www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Draga daja i sprat broj IX
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
tombocar
-kraljevski stil-
<b>-kraljevski stil-</b>

Godine: 42

Datum registracije: 12 Jul 2008

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 20, 2008 1:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

bravo dajo, svaka cast, samo tako nastavi Very Happy Wink

daja23
**garavuša**
<b>**garavuša**</b>

Godine: 40

Datum registracije: 30 Dec 2007
Mesto: Gdje Neretva hladna teče:)

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 20, 2008 3:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Arrow tombocar Arrow Hvala ti puno, idemo dalje Wink kiss

LepoticaNS
*velika maza*
<b>*velika maza*</b>

Datum registracije: 24 Sep 2006
Mesto: ♥zauvek u njegovom srcu♥

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 20, 2008 10:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

draga cestitam ti za predjeni sprat!
samo tako nastavi! Very Happy
ljubim te Razz

Baraba
Džentlmen
Džentlmen

Godine: 49

Datum registracije: 02 Sep 2005
Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

germany.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 21, 2008 12:24 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hah, got ya. Razz
Jeste da sam u jednoj temi, al' ae da bude i oficijelno.
Poklon povodom jubijeja.

A chestitke i poljuBci na PP. Nemo da me zhena vidi ovde. Embarassed Laughing
Najsrdachije. Very Happy

Ne zaboravi da zaboravljeni nikada ne zaboravljaju zaboravne!
Ne zaboravi da vratiš dugove, jer oni kojima duguješ tebe nikada neće zaboraviti!

marijana23
<Usne boje vina>
<b><Usne boje vina></b>

Datum registracije: 06 Mar 2008
Mesto: negdje

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 21, 2008 12:27 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cestitam i ja prijeteljice.. Wink Pa ja kasnim,kako sam smotana.. Embarassed Laughing
Presla ti meni jos puno spratica Wink

Ljubim te jednom jako,jako..

zauvijek ces biti tu..

Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦
<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>

Godine: 42

Datum registracije: 07 Apr 2005
Mesto: 83700 ST RAPHAEL

france.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 21, 2008 10:15 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Daja,bravo crurice Very Happy

erilla
~kuin lumihiutale~
<b>~kuin lumihiutale~</b>

Datum registracije: 24 Apr 2007

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 21, 2008 5:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Draga dajo cestitke od srca povodom predjenog sprata i da ih bude jos puno Wink Very Happy

Ljubim Wink

daja23
**garavuša**
<b>**garavuša**</b>

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 21, 2008 5:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Arrow Lepotice Arrow Najljepša moja hvala ti punooo Very Happy ljubim i ja tebe jako jako
Arrow Baraba Arrow Hvala ti puno na čestitci Wink ali kud me ostavi bez avatara Crying or Very sad Ja tebi šaljem poljubac ali ne preko PP nego ovako, pa nek žena bude malo ljubomorna Mr. Green
Arrow Marijana Arrow hvala ti puno draga moja prijateljice... Ljubim i ja tebe jakoo jakoo
Arrow Francuskinja Arrow Hvala ti puno curice moja najdraža... Ljubi i tebe jednom jako pa nek se cijela Francuska potrese od mog poljubca Mr. Green
Arrow erilla Arrow Hvala puno mila moja Wink ferrero rocher ću odmah da pojedem jer si pogodil šta obožavam Very Happy Cmok veliki ti šaljem

katarinaa85p
Banovan!

~hot angel~
<b>~hot angel~</b>

Datum registracije: 06 Dec 2007
Mesto: K*R*A*G*U*J*E*V*A*C

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 22, 2008 8:16 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Draga moja prijateljice sve najlepse i samo nastavi tako....ljubac... Smile

daja23
**garavuša**
<b>**garavuša**</b>

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 23, 2008 1:08 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Arrow Katarina Arrow Hvala ti puno draga moja prijateljice Very Happy Ljubim te Wink

Ljuba Zemunac
**Ljuba Zemunac**
<b>**Ljuba Zemunac**</b>

Datum registracije: 01 Mar 2008
Mesto: *zauvek u njenom srcu*

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 23, 2008 11:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Draga Dajo čestitam ti pređeni spratić i želim ti da ih pređeš još puno, puno samo napred u nove pobede i osvajanje novih spratića Wink

daja23
**garavuša**
<b>**garavuša**</b>

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 25, 2008 12:31 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Arrow picasso Arrow Hvala ti puno dragi picasso Wink kiss veliki za tebe Wink

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> Draga daja i sprat broj IX Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Strana 2 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon