:: |
Autor |
Poruka |
ZAGREBCANKA Banovan! Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 33
Datum registracije: 22 Feb 2007 Poruke: 32 Mesto: ZAGREB

|
|
boze sacuvaj da stavljam tu plastiku u sebe ni miljun eura da mi ponude nebi ih stavljala
|
_________________ ...hocu na tvoje rame da naslonim glavu, sa tvojom crnom kosom da pomješam plavu... |
|
|
|
 |
*Stefy* *samo njegova*

|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2007 Poruke: 14461 Mesto: Kotor

|
|
ja se uzasavam noza, zato NIKADA! Naravno da bih voljela da sam na nekim mjestima obdarenija, ali sta cu sada. Ne daj Boze da se ikada dogodi da moram pod noz, a ne da se tome podvrgavam iz nekog svog hira!
|
|
|
|
|
 |
.::CipiRipi::. divlja macka

|
Godine: 46
Datum registracije: 26 Maj 2007 Poruke: 1567 Mesto: Tamo gde ljubav pocinje....

|
|
za mene licno nedolazi u obzir zato sto sam zadovoljna s tim sta imam a moje misljenje o silikonima je negativno jer nemogu da razumem devojke mlade sto imaju prirodnu lepotu da se pumpaju silikonima sto uopste nije potreba....mislim da je to samo u redu kad stvarno jedna odrasla devojka nema ama nista na sebi znaci kao musko onda bi i ja stavila.Imam drugaricu sto je stvarno izgledala bukvalno kao decacic od 12 god. i a imala je 23 god.i zbog kompleksa stavljala maramice u brus.Onda se odlucila da stavi silikone....
Sto se tice drugih delova tela kao usne meni to tako gadno izglda kao napumpane gume...i to je sve vestacko,nema nista vise prirodno...
Naj primer je Ceca ona je sad samo puna silikona i izgleda da ce svakog momenta puci,a meni licno nije se stime ulepsala vec uruznila!
|
|
 |
KInder Torta Moj Dobri Anđele...

|
Godine: 36
Datum registracije: 13 Jul 2007 Poruke: 8238 Mesto: U šumi obrasloj sećanjima...

|
|
Nikako.
|
_________________ Proslo je sve za tebe ja sam sad stranac u noci,
A, zelim te, i zovem te... |
|
|
|
 |
ex_deda Banovan! *28*

|
Datum registracije: 08 Okt 2006 Poruke: 7256

|
|
Nikako, za mene kao mushko to je ko da imash lutku pored sebe.
|
|
|
|
|
 |
malizec Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 41
Datum registracije: 12 Avg 2007 Poruke: 153

|
|
U krajnjoj liniji mogu da podržim, jer to recimo puno znači na pouzdanju devojke koja ima male grudi, tako da da
|
|
|
|
|
 |
:LOL: >bitchy witch<

|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107

|
|
Silikoni, jao,neiscrpna tema.
Ne bih radila silikone, nema potrebe, ok uglavnom pricamo o grudima, ja sam tu,eto,obdarena pa ne moram o tome da mislim. ali usne, pa ni to ne bih radila.
OK,ja ne bih, ali ne osudjujem one koje bi. Naravno ako je sve to u granicama normale. Korektivna hirurgija- fino. Ako si zena u godinama, znaci imas decu imas porodicu, a isto tako vuces neki kompleh, zelis lepse grudi- izvolte,zasto da ne. ako ce te to usreciti- samo napred.(
Ne podrzavam 16ogodisnjakinje koje insistiraju na tome (a ni roditelje koji to dozvoljavaju)! bese nedavno emisija o tome.huh,svasta covek moze da cuje.
just keep it cool
|
|
|
|
|
 |
TAMARA MAGIS ***bombica***

|
Godine: 45
Datum registracije: 10 Mar 2007 Poruke: 52380

|
|
nikako,ja sam zadovoljna onim sto imam,a i velika sam kukavica
|
_________________ Tek kada se nadjes daleko, od onog koga volis,
mozes da shvatis koliko ti je njegovo prisustvo znacilo,
i koliko je sve sto je u tvom zivotu imalo neki znacaj,
bilo vezano za tu osobu ... |
|
|
|
 |
Anđela inso umjetnica

|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293

|
|
Što se tiče grudi i toga poslije trudnoće to ne bih komentirala, tko želi nek izvoli...Ali usne ili nešto drugo?Zamislite imate silikon u ustima i ustanete ujutru da doručkujete i stavljate u usta hranu a ono osjećate silikon? Ili ne daj Bože nešto nije u redu sa silikonom? Pomerio se
Neki ljudi su zbog nesreća morali radit plastične operacije, pa sa time žive nekako cijeli život, jadni.. A zamislite namerno si oduzmete svoje prirodno meso i krv i jedete pomoću toga.. kao kad koristite štake da bi hodali. eto, tako ja to zamišljam..
|
|
|
|
|
 |
jovana_88_nis Iskusni član

|
Datum registracije: 31 Avg 2007 Poruke: 913

|
|
Meni to ama ni najmanje nije lepo jer se bas vidi da nije prirodno,a kazu da su bolovi uzasni pa ne vidim razlog zasto bih se mucila.
|
|
|
|
|
 |
jovanicar *mala_garava*

|
Godine: 34
Datum registracije: 02 Jul 2006 Poruke: 1505 Mesto: Bijeljina

|
|
ja se ne bih nikada opredelila za tako nesto, ali nisam protiv toga, zasto da ne ako neko to stvarno zeli iako je svestan posledica...ali naravno u granicama normale tj. grudi da budu srazmerne ostalim delovima tj.oblinama na telu...
|
|
 |
boobamara Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 33
Datum registracije: 29 Apr 2007 Poruke: 216

|
|
ne,nikako... ..nikada ne bih stavljala silikone..ionako imam veoma velike grudi,pa me vec zezaju da sam ih stavila..a i da ih nemam bila bih zadovoljna sa sobom...
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|