:: |
Autor |
Poruka |
~SonicLady~ ~Smiley~

|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde

|
|
Sekana ovaj put ću ti umesto čestitke (šta god da ti kažem, već i sama znaš) poslati ove dve sličice:
a ajd i ovu
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
 |
Sascha336 * Vatreni delija *

|
Godine: 52
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija

|
|
sve cestitke i od mene draga kolegninca
|
_________________ I C E M A N |
|
|
|
 |
bLackLady ►∞ bLack eviL witch ∞◄

|
Godine: 45
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 13735 Mesto: Daleko od svih, u carstvu tame...

|
|
Ajde da upotrebim njegove reči,
Švalerko moja (mada mi nije jasno kako je on to smislio, ti si žena, pa si žena )
vidim ja da ti ič ne nedostajem ovdi, da ti šetaš po stranicama, piskaraš, i dolaziš do spratova još ću i da pomislim da bežiš od mene
Nego....
(kao da sam to ja uradila... kike, jezik, đuskanje)
I još nešto...

|
_________________ Ko voli, nek izvoli... ali ne garantujem za vašu bezbednost...
 |
|
|
|
 |
Baraba Džentlmen

|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

|
|
Draga gospodjice mladja koleginice skorpijice Vi sa naglaskom na Ti!
Proshlo chestitanje me obidje. Shta znachi nekoliko dana odsustva!
Ali ovaj put nema da klisnesh, niti niz Klisu.
Nasrdachnije chestitke povodom jubileja tebiiiiii
|
|
|
 |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Čestitke i od mene
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
 |
-malecka- ~Plava Princeza~

|
Datum registracije: 19 Jun 2008 Poruke: 5840 Mesto: Beogradski kej..

|
|
Ne znam koliko kasnim, ali je bitna namera!!
Cestitam ti predjeni spratic, i bubim te puuno!!
A ovo je samo za tebe..
|
_________________ "Toliko je bilo u životu stvari kojih smo se plašili.. A nije trebalo.. Trebalo je živeti.." |
|
|
|
 |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
anchi22 - znas kako srecice da ne bi bilo batina, bolje jezik za zube neke stvari si valjda naucila i o onome vise nema price ili te ostavljam "tamo" da spavas sama Obicaji su obicaji, a ja te naucih ovim "naskim" obicajima, ko te pita kako se to radi tamo negde daleko Hvala za cestitku, poklone i jos svasta nesto saljem vodopad utrpanih poljubaca do tebe i malog slatkisa
dragana.m - hvala za cestitku i cokoladice
coco_bill - juuuuu kako si znao da sam bas i ja ovako gledala u monitor kada mi je poludeo komp Hvala za cestitku i nezaobilazne mace
Francuskinja - Mlle Scorpion se zahvaljuje
Jejaorka - jaooooo tetkice ako neko pita zasto sam postala alkos... tebe cu okriviti Hvala za cestitku i za divan pokloncic, taman se zalihe potrosile, a infuzija je uvek potrebna
MissPookie - hvala za cestitku
marijana23 - zahvaljujem na cestitkama, sta da ti kazem, trudila sam se da ovaj skok u vis obori sve rekorde Odlete poljubac
Nesho79 - hvala za cestitku, naravno idemo dalje, nema stajanja
TAMARA MAGIS - ako ovako nastavim mogla bih preuzeti rank "raketica" Hvala za cestitku i cvece
Anđela - kakav je ono tajac na Turizmu, pa ako neces ti pisati, ko ce? omiljena moderatorka s Turizma se zahvaljuje za cestitku
daja23 - dama u najboljim godinama se zahvaljuje dami u najboljim godinama za cestitku Odlete poljubac
sweetlady - (ne)sudjena tetkice - zlatna (hmmm moze i vatrena) ribice sta reci osim hvala za cestitku
~SonicLady~ - sekana slicice su sve rekle vidimo se na dobrom starom mestu u dobro poznato vreme ali te ni sve te reci u slikama nece izvuci od onoga sto ti sleduje zbog... A na ovoj slici, samo da se zna, ja sam ova s rozLa kapicom, nije do kapice vec ti imas ove fensi shishke pa da ljudi ne pomisle svasta Saljem kofu poljubaca
Sascha336 - hvala za cestitku kolega
bLackLady - jesi videla kako sam vredna, obaram sve rekorde sa muzevima, svalerima, uzom i sirom rodbinom Hvala za cestitku, za djuskanje i sve ostale delove kulturno-umetnickog programa hvala za ove divne reci, a sve ostalo znas i sama
Baraba - stariji chika kolega Abraab VI sa naglaskom na TI ovog puta sam sacekala da i ti stignes na mesto zlocina i ostavis trag a da pri tome ne zavrsimo na Klisi, znas ima tamo jedna "ustanova" za ove sto vole da... pffff da ne duzimo hvala za cestitku
Annabel_Lee - hvala za cesttiku
-malecka- - za cestitanje nikad nije kasno a pogotovo kada dolazis s ovim poklonom, stvarno sve pamtis Hvala za cestitku i moj omiljeni cvet, saljem puuuuuno poljubaca iz neke medjusmene i vidimo se vec tamo negde... kod kamina ili pitalica

|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
 |
dambolina • Nepopravljivi romantik •

|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Nov 2006 Poruke: 73140 Mesto: •● U tudjoj koži ●•

|
|
Ju ja kasnim kao da cirom dolazim Mada kazu da kad je od srca nikad nije kasno,sto bi ondaK ipak znacilo da ne kasnim Zjuuuuuuu koja recenica ( ne spavanje je ucinilo svoje ) Nego… Ah da ovde se radi o prelasku spratica Dakle sve cestitke povodom novog spratica i ajde malo brze gore u visine da me stignes sto pre… Znaci posto mi je trenutno inspiracija na nivoJu ( hocu da kazem pobegla je negde ) bicu kratka i jasna... Jednostavno,ne menjaj se! Saljem ti gomilu drm-tras-bum-tres zemljotres kisica i da sto pre cestitamo novi spratic

|
|
 |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
dambic - ajd sto ti nisi spavala, al sto ja nisam spavala... e to vec ne mogu prezaliti Ti sreco nikada ne kasnis, uvek si u pravo vreme na pravom mestu s pravim "grickalicama" Hvala za cestitku ovako neispavano sklepanu i za one reci gore, uostalom znas... mene promeniti, pa ne ide Uzvracam gomilu drm-tras-bum-tres zemljotresnih poljubaca
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|