www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Nasa daja23 na spraticu broj 13:)
Strana prethodna  1, 2
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
daja23
**garavuša**
<b>**garavuša**</b>

Godine: 40

Datum registracije: 30 Dec 2007
Mesto: Gdje Neretva hladna teče:)

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 09, 2009 12:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Arrow marijana23 Arrow Hvala ti puno draga moja frendice, požuri da budemo cimerice i na 13-om spratu Very Happy Ljubim te Wink
Arrow coco_bill Arrow hvala ti puno dragi moj coco, ipak ću se ja dobro čuvati ovih mačkica Mr. Green Cmok za tebe Wink
Arrow dragana.m Arrow Hvala ti puno, ruže su predivne Very Happy Kiss
Arrow Jejaorka Arrow Hvala draga jejo puno, ljubac i za tebe Wink
Arrow anchi22 Arrow Hvala puno mila moja, ružezajedno s leptirom su me oduševile Very Happy Ja već žurim da stignem, a i da se kava ne ohladi Mr. Green Cmokić za tebe i slatkiša Wink
Arrow Francuskinja Arrow Hvala ti najdraža moja Francuskinjo, i nastavljamo dalje druženje Very Happy Cmok za čestitku i buketić Wink
Arrow TAMARA MAGIS Arrow Hvala draga Taco,kao da ste znale da ludim inače za ružama, pa me počastile s njima Very Happy kiss veliki za tebe Wink
Arrow nextajox Arrow Hvala draga nextice, pusaaa Wink
Arrow Nesho79 Arrow Hvala puno druže, kiss za tebe Wink
Arrow Ivankamaza Arrow Hvala najlješa draga moja Iko, lete veliki poljubci do tebe Wink
Arrow malecka Arrow hvala puno malecka, požuri pa da mi se pridružiš na spratiću Wink Kiss za tebe Wink
Arrow dambolina Arrow Hvala draga puno Wink Pusa velika za tebe Wink

LepoticaNS
*velika maza*
<b>*velika maza*</b>

Datum registracije: 24 Sep 2006
Mesto: ♥zauvek u njegovom srcu♥

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 09, 2009 9:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

cestitam ti draga od srca Very Happy
ljubim te Razz

sweetlady
..femme fatale..la vraie..
<b>..femme fatale..la vraie..</b>

Datum registracije: 26 Maj 2008
Mesto: Srcem u Srbiji

france.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 09, 2009 10:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Draga Dajo cestitam na predjenom spraticu Very Happy

Da proslavimo mi to kako dolikuje Embarassed Very Happy

Ah da... draga zasto ovaj gospodin sedi pred vratima Embarassed
Trinaesti spratic se jednom slavi mogao je i on da nam se pridruzi Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Ljubim puno, puno, samo tako nastavi

Sascha336
* Vatreni delija *
* Vatreni delija *

Godine: 52

Datum registracije: 06 Dec 2004
Mesto: BEC/Srbija

austria.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 10, 2009 8:02 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

cestitam samo tako Very Happy

MissPookie
`Mndra Mja`
<b>`Mndra Mja`</b>

Datum registracije: 02 Okt 2007
Mesto: .:. West Coast .:.

usa.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 11, 2009 12:23 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cestitam draga Dajo! Kiss Wink

toni2006
$$ doctor 4 love $$
<b>$$ doctor 4 love $$</b>

Datum registracije: 28 Maj 2006
Mesto: purger city

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 13, 2009 12:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

čestitam draga,pusa

Baraba
Džentlmen
Džentlmen

Godine: 49

Datum registracije: 02 Sep 2005
Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

germany.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 15, 2009 6:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Uh, sve shto je sa tri kazhu da je jako dobro... Mr. Green
Kako god,
s jedne strane 13000, tj. 13. sprat
s druge strane daja23, mada je napravila maslo sa ovim 24 u godinama, al' ae da ne budem cepidlaka. Razz Razz
Dajo, Daliborka, Dobrila, Doksanda, Dado,
eve gu dokaz da si i palindrom, barem po broju poruka Surprised Surprised

A-ha, Daja je to!!!
Najsrdachnije chestitke povodom jubileja i da... 23 za tebe Embarassed Very Happy

Ne zaboravi da zaboravljeni nikada ne zaboravljaju zaboravne!
Ne zaboravi da vratiš dugove, jer oni kojima duguješ tebe nikada neće zaboraviti!

daja23
**garavuša**
<b>**garavuša**</b>

Godine: 40

Datum registracije: 30 Dec 2007
Mesto: Gdje Neretva hladna teče:)

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 16, 2009 12:05 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Arrow LepoticaNs Arrow Hvala ti puno draga, ljubim i ja tebe Wink
Arrow sweetlady Arrow Slatka moja damo hvala ti puno, a ovaj gospodin ne smje da sjedi pred vratima, zato ga odmah ubacujmo u kuću da se malo pozabavimo s njime Mr. Green Mr. Green Ljubim i ja tebe punoooo, puuunooo Very Happy
Arrow Sascha336 Arrow Hvala ti puno Wink
Arrow MissPokie Arrow Hvala puno draga, Cmok veliki za tebe Wink
Arrow toni2006 Arrow Hvala dragi toni, pusa velika za tebe Wink
Arrow Baraba Arrow Zahvaljujem puno dragom džentlmenu Barabi Very Happy Ali ti opet ti nikako da pogodiš na moje ime Razz E tako to, hvala još jednom i da...23 i za tebe Embarassed Very Happy Wink

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> Nasa daja23 na spraticu broj 13:) Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2
Strana 2 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon