:: |
Autor |
Poruka |
-daniel- Dobro upućeni član

|
Datum registracije: 07 Dec 2008 Poruke: 537

|
|
Chestitam mi amor!!!
Imam li kakve shanse da te stignem ili prestignem lmao, izgleda da nemam.
Dajesh mi sve manje I manje nade po tom pitanju
Ljubim te!!!
|
|
|
|
|
 |
TAMARA MAGIS ***bombica***

|
Godine: 45
Datum registracije: 10 Mar 2007 Poruke: 52380

|
|
cestitam ti draga moja od srca
|
_________________ Tek kada se nadjes daleko, od onog koga volis,
mozes da shvatis koliko ti je njegovo prisustvo znacilo,
i koliko je sve sto je u tvom zivotu imalo neki znacaj,
bilo vezano za tu osobu ... |
|
|
|
 |
Jejaorka ~Angel azul~

|
Datum registracije: 03 Apr 2008 Poruke: 39404

|
|
Čestitam draga moja kumice, samo leti.... ljubim....
pa da nazdravimo
|
U svijetu tajni mi nismo sami...
|
|
|
|
 |
MissPookie `Mndra Mja`

|
Datum registracije: 02 Okt 2007 Poruke: 5704 Mesto: .:. West Coast .:.

|
|
Auuuu....komshinice kad pre stize na 13-ti sprat??? ..Ako,neka samo nek si ti meni ziva i zdrava....I neka je sa srecom.Cestitam ti!!I samo napred!!!.Hehe... Kiss
|
_________________ ~Never tell your problems to anyone... 20% don't care and the other 80% are glad you have them~ |
|
|
|
 |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
@ Konjanik Zahvaljujem Bosanac Kiss. 
@ dragana.m Hvala lepo Kiss.
@ Francuskinja Jao jao ukoci malo Ce da vidimo koliko ce srecan biti Hvala od srca Kiss. 
@ bLackLady OoOoo garavusa moja 'ces da me od starta uplasis nemoj bwe uplasena sam dosta Pokusacu da zbrisem A neka si ti meni svratila i ulepsala cestitku Zahvaljujem draga puno puno, ljubnemm te sto kazu da pukne  
@ sweetlady Bar ovde da se sretnemo kad se samo zaobilazimo Hvala ti puno, sto vise koristimo oco "NL" tako vise zabrinjavamo ljude a znacenje valjda nije za javnost Hvala jos jednom Kiss. 
@ marijana23 Kud prije ja lepo, polako i sigurno stigoh i do ovog sprata Nisi daleko, ajd nagazi i eto te Hvala ljubim. 
@ Sweet Honey Hvala puno Kiss. 
@ coco_bill Odusevis me svaki put s macama Zahvaljujem Kolega Kiss. 
@ Nesho79 Zahvaljujem Nesho Kiss. 
@ -daniel- Mi amor Sanse su jako male, morao bi da si kupis krevetac i lepo ovde nocis uz to i kuckas i ubrzas malkice i eto Thanks Kiss. 
@ TAMARA MAGIS Hvala draga, Kiss. 
@ Jejaorka Kumoooo, pocela sam i ja da letim dobila krila 'cemo da nazdravimo nego sta Hvala puno Kiss. 
@ MissPookie Ma joj komsinice nisi znala da su mi poceli pretit na sve strane, te ovo te ono i ja tako "kao" primorana ne hodam zemljom vec gazim sve pred sobom Zahvaljujem puno Kiss. 
|
|
|
|
|
 |
~SonicLady~ ~Smiley~

|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde

|
|
Neki kažu da je ovaj broj baksuzan, ali u ovom slučaju mislim da je upravo suprotno nećemo da paničimo...
nego da slavimo!
Čestitam ti od srca, i da što pre nazdravimo onako ljudski, face 2 face! Ljubim vas
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
 |
daja23 **garavuša**

|
Godine: 40
Datum registracije: 30 Dec 2007 Poruke: 14464 Mesto: Gdje Neretva hladna teče:)

|
|
o Anchi-Anchice, šta je to? pa ti opet pobjegla od svoje komšince, nećeš više ni kavu samnom da piješ E pa dobro dobro doći ću ja opet na tvoj sprat, pa ćeš je ti morati zaliti
Čestitam za prelazak na 13. (meni najdraži boj) spratić
Pusa velikaaaaaaaaaaa
|
_________________ Svi idu dalje i ja sa njima, životni pravac moram da pratim, a toliko divnih časova ima u koje želim da se vratim... |
|
|
|
 |
..Detinja dusa.. Dobro upućeni član

|
Godine: 32
Datum registracije: 18 Avg 2008 Poruke: 723

|
|
cestitaaamm
|
|
|
|
|
 |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
@ ~SonicLady~ Nema panike Jaoo sto je dobra slika nego sta je tu je 'ce da slavimo nego sta i uz picence bice bas lucky #13
Jedva cekam zdravicu face 2 face Thanks! Ljubimo teee  
@ daja23 Draga moja bivsa komsinice ajd skokni korak napred, ce da budemo opet na istom Ako je tebi srecan onda nista od baksuzluka i nesrecnog broja, nego ajd ti gazi polako Hvala, ljubim 
@ ..Detinja dusa.. Zahvaljujem. Kiss. 
|
|
|
|
|
 |
nextajox حزب الحيوان

|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483

|
|
Samo hrabro mala
Čestitam
|
|
|
|
|
 |
Lane86 ~The last lady~

|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...

|
|
Kažu da je ovaj baksuzan, tebi svakako nije... ali za svaki slučaj požuri ti na sledeći... Sve najbolje, iskrene čestitke...
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane...  |
|
|
|
|
 |
Kele **one and only**

|
Godine: 40
Datum registracije: 17 Nov 2005 Poruke: 8826 Mesto: Vojvoda Stepa 23219

|
|
Anchi ... Sve naj i cestitke od mene NL
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|