:: |
Autor |
Poruka |
MissPookie `Mndra Mja`

|
Datum registracije: 02 Okt 2007 Poruke: 5704 Mesto: .:. West Coast .:.

|
|
Draga moja komshinice, cestitam ti na predjenom spraticu i da ih predjes jos mnogo.. Samo tako nastavi! Kiss
|
_________________ ~Never tell your problems to anyone... 20% don't care and the other 80% are glad you have them~ |
|
|
|
 |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
Draga Moja Anchi,
Cestitam od Srca i samo napred I nadam se da se uskoro cujemo,kissssss
|
|
|
|
|
 |
Jejaorka ~Angel azul~

|
Datum registracije: 03 Apr 2008 Poruke: 39404

|
|
Mene nema ovde can't believe
E pa draga moja kumo, svaka čast, stižeš me polako ali sigurno
Ljubim puno i samo tako nastavi
i da se nazdravi naravno
|
U svijetu tajni mi nismo sami...
|
|
|
|
 |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
@ MissPookie Hvala lepo komsinice Kiss
@ Francuskinja Zahvaljujem od srca Kiss
@ Jejaorka Kumoo, hvala puno Polako al sigurno necu te bas stici al blize sam ti Kiss
|
|
|
|
|
 |
Sascha336 * Vatreni delija *

|
Godine: 52
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija

|
|
sve cestitke i od mene draga koleginica samo tako
|
_________________ I C E M A N |
|
|
|
 |

|

|
|
@ Sascha336 Zahvaljujem Kolega Kiss.
|
|
|
|
|
 |
bLackLady ►∞ bLack eviL witch ∞◄

|
Godine: 45
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 13735 Mesto: Daleko od svih, u carstvu tame...

|
|
Ojha Plavušo,
vidim ja da si se stvarno uspaniličila od one prethodne cifre, pa si munjevitom brzinom dolepršala do 14-og sprata
Evo kako je tebe zamišljam
[img]http://i261.photobucket.com/albums/ii52/SandyKlaws_2007/Catz - Humor/moderator1.jpg[/img]
... samo naravno, crno na slici treba zameniti plavim
I šta sam ti ono još htela reći aaaa pa da ...
(neke stavke molim tumačiti prijateljski)
Sve u svemu draga,

|
_________________ Ko voli, nek izvoli... ali ne garantujem za vašu bezbednost...
 |
|
|
|
 |

|

|
|
@ bLackLady Garavuso moja
Zar si sumnjala u moju brzinu Ijaoooo kako ti mene zamisljas ma volEm i ja tebe hvala ti sto si navratila i ostavila lep trag, ljubnem ja tebe
|
|
|
|
|
 |
sweetlady ..femme fatale..la vraie..

|
Datum registracije: 26 Maj 2008 Poruke: 11499 Mesto: Srcem u Srbiji

|
|
Draga moja cestitam ti na predjenom spraticu...
Samo tako nastavi da ih nizes u poslu, ali i veselju i dobrom raspolozenju

|
|
 |
Baraba Džentlmen

|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

|
|
Fascuinirajuce.
Jednostavno --> Bravo!!! najsrdacnije.
|
|
|
 |

|

|
|
@ sweetlady Hvala draga "NL", nizem ih ocigledno svakako Hvala puno Kissss.
@ Baraba Najsrdacnije zahvaljujem Kiss.
|
|
|
|
|
 |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
Meni se garant nisi nadala al evo svratih i ja da cestitam malo Eh, odakle da pocnem... Znas kako sreco jedva cekam da spakujes koferce i dovuces svoju cenjenu pozadinu u ove krajeve pa da cu ti onda reci sve sto imam a do tada... e pa ti razmisljaj sta cu ti reci Cestitam ti na predjenom spraticu, da ih bude jos puno puno puno, mada to nema veze s nasim blebletanjem druzimo se mi svakako, "kocimo", trpamo, guramo i preskacemo neke teme da se ne bismo svadjale Odlete vodopad utrpanih poljubaca do tebe i slatkisa od zutke
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|