www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Crna Gora nezavisna
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
stimi
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 59

Datum registracije: 02 Dec 2002
Mesto: off

germany.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 23, 2006 4:47 pm    Naslov poruke: cg Na vrh strane Na dno strane

ja sam "za" da c.gora postane nezavisna ali ne sa ovim "mafijasima" na celu.sramota je kako se ponasaju i truju svoj narod,ispaljivanjem otrovnih izjava u pravcu jedinih i iskrenih prijatelja-Srbije.Nadam se da ce se sve to njima odvaliti od glave a da ce narod poceti da zivi normalno a ne "na kasicicu" kako im feudalac milo (koji je u mojim ocima veliko smrdljivo BiiiiP)odredi.Vjerujte mi boravio sam dovoljno dugo dolje i sve ovo sto ste procitali je 100% istina...pozdrav ps;u tuzima je pre nekoliko dana bio skup "albatrosa" na kojem su ponosno vijale albanske i UCK zastave-to vam je priblizavanje evropi( jadne) nezavisne c.gore

coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Godine: 46

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 23, 2006 11:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bajadk je napisao/la sledeće:

Sad je 2006 godina i zelis da Srbija postane kraljevina....hmmmm....mislis da je to pametno????
Sto moze kralj da pomogne obicnom covjeku ili ekonomiji drzave??

1. Ne moramo da biramo predsednika svake cetiri godine vec samo parlament
2. Kraljevine u Evropi su: Svedska, Norveska, Holandija, Spanija, V. Britanija, Belgija, Danska i Monako. Koja od njih nije u EU?

PS: Cestitam na nezavisnosti. Smile

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

GiGi
*Pravi muškarac*
*Pravi muškarac*

Datum registracije: 09 Mar 2005
Mesto: Autonomna Pokrajina Vojvodina/ Novi Sad/ Liman

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 23, 2006 11:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sto se kaze: ,,nevalja bez kralja''. Ali, iako sam i ja, intimno, monarhista, nazalost ( Sad ) jako su male sanse da se to u skorije vreme ostvari. Iako bi parlamentarna monarhija po mom nekom ubedjenju lekovito delovala na nas, trenutno samo mozda 10 do 15 % ljudi je za monarhiju.

Bajadk
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 51

Datum registracije: 08 Mar 2004
Mesto: Podgorica - Danmark

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 24, 2006 11:57 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

coco_bill je napisao/la sledeće:
Bajadk je napisao/la sledeće:

Sad je 2006 godina i zelis da Srbija postane kraljevina....hmmmm....mislis da je to pametno????
Sto moze kralj da pomogne obicnom covjeku ili ekonomiji drzave??

1. Ne moramo da biramo predsednika svake cetiri godine vec samo parlament
2. Kraljevine u Evropi su: Svedska, Norveska, Holandija, Spanija, V. Britanija, Belgija, Danska i Monako. Koja od njih nije u EU?

PS: Cestitam na nezavisnosti. Smile

Hvala hvala, takodje

Neces birat predsjedika, ali ce ti opet bit izbori svake 4 godine za premijera valjda..Tako je u Svedsku, Norvesku i ovamo u Dansku.
Ti kraljevi/kraljice se bas mnogo pitaju u vezi ekonomije i ostalih stvari u svoje zemlje.
U Dansku je bas fino sve im je placeno, auta, vjencanja, krstenja, skolovanje itd itd itd. A jos je samo to da je ekonomija tih drzava ""malo"" bolja nego dolje, zar ne?? Jer se u te Evropske zemlje zna neki red sto se tice poreza i takvih stvarcica. Za dansku ti mogu rec da je porez od 39% pa do 60%. To su drzavi fine pare. I od tih para drzava daje pare kraljevskoj kuci. neznam koliko je, ali je vise od 10 000 000 eura godisnje.
I koliko ce taj kralj da pomogne integraciji prema Evropi neznam, ali mislim da nece mnogo. Da su ti kraljevi tako dobri vratili bi ga i grci, Konstantin je i dalje ziv.
Ipak ne vidim na koji nacin kralj moze da pomogne Srbiji...za Srbiju i Crnu Goru ima samo jedno rjesenje, a to nisu ni kraljevi ni kraljice. Treba fino da nadjemo politicare koji su od rijeci i koji znaju sto rade i koji ce radit nesto za drzavu ili drzave.

stimi je napisao/la sledeće:
ja sam "za" da c.gora postane nezavisna ali ne sa ovim "mafijasima" na celu.sramota je kako se ponasaju i truju svoj narod,ispaljivanjem otrovnih izjava u pravcu jedinih i iskrenih prijatelja-Srbije.Nadam se da ce se sve to njima odvaliti od glave a da ce narod poceti da zivi normalno a ne "na kasicicu" kako im feudalac milo (koji je u mojim ocima veliko smrdljivo BiiiiP)odredi.Vjerujte mi boravio sam dovoljno dugo dolje i sve ovo sto ste procitali je 100% istina...pozdrav ps;u tuzima je pre nekoliko dana bio skup "albatrosa" na kojem su ponosno vijale albanske i UCK zastave-to vam je priblizavanje evropi( jadne) nezavisne c.gore

Eh znas li rijeci one pjesme sto pjeva Baja Mali knindza: Zbog te kur.e politike!!! Politika je cudo, a narod je jos vece cudo. ljudi idu za politicarima ka pile za kokoskom.
Pedja je moga da pobjedi na ovom referendumu, ali sa tom politikom sto je vodio slabo. Pa kupovina glasova od strane bloka za nezavisnost. Hmmmm vala ako sam za zajednicu glasacu za nju pa sad mi i 5000 eura davali i stan na primorje. ja ne podnosim ni jednog ni drugog od njih, ali to sto sam gleda na tv prije refernduma me samo razocaralo u Pedjin blok.
Slabo su iskoristili one milion i po eura sto su imali za referendumsku kampanju.
Ali bi najvise volio da se fino sastanu politicari iz Srbije i iz Crne gore (naravno samo lideri stranki) i da razgovaraju fino i posteno i da im se prikljuci detektor lazi, pa da gradjani vide ko vise laze.

A glupa prepucavanja ko je bolji, dje ko sto jede, ko vise krade, nece narodu dat leba na sto.

Poslednja prepravka: Bajadk on Sre Maj 24, 2006 12:27 pm; ukupno izmenjena 2 puta

zilika
Banovan!

Veštica sa bičem
Veštica sa bičem

Godine: 41

Datum registracije: 10 Nov 2004
Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 24, 2006 12:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

malena_pula je napisao/la sledeće:
fuLL mi je drago shto je postaLa nezavisna...chuLa sma na vijestima da je srbija samo

sprijechwala crnu goru da udje u europsku uniju......da je crna gora daLeko naprednija

od srbije....da che owako kao neovisna drzava jako brzo uchi u europsku uniju....

ja ne znam ko je to pricao..al meni cg ne slici ni na sto napredno vec naprotiv bas.nisu u stanju uredit turisticko podrucije,imaju more a ne znaju iskoristit to ni trunke,na cestama nisu nista radili od drugog svjetsog rata,a prodavaonice se otvaraju u podne.nece oni nikad u europu.
sto se tice odcjepljenja nije mi jasno zasto to im to treba i nadam se da nece biti nikakvog sukoba.

Bajadk
Odomaćeni član
Odomaćeni član

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 24, 2006 12:26 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

zilika je napisao/la sledeće:
malena_pula je napisao/la sledeće:
fuLL mi je drago shto je postaLa nezavisna...chuLa sma na vijestima da je srbija samo

sprijechwala crnu goru da udje u europsku uniju......da je crna gora daLeko naprednija

od srbije....da che owako kao neovisna drzava jako brzo uchi u europsku uniju....

ja ne znam ko je to pricao..al meni cg ne slici ni na sto napredno vec naprotiv bas.nisu u stanju uredit turisticko podrucije,imaju more a ne znaju iskoristit to ni trunke,na cestama nisu nista radili od drugog svjetsog rata,a prodavaonice se otvaraju u podne.nece oni nikad u europu.
sto se tice odcjepljenja nije mi jasno zasto to im to treba i nadam se da nece biti nikakvog sukoba.

U koji dio Crne gore si ti to bila te se ceste nisu radile od II svjetskog rata. Koje prodavnice se otvaraju u podne.
Sukoba nece bit...a za odcepljenje??? pa vec 7 godina se Srbija i Crna Gora prepucavaju oko nicega. Nista ne rade zajedno, jedino sport. Bolje da su odvojene, no samo da se slusa jedno te isto. sad ce barem pricat i kukat svak o svome.

zilika
Banovan!

Veštica sa bičem
Veštica sa bičem

Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 24, 2006 12:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

obisla sam crnogorsku obalu svu...ne znaju kako treba pa eto.
dosla sam jednom u herceg novi u 6 u jutro,nisam imala gdje sjest na kavu do 10h a butici su se otvorili tek oko 12. to je bilo u sred sezone!!!!! sjednem na rucak ljudi prave cevape i kobasice(to je ok u sarajevu) al kad sam na moru ja hocu svjeze ribu i skoljke, koje oni nemaju! i nadjem ja jedva lignje-uvozne(sramota-restoran uz more a oni uvoze lignje iz spanjolske)! o cestama da ne pricam...tko ih je prlazio zna sta su..da tockove otkines.meni zao auta kad dole idem,trebali bi nam davati naknadu za amortizaciju na granici hehe Mr. Green

i sta ce oni sami napraviti? nista!

Bajadk
Odomaćeni član
Odomaćeni član

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 24, 2006 12:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

zilika je napisao/la sledeće:
obisla sam crnogorsku obalu svu...ne znaju kako treba pa eto.
dosla sam jednom u herceg novi u 6 u jutro,nisam imala gdje sjest na kavu do 10h a butici su se otvorili tek oko 12. to je bilo u sred sezone!!!!! sjednem na rucak ljudi prave cevape i kobasice(to je ok u sarajevu) al kad sam na moru ja hocu svjeze ribu i skoljke, koje oni nemaju! i nadjem ja jedva lignje-uvozne(sramota-restoran uz more a oni uvoze lignje iz spanjolske)! o cestama da ne pricam...tko ih je prlazio zna sta su..da tockove otkines.meni zao auta kad dole idem,trebali bi nam davati naknadu za amortizaciju na granici hehe Mr. Green

i sta ce oni sami napraviti? nista!

Ja sam prosa crnu goru i Srbiju uzduz i popreko.
I vidio i dobrih i losih puteva. Sto se tice hrane jeo sam i ribe i cevapa i bureka i leskovacke snicle itd itd. A za neke gradove u Boku znam da imaju i oni ka spanci neku vrstu sieste, ali neznam koji i kad i u koje vrijeme.
A sto se tice te lignje hehe ko zna odakle je i sto si jela..

A to ti je isto ka ja jednom kad sam vosio preko Srbije i svratim u jedan restoran pored puta da doruckujem. Bilo je oko 9 sati. Pitam sto ima da se doruckuje?? Kaze ima meso sa rostilja, salata. i tako te stvarcice. Bio sam gladan i mora sam da jedem to sto je bilo. I ne ljutim se niti mi je krivo. Jes da je bilo rano, ali sam bio sit.

A za auto......hmm ja svake godine vozim auto od Danske do Cg i mjesec dana idem i po primorju i po podgorici. I jos nisam mijenja amortizere ili nesto drugo ispod auta. Valjda su amortizeri da absorbiraju i po rupa se ne vozi 80 Km/h..

zilika
Banovan!

Veštica sa bičem
Veštica sa bičem

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 24, 2006 12:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

u srbiji sto sam bila mi je ok sve....al crna gora mi je kriticna. to je bio samo moj osvrt , utemeljen na mojim dozivljajima, na post malena-pula. ja mislim da oni sami ne znaju,dole budem svako ljeto....jedino budva se moze izdvojiti kao nesto naprednije.
imaju velik potencijal za napredak al ga ne znaju iskoristit- zasto bi oni vadili lignje iz mora kad ih mogu uvoziti iz europe jos budu i vece,zasto bi oni napravili nove ceste kad ce turisti tak i tak doci dole,a i bolje da ih je manje,zbog turista se treba naradit...;zasto bi oni otvorili kafic u jutro u 7-8 i zaraditi lovu,kad se vise isplati odspavati do 12 pa kad stignu,stignu....to su samo neke moje zapske,a ima ih jos mnogo.

sanjica_021
*Doktorovo~slculence*
*Doktorovo~slculence*

Godine: 47

Datum registracije: 12 Feb 2003
Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 24, 2006 12:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

A da niste malo skrenuli sa teme? Smile

zilika
Banovan!

Veštica sa bičem
Veštica sa bičem

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 24, 2006 12:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

a jesmo draga pomalo....al se ipak radi jos uvjek o crnoj gori..hehe
ja hocu da kazem da njima treba srbija,da srbija zna sta bi s morem a oni veze nemaju

Citat:
A to ti je isto ka ja jednom kad sam vosio preko Srbije i svratim u jedan restoran pored puta da doruckujem. Bilo je oko 9 sati. Pitam sto ima da se doruckuje?? Kaze ima meso sa rostilja, salata. i tako te stvarcice. Bio sam gladan i mora sam da jedem to sto je bilo. I ne ljutim se niti mi je krivo. Jes da je bilo rano, ali sam bio sit.

A za auto......hmm ja svake godine vozim auto od Danske do Cg i mjesec dana idem i po primorju i po podgorici. I jos nisam mijenja amortizere ili nesto drugo ispod auta. Valjda su amortizeri da absorbiraju i po rupa se ne vozi 80 Km/h..

nije to jedan restoran..ja sam hn obisla tad uzduz i poprijeko da jedem nesto morsko i nije bilo.i nije isto biti selo u brdu u srbiji i biti grad na moru u koji dolaze turisti. i to je tipocan crnogorski odgovor:
Citat:
i po rupa se ne vozi 80 Km/h..
ako zelite vratiti turiste,tad ne smije biti rupa,a ako zelite da dodju to ljeto i nikad vise,da druge savjetuju da tamo ne idu zbog tog i tog onda svaka cast,neka rupa i stavite natpis da se preko rupa vozi polako,spavjte do 12, ne iskoristavajte more uvozite i morsku hranu

treba se potrudit da oni koji dodju tu na more pozele i sljedece godine doci opet tu. oni crnogorcima koriste a ne crnogorci njima. oni tu ostavljaju novac. to je crnoj gori u interesu , a ocito ti ljudi dole to ne vide. misle da je to njihova muka sta turisti dolaze....

i zbog svega toga ja mislim da se cg nije trebala odcjepiti,srbi su vise radisni...a cg samostalna nija ni za sto.

Poslednja prepravka: zilika on Sre Maj 24, 2006 1:18 pm; ukupno izmenjena 2 puta

Bajadk
Odomaćeni član
Odomaćeni član

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 24, 2006 1:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Spava se do 12 hahaha.
Evo mene na zapad u dansku. okruzen morem sa svake strane. Ima i turista.
u kafic mogu da odem u 10.30 ali samo do vrata i da cekam 11.00 kad se otvara. Supermarketi se otvaraju u 9.00. prodavnice u grad u 9-9.30-10.
rano rade jedino pekare i benzinske pumpe.
Banke rade od 9.30 ili 10 pa do 16.00 cetvrtkom do 17.30. Subotom i nedjeljom ne rade.
Posta radi od 10-17.00 subotom do max 14.
Pa nikome nista ne fali i ne ubise se zbog toga.
Ovo je samo primjer otvaranja i zatvaranja.
A onaj ko ima los utisak nece opet dolazit. Doce neko drugi. Zar nije tako

PS sanjice
Slobodno izbrisi moje komentare dje sam skrenuo sa teme.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Crna Gora nezavisna Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 3 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon