:: |
Autor |
Poruka |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 40
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
|
|
 |
Idealno_losha Banovan! Опасница ©

|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)

|
|
Draga moja Sonična...
Sritan ti rođus uz najlipše želje i naravno sve ono šta si sama poželiš
Ljub.
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
 |
Ptolemej uvatija te, anđele

|
Datum registracije: 09 Feb 2008 Poruke: 12662 Mesto: Negdi na balkanu ...

|
|
Srećan rodjendan malo s zakašnjenjen i sve najbolje i najlipše
|
|
 |
Jejaorka ~Angel azul~

|
Datum registracije: 03 Apr 2008 Poruke: 39404

|
|
Srećan rođus i sve najbolje
|
U svijetu tajni mi nismo sami...
|
|
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
evo, da niko ne vidi sta ima unutra
srecan rodjendan draga
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
|
|
 |
Ljuba Zemunac **Ljuba Zemunac**

|
Datum registracije: 01 Mar 2008 Poruke: 6428 Mesto: *zauvek u njenom srcu*

|
|
Draga koleginice Sonic, Srećan ti rođendan i sve što sama poželiš da ti se ostvari u životu to ti i ja želim iskreno od sveg srca kiss
|
|
|
|
|
 |
[Ohanzee] Upućeni član

|
Datum registracije: 04 Sep 2008 Poruke: 491

|
|
eeeejjjjj
sta bi ovo ... gde se zuris
krastavcica ima koliko hoces
je l ti nije tesko da i meni spremis zimnicu
evo... da ne bude bez nista
srecan dodjendan
|
_________________ Kada počinjemo da verujemo u čuda? |
|
|
|
 |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
draga moja vidovita koleZinice, od srca, sve najbolje ti želim... srećan rođendanac
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
|
|
 |
~SonicLady~ ~Smiley~

|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde

|
|
Jaooooo pa odakle da počnem...
Hvala vam ljudi svima od srca na divnim čestitkama. Svaka je draga na svoj način.
@škorpijica - ijao sekana ne podsećaj me na to koliko sam matora, evo već me krsta bole, videla si i sama kako se jadna vučem hvala ti puuuno na divnim čestitkama, kao i na poklončiću koji je bio pun pogodak! A tek D&G, ne moram ti ništa reći Ljubim te puno puno puno
@nastasenjka - njacoooo hvalaaaa ma bez nas plav'ša ništa, ko bi lupetao sve u šesnaest do sitnih noćnih sati kisssssssss
@daja23 - hvala ti puno na lepim željama
@marijana23 - hvala ti od srca
@shomy-delija - svi znamo onu dobru staru narodnu: pare nisu problem, para nema hvala
@anchi22 - hvala ti puno draga moja, veliki ljub za tebe i za onu malu preslatku veveričicu
@Shiseido - mamiceeeee kad će džeparac? Ipak mi je rođendan (prošao, ali to ćemo zanemariti ) hvala ti puno na lepim željama, a za medonje se nikad nisam bunila
@coco_bill - hvala puno kolega, i tebi i cica macama
@Mysty - hvalaaaa trudim se da se osmeh i ja što češće družimo, nadam se da će tako i ostati
@nextajox - snajče hvala ti puno na čestitkama i "tamo" i ovde inače, balon je probušen samo da znaš, sasvim slučajno nisam ja, neko je iz društva
@velociraptor - Rumenka zahvaljuje Radovanu na divnoj pesmi , sve sam razumela tako da nema potrebe za prevodom 
@Nesho79 - hvala ti ex šefe, još ćemo se dugo družiti i veseliti u klubu
@Boky - hvala ti puno
@Idealno_losha - hvala ti crnko, plavuša šalje jedan ooogroman kiss
@Ptolemej - nikad nije kasno hvala ti od srca
@Jejaorka - hvala puno tebi i mediciiiii 
@dameski - otvorila sam... uh ne smem nikome da kažem šta je ovde! Ostaće tajna ćutim kao zalivena hvala ti puno, kiss
@Alexns - evo i moga zetaaaaa danas sam seki pokazala kako će vam deca izgledati, ona će ti to podrobnije opisati što se tiče pamćenja, nemoj biti tako siguran, ipak sam sad još godinu starija videćemo šta će reći Treće oko za sledeću godinu jedno veliko hvala od mene i zeta, mi smo uveliko spremni za Velikog brata, samo vas čekamo
@picasso 01 - hvala ti puno, moraćemo nazdraviti onim specijalnim vinom u klubu, što pre
@[Ohanzee] - kako me samo pogodi po sred srede, taman mi je sinoć ponestalo zimnice, sad više ne strepim hoće li mi još neko doći jeeeej hvala tiiii
@jecika_84 - vidovita kolezinice hvala ti puno, želim nam da još dugo i uspešno proričemo sudbinu, ko zna možda i razvijemo biznis ljubac za tebe i tvog malenog!
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
 |
Vilenjakinja Sašina Kumica

|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889

|
|
sretan ti rodjendan lepa
|
|
|
|
|
 |
erilla ~kuin lumihiutale~

|
Datum registracije: 24 Apr 2007 Poruke: 11947

|
|
Srecan rodjendan i sve najbolje u zivotu
|
_________________ I dižem glavu gore, kao ratnik što ide u boj. Dok vetar šiba u lice, ja odlazim stari moj ... |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|