www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

~ Nas najdrazi kosturko Kele na 6.spraticu ~
Strana prethodna  1, 2
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
Kele
**one and only**
**one and only**

Godine: 40

Datum registracije: 17 Nov 2005
Mesto: Vojvoda Stepa 23219

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 20, 2009 3:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dambolina Arrow Kako si samo znala da bas njega sanjam ... ako ikada kupim taj afto , jedan dan je tvoj , vici gde ja vozim Mr. Green
Uz dobro drustvo postovi samo lete ... nisam ni primetio da sam presao 6000...
Hvala ti na otvorenoj cestitci Embarassed Wink i na ''izigranim '' satima Wink Razz

-malecka- Arrow Hm.. Nadam se da cu bas to raditi za koji dan Rolling Eyes hvala ti na cestitci mawena Razz

Nesho79 Arrow Druze Neso hvala na cestitci Wink

anchi22 Arrow Hm clanice NL ... Mr. Green Hvala na cestitci ... kisss Wink

dragana.m Arrow Hvala na bombonjeri i na cestitci Wink cmok

TAMARA MAGIS Arrow Hvala Tamara Wink

Jejaorka Arrow Sekooooo hvala ti na svemu ... tacnije na Viskicu .. ovo ostalo je nebitno Mr. Green Kako ja ono kazem ... Sa pojavom alkohola u krvi , svi problemi su reseni Mr. Green Wink

marijana23 Arrow A bolan i ti da se javis ... jes mi merak kad vidim tvoj post Mr. Green Hvala na cestitci i necemo stariti do sledece godine Mr. Green

+ MissPookie Arrow nema devetke u smajlijima ... pa moram ovako Rolling Eyes ... hvala na cestitci ... kisss Wink

dameski Arrow Hvala na cmok-u Embarassed Wink Razz i na cestitci i ja tebi saljem ovom prilikom josss veciii

nextajox Arrow KOmsinice hvala ti puno , pomeram se .. polako ali sigurno Cool Wink

Francuskinja Arrow Hvala ti puno na cestitci Wink bisous

daja23
**garavuša**
<b>**garavuša**</b>

Datum registracije: 30 Dec 2007
Mesto: Gdje Neretva hladna teče:)

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 20, 2009 6:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Čestitam dragi kele, samo naprijed u osvajanju novih spratova Wink
Cmok za tebe od mene Mr. Green Very Happy Wink

Kele
**one and only**
**one and only**

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 21, 2009 11:40 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Arrow Hvala ti draga Dajo Razz i na cestitci i na kisss-u Embarassed Wink

Mysty
~abhor~
<b>~abhor~</b>

Godine: 36

Datum registracije: 29 Maj 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 21, 2009 2:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cestitam tecoooo Very Happy

Kele
**one and only**
**one and only**

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 22, 2009 4:47 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

MYstY Arrow Tecino zlato ... hvala na cestitci Mr. Green Wink

sweetlady
..femme fatale..la vraie..
<b>..femme fatale..la vraie..</b>

Datum registracije: 26 Maj 2008
Mesto: Srcem u Srbiji

france.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 22, 2009 5:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Rolling Eyes Moja dusa presla novi spratic dok ja "lomila vrat" na skijanju Embarassed

Reci su suvisne u mojim ocima si imao prilike procitati istinu Embarassed

Ljubim te nezno i cestitam ti novi spratic Embarassed Very Happy Wink

Laughing Laughing Laughing Laughing

Kele
**one and only**
**one and only**

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 23, 2009 12:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E sad ... sve mi je do sad islo lako ... al sta sad napisati...
mogu jednostavno da sklonim naocare pa ces sama da vidis da ....

Tu es belle mon bébé d'amour
Tu es ravissante ma chérie
J'entends ta voix dans tous les bruits du monde
je t'aime
Veux-tu devenir ma femme?
Embarassed Embarassed Mr. Green

to ti je za one kosture Mr. Green

Misss U

Embarassed

sweetlady
..femme fatale..la vraie..
<b>..femme fatale..la vraie..</b>

Datum registracije: 26 Maj 2008
Mesto: Srcem u Srbiji

france.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 25, 2009 1:35 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Shocked Juuu sreco Laughing Laughing Laughing Bolje je da si i meni "lupio" broj koji mi je sledovao umesto ovog " Veux-tu devenir ma femme? " Embarassed Embarassed Mr. Green

Nije bilo svadbe posle Jejine i Bojanove Mr. Green Hmmm zanimljiv predlog Embarassed Laughing Laughing Laughing

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> ~ Nas najdrazi kosturko Kele na 6.spraticu ~ Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2
Strana 2 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon