:: |
Autor |
Poruka |
lil' devil Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 14 Dec 2005 Poruke: 18 Mesto: Beograd

|
|
Ne zovu je za dzabe kraljicom krimica. Jedno vreme sam bila zaludjena za tim zanrom, tako da sam dosta procitala od nje, obozavom one sa Poaroom, ipak, moram da priznam da joj je najbolj Deset malih crnaca, iako se ne pojavljuje Poaro.
|
_________________ "Zasto su me stalno progonili i pokusavali da uguraju u one iste kalupe koji su njih same ucinili nesrecnim?" |
|
|
|
 |
i_d_i_o_t Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 03 Dec 2005 Poruke: 88

|
|
znam da pise krimi romane a posto te romane ne volim nisam je niakad ni citao,
|
_________________ znam da nista ne znam |
|
|
|
 |
zoricica Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 44
Datum registracije: 05 Maj 2005 Poruke: 138

|
|
ja obozavam citati njene knjige,iako retko otkrijem ko je ubica
|
|
|
|
|
 |
M@RCHELLO MUSIC WIZZARD

|
Godine: 38
Datum registracije: 30 Dec 2005 Poruke: 3300 Mesto: Odzaci

|
|
Obozavam njena dela......citao sam njene knjige,gledao serije,filmove o Poarou
|
|
 |
Mikol Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 41
Datum registracije: 04 Dec 2004 Poruke: 142

|
|
10 малих црнаца, дефинитивно Само је штета што су направили онакав филм по тој књизи, јер је ИДИОТСКИ. Ако неко није прочитао ову књигу, нека је прочита, а ако неко није гледао истоимени филм, нека га заобиђе у широооком луку, обавезно!!!
|
_________________ * If you can't dazzle them with brilliance, baffle them with bullshit.
* My Top Tracks:
|
|
|
|
 |
vedranvp Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Jan 2006 Poruke: 71

|
|
Volim njene knjige, dosta sam ih procitao, savršena razrada likova, događaja i većina njezinih knjiga zrači napetošću tako da sam znao procitati cijelu knjigu u jednom danu a da je ne ispuštam iz ruku.
Poaro i miss Marple su zakon!
|
|
|
|
|
 |
danijelavu Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 37
Datum registracije: 23 Maj 2005 Poruke: 233 Mesto: Novi Sad

|
|
Agata Kristi je jedna od najboljih pisaca kkriminalističkih romana. Meni se iskreno njeni romani jako sviđaju.
|
|
|
|
|
 |
mrgud20 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 09 Jun 2005 Poruke: 104

|
|
Prva njena knjiga koju sam procitala je Deset malih crnaca, i definitivno mi je najbolja
|
|
|
|
|
 |
RedStarGirl Upućeni član

|
Datum registracije: 08 Dec 2005 Poruke: 307

|
|
Još u osnovnoj školi pročitala sam gomilu njenih knjiga i mogu vam reći da sam u tome uživala.
|
|
|
|
|
 |
championtro Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 43
Datum registracije: 16 Sep 2005 Poruke: 31 Mesto: ns

|
|
lagano stivo, za opustanje
|
_________________ yo man |
|
|
|
 |
propast Seven of Nine

|
Datum registracije: 27 Avg 2005 Poruke: 7004 Mesto: Beograd

|
|
volim njene knjige i njen stil. Marpl mi je najdraži lik. više njih su mi omiljene...
ranije sam samo za nju i Dojla znala, pa sam ih gutala neumorno. kada sam prošla kućnu i lokalnu biblioteku sa njima, tado sam shvatila da ima još kvalitetnih pisaca pa mi više nije samo Agata na prvom mestu
uopšte volim taj žanr, krimići...trileri...ihhh. to ću uvek uzeti u knjižari ako lutam tražeći šta ću.
|
|
|
|
|
 |
Berka Upućeni član

|
Datum registracije: 26 Jan 2006 Poruke: 404 Mesto: Holandija

|
|
Sve procitala davno, dok sam jos bila dijete.
Citanje je bilo bez daha,
mnoge dnevne obaveze nisam mogla stici uraditi.
Cudo jedno sta ljudska masta moze smisliti.
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|