Godine: 42

Datum registracije: 07 Apr 2005
Mesto: 83700 ST RAPHAEL

france.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 23, 2006 4:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ju,to je tezak posao baviti se sa sovom!!!nije jednostavno ali idi pitaj veterinara za savet.on ce ti reci dali mozes ga imati kao kucni ljubimac i naruciti sta ces raditi sa njime...mada verujem da je ilegalno da se drzi u kuci.

loco3000
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 10 Nov 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 28, 2006 11:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

za sokola znam, ali bas za sovu ne verujem da moze, u kucnim uslovima nikako.

cica20
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 39

Datum registracije: 01 Mar 2006

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 01, 2006 10:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mislim da se sovi nebi svidelo da zivi sa nekim.Njima je mesto u sumi,da budu slobodne,a mislim i da nije po zakonu

kiki1979
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 45

Datum registracije: 13 Mar 2006
Mesto: Bec

croatia.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 05, 2006 9:29 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sovu? uff nemam pojma al uopce mi nije simpaticna ta zivotinja. tebi? ja se vise uplasim Wink

Gravedigger_girl_4ever
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 14 Sep 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 22, 2006 10:35 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

U Novom Sadu mozes da je kupis u "Zoo Tropiku".... U Dunavskoj ulici.
Ne znam koliko kosta....
To je sve sto znam...
Inace, sove su prelepe zivotinje. Ja sam htela da kupim jednu, ali keva kad je cula za ideju.... Rolling Eyes Rolling Eyes
Confused Confused Confused Confused Confused

....ali ipak mislim da njih ne treba drzati u kuci, jel ipak i to su ziva bica..... Ko voli da bude u kavezu.....?

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

Godine: 41

Datum registracije: 27 Maj 2005
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 25, 2006 12:11 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

zar ti nisi cuo da krestanje sove uvece nad kucom,donosi smrt datoj kuci.Tako bar verovanja kazu.Zato ti je bolje ne neabavljaj je jer ako krene da ti kresti....

....tvoj i u dobru i u zlu....

Boki_89
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 35

Datum registracije: 20 Jun 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 25, 2006 1:19 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mislim da ne moze posto je sova divlja zivotinja, a nju nesmes drzati kao kucnog ljubimca...jedino ako ne zivis negde na selu onda bi mozda i bilo izvodljivo

anabela
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 39

Datum registracije: 04 Feb 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 25, 2006 1:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

što sve ljudi neće napraviti da privuku pažnju......držat u kući zmije majmune i svašta. Daj prizemlji se i nabavi mačku

tina07
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 40

Datum registracije: 16 Dec 2005
Mesto: zadar

croatia.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 26, 2006 12:19 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

a s cim bi hranila sovu? daj molim te, nabavi si papigu

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Flora i fauna ~ -> ~ Životinjsko carstvo ~ -> da li neko zna Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Strana 2 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon