www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Pobednik „Beovizije” grupa „Flamingos” i Luis
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Upišite novu temu   Ova tema je zaključana: ne možete menjati ili upisivati poruke.    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
sanjica_021
*Doktorovo~slculence*
*Doktorovo~slculence*

Godine: 46

Datum registracije: 12 Feb 2003
Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 12, 2006 6:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

http://www.rts.co.yu/vesti2.html#evro

Eto pa procitajte sami.

malasanja
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 18 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 12, 2006 9:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ako hocete da idu Flamingose na Evroviziju onda upisite se.

http://www.petitiononline.com/Evroviz/petition.html

Trebaju nam 1000 potpisa da bi de izjavilo to.
Molim vas, potpisite peticiju!

Zajdno smo jaci!!!!!!!!

Poslednja prepravka: malasanja datum Ned Mar 12, 2006 10:28 pm; ukupno izmenjena 1 put

Beat_93
Dance Šmeker
Dance Šmeker

Datum registracije: 27 Maj 2005
Mesto: Loznica

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 12, 2006 9:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ljudi moji sta je vama, Flamingosi dva debila (moje misljenje), koji su oni pevaci... A pesma pa ja mislim da je najgora koju sam u zivotu cuo, na sta to lici "Pariz, Moskva, Bec, Rim, London, Cacak, Prizren, Babin zub... "Koji je to tekst "Levo, desno, napred, nazad..." Strasno i jos se onda onaj Lujis pojavi i krene bdkljgshgkhfjghgdfsaty, na sta to lici??? Sto se tice glasanja mislim da nije uredu sa Crnogorske strane, ali ko nam je kriv, sto su postavljena takva pravila, nemozete vi nekoga terati da mu se nesto svidja, jos pogotovo ako je pesma "golo g.". Svi mi znamo kakvi su oni nacionalisti (necu vise o tome da ne bih mesao politiku), ali ako su pravila takva ne mozemo mi da ponistimo jer oni nece da pobedi ono sto je neko zamislio. A i sem toga pre Evrovizije Flamingosi su vodili politiku da su oni vec pobedili i da samo formalno treba tamo da se pojave otpevaju pesmu i pale za Atinu ??? Cvrc... Za mene je njihova pesma jedna velika 0, a sto se tice No name, nemam neko veliko misljenje o njima i pesma mi nije nesto (ali je mnogo lepsa od Flamingosa), ali ako su pobedili molim neka se to postuje!!! Mi smo smislili da napravimo parlamentarno glasanje, ali da ako se oni ne sloze sa onim sto je zamisljeno ponistimo izbor. Mislim da je to jedna velika sramota naseg naroda (Srpskog), ako smo zajedno postavljali pravila i ako je pesma pobedila sta hocemo???

Hvala, ocekujem sutra da kad se konektujem iznad svog avatara ugledam upozorenje ili Ban, ali neka!!! Very Happy Wink

andrejko
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 38

Datum registracije: 24 Maj 2004
Mesto: Nis

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 12, 2006 9:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ili volja publike ili nema Evrovizije za nas!
U svakom slucaju, ionako vec toliko hoce da se odcepe, pa neka junaci sami pevaju Smile

Chokoholic
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 22 Feb 2006
Mesto: Pyong-Yang

north_korea.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 12, 2006 9:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ako crngorci pobede, nebi me ni malo zacudilo...krali su po izborima predsednika pre, a sto nebi i namestili izbor za Evroviziju...ako je tako onda se istorija ponvalja....bicemo gori od 'rvata...cccc

shalabajzer
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 44

Datum registracije: 26 Maj 2005
Mesto: Bogu iza treger

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 12, 2006 9:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nije lepo...ali tako je....

politika je BiiiiP, i tako je sve pochelo i kod raspada one velike i lepe nashe drzave.....Tako ce i ova mala da postane josh manja. Mislim da ni jedna ni druga pesma ne zasluzuju da odu na Eurosong.

Pa setite se samo "Laneta" Idea .....e to je bila pesma za Evropu..... Rolling Eyes

Markky
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 22 Maj 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 12, 2006 9:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Molim vas, upisite se, jer se peticija objavljuje tek kad osvoje 1000 potpisa.
http://www.petitiononline.com/Evroviz/petition.html

Molim vas, potpisite peticiju!

zilika
Banovan!

Veštica sa bičem
Veštica sa bičem

Godine: 41

Datum registracije: 10 Nov 2004
Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..

croatia.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 12, 2006 10:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

eto potpisala sam se ja... Rolling Eyes

Anastasia78
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 47

Datum registracije: 18 Jul 2005
Mesto: Germany

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 12, 2006 10:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

zna li neko kako se zove ta pesma od no name? ja nazalost nisam gledala to takmicenje, tako da nemogu reci dali je bilo fer ili ne.. ali jednostavno nije u redu, da ista grupa po drugi put ucestvuje.. ma da no name za mene nisu nikakvi pevaci.. sto se tice flamingosi, pesmu sam malo pre cula i videla taj spot, u sustini nije moj ukus muzike, ali je dobra za evroviziju, vec zbog koreografije..

zna li neko, kako se zove ta pesma od no name i gde je mogu naci.. dali je ovde na forumu?? nisam je nasla..

Car Dusan-Silni
Administrator i domaćin
Administrator i domaćin

Godine: 57

Datum registracije: 09 Jun 2002
Mesto: Kraljevo / Frankfurt

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 12, 2006 11:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Potpisao sam se u peticiju a ovo mi komentar:

Citat:
795. Car Dusan-Silni
A zasto se vi nebi lepo pokupili i isli na gej-parade da tamo cvrkucete??? Mislim... cisto pitam jer za bolje i niste...... Ajd budite dobri gejevci i razmislite malo o tome. Mislim... vi kao gejevci da idete u Atinu??? Ajde de... idite na vase gej parade pa se BiiiiP tamo a nemojte nas u zdrav mozak...

Preporucujemo: [ Naša multimedijalna baština ] sa forumima [ Fontana zelja ], [ MP3 Riznica ], diskusije o [ Domacoj muzici ], ili za ljubitelje [ Strane muzike ] a naravno i sve o [ Online radio domaci.de ].
Opustite se na forumima kategorije [ Zabava ] uz jednu [ Trac partiju ] ili se poigrajte na [ Igrama bez granica ].
I naravno da ne zaboravimo jednu od najvecih [ Download baza ] narodne i zabavne muzike EX-YU estrade sa preko 15.000 mp3 fajlova.

Beat_93
Dance Šmeker
Dance Šmeker

Datum registracije: 27 Maj 2005
Mesto: Loznica

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 12, 2006 11:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dajte ljudi nisu momci krivi, pa sta vama da osvojite na Loto-u (mozda i nelegalno) i da niko od vas ne trazi da vratite pare, vi biste ih vratili... Momci su pobedili i ne treba im otimati mesto pobednika, a narocito ne treba forsirati one koje nisu pobedili, a koji po nekima po svaku cenu moraju ici na evroviziju (pa makar po cenu bruke nase zemlje).

A to da li su oni gejevi, koliko govana ima u muzickom svetu, onaj Azis, koga kad bih video bih povratio, Severina, pijana BiiiiP, Deen, on nije homoseksualac??? Dajte ljudi...

Chokoholic
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 22 Feb 2006
Mesto: Pyong-Yang

north_korea.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 13, 2006 12:15 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

imam osecaj da je Milo (Djukanovic) ubacio svoje prstice i u muziku..tako da za sledecu Evroviziju mozemo slobodno da ocekujemo njega na njoj...nebi me iznenadilo:(

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Ova tema je zaključana: ne možete menjati ili upisivati poruke.    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Pobednik „Beovizije” grupa „Flamingos” i Luis Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Strana 3 od 5

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon