:: |
Autor |
Poruka |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
jako lepe fotke!!!i ja imam zlatan retriever samo steta sto neznam da stavim sliku na domaci;ja imam jednog ali 8 meseci pa pravi malo stete pa se nadam da ce se smiriti.ovako je zlatan sve razume.imam istog nemacki pticar koji ima 15 god i sve razume ama bas sve.
oni su meni najbolji prijatelji!!!!
|
|
|
|
|
 |
alhemicar Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 09 Maj 2005 Poruke: 3412

|
|
odan, vjeran, lojalan kao pas.
psa ne inetresuje da li ste bogati ili ne, ne interesuje ga ko ste i sta ste. Jedini primjer of "unconditional love"
|
|
|
|
|
 |
M@RCHELLO MUSIC WIZZARD

|
Godine: 38
Datum registracije: 30 Dec 2005 Poruke: 3300 Mesto: Odzaci

|
|
Imam dva psa...dalmatinca i pekinezera.......prelepi su.............oni su stvarno najbolji covekovi prijatelji
|
|
 |
KrAyZiE Upućeni član

|
Datum registracije: 11 Feb 2006 Poruke: 325

|
|
Nije bas najbolji...ima puno dogadjaja kad pas za brezveze napane covjeka
|
|
|
|
|
 |
AdryR Dobro upućeni član

|
Datum registracije: 20 Jan 2006 Poruke: 715

|
|
Hi!
ajme, ona pocetan poruka me je stvarno raznjeznila i pomalo rastuzila, jer ima stvarno svakakvih ljudi, na zalost!
apsolutno obozavam pse, gotovo sve pasmine i definitivno smatram da su najbolji covjekovi prijatelji, u tome nema ni malo sumnje! tako su odani, vjerni, druzeljubivi, umiljati, razigrani, puni ljubavi...jednostavno sladji i jedinstveni, svaki na svoj nacin! u gotta love them!
ciao!
KrAyZiE je napisao/la sledeće:
Nije bas najbolji...ima puno dogadjaja kad pas za brezveze napane covjeka Evil or Very Mad
pas apsolutno NIKADA ne napada covjeka bez razloga, nikada! nikada to nece napraviti svojevoljno bez razloga, osim kada je zarazen bjesnocom, ali to nije njegova krivnja i to je nesto sto ne moze kontrolirati! ako nekada nekoga i napadne, vjeruj mi kad ti kazem da za to postoji razlog i to vraski dobar i opravdan razlog! think about it!
Edit by Belphegore
Spojio sam ti poruke
|
_________________ WildCat69 StillUnknown2U
Poslednja prepravka: AdryR datum Sre Feb 22, 2006 8:21 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
 |
cica20 Upućeni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 01 Mar 2006 Poruke: 265

|
|
Slazem se da su psi coveku najbolji prijatelji,zato i imam kucuVreme koje provodim sa njim je dragoceno,a i lep je osecaj da te neko bezuslovno voli i kao i briga o nekome ko u potpunosti zavisi od tebe.
|
|
|
|
|
 |
popsrle Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 17 Mar 2006 Poruke: 79

|
|
Samo pas moze biti tako veran.
|
|
|
|
|
 |
NikolaHN Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 30 Avg 2005 Poruke: 207

|
|
jeste istina je da je pas najbolji covjekov prijatelj
|
|
|
|
|
 |
recmk Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 43
Datum registracije: 30 Jan 2006 Poruke: 104 Mesto: Beograd

|
|
Da li neko moze da mi kaze kako da naucim svoju kucu da ne piski i kaki po celom stanu? Radi se o mesancu pudle i pekinezera i sad ima tri meseca. Inace je jako pametan, i jako brzo uci sta se sme a sta ne, ali mi to piskenje i kakenje predstavlja veliki problem. Posebno zato sto smo sestre i ja htele kucu, ali najvise vremena sa njim provodi mama,jer mi nemozemo zbog posla, a njoj je vec dosadilo da brise podove. Da li je to jos uvek normalno, s obzirom da je stene? Pomozite!!!
|
|
|
|
|
 |
Andjeo023 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 42
Datum registracije: 21 Jan 2006 Poruke: 11

|
|
Moj charly je lud ali je mnogo dobar i nebi ga nikad vise dala!
|
|
|
|
|
 |
saljivdzija Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 52
Datum registracije: 21 Mar 2006 Poruke: 55 Mesto: Beč

|
|
recmk je napisao/la sledeće: | Da li neko moze da mi kaze kako da naucim svoju kucu da ne piski i kaki po celom stanu? Radi se o mesancu pudle i pekinezera i sad ima tri meseca. Inace je jako pametan, i jako brzo uci sta se sme a sta ne, ali mi to piskenje i kakenje predstavlja veliki problem. Posebno zato sto smo sestre i ja htele kucu, ali najvise vremena sa njim provodi mama,jer mi nemozemo zbog posla, a njoj je vec dosadilo da brise podove. Da li je to jos uvek normalno, s obzirom da je stene? Pomozite!!! |
ja sam to prošao dosta davno, pre više od deset godina pa se i ne sećam baš najbolje samo znam da sam se iskreno začudio kad je odjednom prestao da piški i kaki po kući znam da sam ga svaki put grdio, gurao mu njušku u njegov minuli rad i lupao novinama po ruci t.j. pravio buku, čisto da ukapira da je loše to što je uradio plus često sam ga izvodio napolje i svaki put kad to odradi napolju hvalio, mazio, davao keksić i sl. to je bio neki proces od nedelju dve čini mi se i stvarno mu je jednog dana došlo iz dupeta u glavu t.j. odjednom je sve radio kako treba i gde treba mislim da je to bilo negde u periodu izmedju njegovog 3. i 4. meseca života... tako da nemoj da očajavaš, ne znam nijednog psa koji to nije naučio a poznajem stvarno mnogo pasa
da, apsolutno se slažem da je pas čovekov najbolji prijatelj jer sam se kroz desetak godina života sa psom u to više nego uverio i mislim da će moja deca sigurno odrastati uz psa jer će tako biti bogatiji za jednog, možda i najvernijeg prijatelja
|
_________________ I hate people when they're not polite! |
|
|
|
 |
venom Iskusni član

|
Datum registracije: 24 Avg 2005 Poruke: 975 Mesto: City of Heroes!

|
|
ljudi uzdajte se u pse nemojte u ljude...
|
_________________ When I walk I walk ALONE!
When I fight I fight ALONE!
 |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|