www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Moja seka škorpijica osvojila još jedan spratić :D
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
katarinaa85p
Banovan!

~hot angel~
<b>~hot angel~</b>

Godine: 40

Datum registracije: 06 Dec 2007
Mesto: K*R*A*G*U*J*E*V*A*C

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 03, 2008 12:13 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cestitam od srceta....

Jejaorka
~Angel azul~
<b>~Angel azul~</b>

Datum registracije: 03 Apr 2008

greece.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 03, 2008 1:40 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Čestitam tetkino, samo tako Wink

I ne znam kad i ne znam gdje
Ici cemo istom stranom ulice...
Vjeruj mi duso srest cemo se
U svijetu tajni mi nismo sami...

MissPookie
`Mndra Mja`
<b>`Mndra Mja`</b>

Datum registracije: 02 Okt 2007
Mesto: .:. West Coast .:.

usa.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 03, 2008 1:48 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cestitam!!! Wink

škorpijica
~ noćna mora mnogih ~
<font color='blue'><b>~ noćna mora mnogih ~</b></font>

Datum registracije: 07 Sep 2004
Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 04, 2008 1:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Boky - hvala na lepim recima, ipak smo dugo ovde pa broj poruka ne cudi Very Happy

Francuskinja - Hvala na cestitkama i lepim recima Very Happy uzvracam poljubac Very Happy

Nesho79 - jaoooo pa nahvalio ti mene kao da sam meda dobric Very Happy hvala pre svega za ovako lepo misljenje Smile kao i za cestitku, uzvracam poljubac, a muzic se nece ovog puta ljutiti Razz Very Happy

TAMARA MAGIS - hvalaaaaa, ne brini ne menjamo nadgledaca brckanja i nastavljamo druzenje i dalje Very Happy a sada se bacamo na rostilj Mr. Green

coco_bill - hvala kolega na cestitkama i macama Very Happy

anchi22 - eto meni jos jedne koleginice koja mi tepa sa uciteljice Mr. Green hvala na cestitkama, saljem poljubac tebi i malom slatkisu Very Happy

shomy-delija - pa gde si ranije bio Rolling Eyes mogla bih ja tebe nekako spojiti s mamicom Shiseido pa da nam ovako poklanjate svakog meseca za dzeparac Mr. Green Hvala na cestitkama i poklonu Very Happy

katarinaa85p - hvala za cestitku Very Happy

Jejaorka - hvala tetka za cestitku, a gde su pokloncici? Razz Mr. Green ajde saljem jedan poljubac pun bakterija Very Happy

MissPookie - hvala Wink

"...dvoje ljudi koji su se voleli ne mogu biti prijatelji, jer se svaki susret svodi na previše tajanstvenih pogleda, da bi se prestali nadati..."
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis."

Poslednja prepravka: škorpijica datum Uto Okt 14, 2008 8:33 pm; ukupno izmenjena 1 put

Idealno_losha
Banovan!

Опасница ©
<b>Опасница ©</b>

Datum registracije: 15 Dec 2006
Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 04, 2008 1:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Drugarice po Pampersu, evo da čestitan i zaželin sve najbolje povodom novog pratića Razz

A kakav bi to bija prelazak da ti nešto ne poklonin?
E pa zato evo jedne štiklice... u "tvojoj" boji Razz Razz Laughing
Ljub s veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelikon crvenon mašnon Cool

sweetlady
..femme fatale..la vraie..
<b>..femme fatale..la vraie..</b>

Datum registracije: 26 Maj 2008
Mesto: Srcem u Srbiji

france.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 05, 2008 8:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cestitam moja omiljena nocna morice ( ehhh sto mi nisu sve takve) Laughing
Nadam se da se spremate za novu posetu Parizu Razz a do tada izvoli Wink

Sascha336
* Vatreni delija *
* Vatreni delija *

Godine: 52

Datum registracije: 06 Dec 2004
Mesto: BEC/Srbija

austria.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 06, 2008 8:23 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sve cestitke i od mene draga koelginica Very Happy

dambolina
• Nepopravljivi romantik •
<b>• Nepopravljivi romantik •</b>

Godine: 42

Datum registracije: 18 Nov 2006
Mesto: •● U tudjoj koži ●•

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 06, 2008 10:13 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ode ti visoko,visoko....
Pa red je da i "begunac sa msn-a" nesto lepo upise Mr. Green
Dakle zelim ti jos puno spratica,da te ljudi manje brisu sa msn liste ( kao i mene Mr. Green ),da manje ztrvujes bakutanere u svoju korist i sto je najvaznije da ostanes tako vedra i nasmejana, a sa druge strane ipak nocna mora mnogih Wink

Odlete ti jedan "opasan" kiss!!!

Nisam mogla da odolim pa sam ovu jednu nacela,ali kao dobra dusa ipak sam resila da ti ostavim Wink Mr. Green

erilla
~kuin lumihiutale~
<b>~kuin lumihiutale~</b>

Datum registracije: 24 Apr 2007

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 09, 2008 11:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jao kao i obicno kasnim, ali nema veze Mr. Green

Cestitke na predjenom spratu Wink

I naravno pokloncici...

Kljuc od apartmana na Zlatiboru Mr. Green

I moje omiljeno povrce tj. sargarepa da bolje vidite Laughing

Vampirusa
Izabel di Mulen
<b>Izabel di Mulen</b>

Datum registracije: 09 Apr 2007
Mesto: ... tamo gde ljubav počinje...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 10, 2008 9:44 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa tetkino, cestitam ti novi sprat i nove komsije. Very Happy
I da ti bude sladak pocetak...

daja23
**garavuša**
<b>**garavuša**</b>

Godine: 40

Datum registracije: 30 Dec 2007
Mesto: Gdje Neretva hladna teče:)

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 14, 2008 1:01 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Shocked Baš se pitam , kako mi je ova čestitka promakla Embarassed
Čestitam ti s malim zakašnjenjem naša Super moderatorice Very Happy
Cmok veliki leti

Ivankamaza
~Ljubav i Snovi~
<font color='blue'><b>~Ljubav i Snovi~</b></font>

Godine: 39

Datum registracije: 19 Okt 2004
Mesto: ~ Paris je t'aime ~

france.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 14, 2008 9:18 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Svze cestitke od mene koleZinice, jubac ! Wink

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> Moja seka škorpijica osvojila još jedan spratić :D Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Strana 2 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon