:: |
Autor |
Poruka |
Ronaldo27 Upućeni član

|
Godine: 37
Datum registracije: 03 Jul 2006 Poruke: 313 Mesto: New Now , Ruma City

|
|
Marka Pantelica!!!! Dokle trpeti balvana!!!
|
|
 |
vlajko86 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 04 Feb 2007 Poruke: 9 Mesto: sabac

|
|
Filipo Pipo Inzagi....jeste da je uzeo manje-vise sve sto se moze uzeti u fudbalu....ali kad ga covek pogleda....prosto mi muka....
|
_________________ ONLY FOOLS & HORSES!!! |
|
|
|
 |
Bojan_kralj ~Angel azul~

|
Godine: 34
Datum registracije: 23 Apr 2007 Poruke: 12820 Mesto: Debela 'ladovina

|
|
Gennaro Gatuso---ne mogu da ga smislim odvratan je samo hoce da se bije
|
|
 |
farzelin Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 16 Sep 2007 Poruke: 11 Mesto: mostar

|
|
ma najgori su S.Ramos,S.Mihajlović i onaj Raul Bravo.
|
|
|
|
|
 |
Batino20 ~Flavoring of Sound~

|
Datum registracije: 08 Nov 2007 Poruke: 6400

|
|
pipo inzagi..ne pitajte zasto...prezirem njega i njegove usrane golove
|
|
|
|
|
 |
Idealno_losha Banovan! Опасница ©

|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)

|
|
Luku Modrića, i Da Silvu
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
 |
Johnny-Delija Banovan! Delija Sever - Forever

|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 3836 Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.

|
|
Idealno_losha je napisao/la sledeće: | Luku Modrića, i Da Silvu  |
Samo da dodam još i Darija Zahoru.
Što se tiče Pipa Inzagija,totalno se slažem onim da kad ga čovek pogleda da ti pripadne muka.
Od srpskih fudbalera ne podnosim Duška Tošića(dečko je debil,jer se zabavlja sa još većim debilom - Jelenom Karleušom),Boška Jankovića(jer misli da je trenutno najbolji srpski igrač i da je bolji od Dejana Stankovića,a to je svojevremeno javno rekao na konferenciji za štampu,dok je još igrao za Zvezdu),Milana Biševca i Milana Dudića(dobri su ljudi,ali teške gluperde kao odbrambeni igrači,a i zbog njih je Zvezda ispala u Kupu UEFA pre dve godina,kada je izgubila od Bazela i Strazbura,jer su direktni krivci za golove koje je Zvezda pimila).
|
_________________ Fan of Maria Kirilenko
Bože,meni tako malo treba
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva... |
|
|
|
 |
Konjanik Ludi Bosanac

|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje

|
|
Mnogi napisaše Inzagija, ne mogu ga ni ja vala, odvratan mi je, ne znam koliko vas je to primjetilo, al negdje sam čitao poslje kako me to počelo interesovati, čovjek ili je toliko smotan ili nesposoban, al u 87% ( ) slučajeva kad zabije gol, čovjek padne, ne ostane na nogama
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
 |
Johnny-Delija Banovan! Delija Sever - Forever

|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 3836 Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.

|
|
Konjanik je napisao/la sledeće: | Mnogi napisaše Inzagija, ne mogu ga ni ja vala, odvratan mi je, ne znam koliko vas je to primjetilo, al negdje sam čitao poslje kako me to počelo interesovati, čovjek ili je toliko smotan ili nesposoban, al u 87% ( ) slučajeva kad zabije gol, čovjek padne, ne ostane na nogama  |
Pipo Inzagi stvarno iritira,jer kladim se da ne može da da gol sa više od 15 metara od gola.Ama,uvek je u ofsajdu,u najvećoj gužvi,on ubaci loptu u gol,a ovamo deluje kao neuhanjeno dete.Stvarno deluje iritirajuće.
|
_________________ Fan of Maria Kirilenko
Bože,meni tako malo treba
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva... |
|
|
|
 |
Ronaldo27 Upućeni član

|
Godine: 37
Datum registracije: 03 Jul 2006 Poruke: 313 Mesto: New Now , Ruma City

|
|
Jeste kljakav i smotan ali ima osecaj za gol kakav nema ni jedan napadac na svetu! Ja neverujem da je jedan takav igrac najblji strelacu u istoriji lige sampiona! Katastrofa!
|
|
 |
Marko 23 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 26 Nov 2007 Poruke: 3

|
|
|
|
 |
Hitsugaya10 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 06 Dec 2007 Poruke: 59 Mesto: Soul Society

|
|
Napravicu malu listu meni omrazenih
1. Dusan Basta - covek vise lici na Bambija nego na fudbalera
2. Met Derbisajer - iz dobro poznatih razloga
3. Vladimir Ivic - "Ne udaram lopru glavom da ne pokvarim frizuru"
4. Masimo Ambrosini - pojava njegova me iritira
5. Guti - vrhunski igrac, ali ponasanje i stav na terenu za svaku osudu
|
_________________ Dai Guren Hyourinmaru |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|