www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

~ Moja sekana ~SonicLady~ starija za jedno leto :) ~
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Godine: 40

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 04, 2008 7:22 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sretan rodjendan sonicna .. sve najbolje i da te sreca prati

Idealno_losha
Banovan!

Опасница ©
<b>Опасница ©</b>

Datum registracije: 15 Dec 2006
Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)

croatia.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 04, 2008 10:48 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Draga moja Sonična...

Sritan ti rođus uz najlipše želje Razz i naravno sve ono šta si sama poželiš Razz
Ljub
.

Ptolemej
uvatija te, anđele
<b>uvatija te, anđele</b>

Datum registracije: 09 Feb 2008
Mesto: Negdi na balkanu ...

croatia.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 04, 2008 11:39 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Srećan rodjendan malo s zakašnjenjen i sve najbolje i najlipšeRazz Smile

Jejaorka
~Angel azul~
<b>~Angel azul~</b>

Datum registracije: 03 Apr 2008

greece.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 04, 2008 12:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Srećan rođus i sve najbolje Wink

I ne znam kad i ne znam gdje
Ici cemo istom stranom ulice...
Vjeruj mi duso srest cemo se
U svijetu tajni mi nismo sami...

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 04, 2008 1:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

evo, da niko ne vidi sta ima unutra

srecan rodjendan draga Wink

" I know the way to fuck them all...."

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 04, 2008 2:01 pm    Naslov poruke: Re: ~ Moja sekana ~SonicLady~ starija za jedno leto :) ~ Na vrh strane Na dno strane

škorpijica je napisao/la sledeće:
...jos puno kafica with me Razz Mr. Green

Ko sto vec vidish, zence je zaduzeno za...kontakte i dobre odnose sa porodicom, a tako je valjda i najsigurnije posle onih pretnji u kasnim vecernjim satima od pre neko vece (ne valja se igrati sa...mislim sa onim sto kaze Trece oko Shocked Laughing Laughing ). Al' ajde, ipak se valja malo povuci-potegni za ushi i koji kiss (naravno balavi) u obraz...neee, cek cek...il beshe obrnuto Confused Pff, dzaba svajo, imash bolje pamcenje od svog zeta Mr. Green Laughing Laughing

Elem, iako je zence predala nash zajednicki poklon reko ajd' i ja josh po nesto da dodam pa - Mr. Green Mr. Green

A da, umal' da zaboravim evo Jedan da ti i zet zajedno uzivate ovako opremljeni u full-u Mr. Green

Ajde svajo, uzdravlje! Razz Laughing Laughing

The tears of a clown make the whole world laugh.

Ljuba Zemunac
**Ljuba Zemunac**
<b>**Ljuba Zemunac**</b>

Datum registracije: 01 Mar 2008
Mesto: *zauvek u njenom srcu*

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 04, 2008 3:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Draga koleginice Sonic, Srećan ti rođendan i sve što sama poželiš da ti se ostvari u životu to ti i ja želim iskreno od sveg srca kiss

[Ohanzee]
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 04 Sep 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 04, 2008 11:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

eeeejjjjj Very Happy
sta bi ovo Very Happy ... gde se zuris Very Happy
krastavcica ima koliko hoces Very Happy

je l ti nije tesko da i meni spremis zimnicu Very Happy
evo... da ne bude bez nista Very Happy

srecan dodjendan Smile Embarassed Embarassed Embarassed

jecika_84
^Everyday Is Viggo day^
^Everyday Is Viggo day^

Godine: 40

Datum registracije: 18 Apr 2006
Mesto: ~Liga senki~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 04, 2008 11:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

draga moja vidovita koleZinice, od srca, sve najbolje ti želim... srećan rođendanac

~SonicLady~
~Smiley~
~Smiley~

Godine: 39

Datum registracije: 12 Avg 2004
Mesto: tamo negde

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 05, 2008 5:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jaooooo pa odakle da počnem...

Hvala vam ljudi svima od srca na divnim čestitkama. Svaka je draga na svoj način.

@škorpijica - ijao sekana ne podsećaj me na to koliko sam matora, evo već me krsta bole, videla si i sama kako se jadna vučem Mr. Green Mr. Green Mr. Green hvala ti puuuno na divnim čestitkama, kao i na poklončiću koji je bio pun pogodak! A tek D&G, ne moram ti ništa reći Mr. Green Ljubim te puno puno puno Very Happy

@nastasenjka - njacoooo hvalaaaa Very Happy ma bez nas plav'ša ništa, ko bi lupetao sve u šesnaest do sitnih noćnih sati Mr. Green kisssssssss

@daja23 - hvala ti puno na lepim željama Very Happy

@marijana23 - hvala ti od srca Very Happy

@shomy-delija - svi znamo onu dobru staru narodnu: pare nisu problem, para nema Mr. Green hvala Very Happy

@anchi22 - hvala ti puno draga moja, veliki ljub za tebe i za onu malu preslatku veveričicu Very Happy

@Shiseido - mamiceeeee kad će džeparac? Ipak mi je rođendan (prošao, ali to ćemo zanemariti Mr. Green Mr. Green ) hvala ti puno na lepim željama, a za medonje se nikad nisam bunila Very Happy

@coco_bill - hvala puno kolega, i tebi i cica macama Very Happy

@Mysty - hvalaaaa Very Happy trudim se da se osmeh i ja što češće družimo, nadam se da će tako i ostati Very Happy

@nextajox - snajče hvala ti puno na čestitkama i "tamo" i ovde Very Happy inače, balon je probušen samo da znaš, sasvim slučajno Mr. Green nisam ja, neko je iz društva Mr. Green

@velociraptor - Rumenka zahvaljuje Radovanu na divnoj pesmi , sve sam razumela tako da nema potrebe za prevodom Very HappyVery Happy

@Nesho79 - hvala ti ex šefe, još ćemo se dugo družiti i veseliti u klubu Very Happy

@Boky - hvala ti puno Very Happy

@Idealno_losha - hvala ti crnko, plavuša šalje jedan ooogroman kiss
Mr. Green

@Ptolemej - nikad nije kasno Very Happy hvala ti od srca Very Happy

@Jejaorka - hvala puno tebi i mediciiiii Very HappyVery Happy

@dameski - otvorila sam... uh Shocked Shocked ne smem nikome da kažem šta je ovde! Ostaće tajna Mr. Green ćutim kao zalivena Very Happy hvala ti puno, kiss

@Alexns - evo i moga zetaaaaa Very Happy danas sam seki pokazala kako će vam deca izgledati, ona će ti to podrobnije opisati Mr. Green Mr. Green što se tiče pamćenja, nemoj biti tako siguran, ipak sam sad još godinu starija Mr. Green videćemo šta će reći Treće oko za sledeću godinu Very Happy jedno veliko hvala od mene i zeta, mi smo uveliko spremni za Velikog brata, samo vas čekamo Mr. Green

@picasso 01 - hvala ti puno, moraćemo nazdraviti onim specijalnim vinom u klubu, što pre Very Happy

@[Ohanzee] - kako me samo pogodi po sred srede, taman mi je sinoć ponestalo zimnice, sad više ne strepim hoće li mi još neko doći jeeeej Mr. Green Mr. Green hvala tiiii Very Happy

@jecika_84 - vidovita kolezinice hvala ti puno, želim nam da još dugo i uspešno proričemo sudbinu, ko zna možda i razvijemo biznis Mr. Green ljubac za tebe i tvog malenog!

Vilenjakinja
Sašina Kumica
<b>Sašina Kumica</b>

Datum registracije: 28 Mar 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 06, 2008 9:04 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sretan ti rodjendan lepa Wink

erilla
~kuin lumihiutale~
<b>~kuin lumihiutale~</b>

Datum registracije: 24 Apr 2007

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 06, 2008 12:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Srecan rodjendan i sve najbolje u zivotu Wink

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> ~ Moja sekana ~SonicLady~ starija za jedno leto :) ~ Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Strana 2 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon