:: |
Autor |
Poruka |
Ivica 36 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 55
Datum registracije: 04 Jun 2006 Poruke: 108

|
|
Kažem, stari oprosti i ciao
|
|
|
|
|
 |
dzonisa Dobro upućeni član

|
Godine: 43
Datum registracije: 17 Avg 2006 Poruke: 654

|
|
Bolje da nikada ne saznam kako bi se ponasao i sta bi se desilo
|
|
|
|
|
 |
visiometas Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 78

|
|
razbio bi joj tu novu BiiiiP. ma ubio bih je od batina
|
|
|
|
|
 |
budidobar Upozorenja: 1 od 3 Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 3354

|
|
uff...to bi bio tezak shok.shok.shok..
|
_________________ ....zelja je samo moja. da ne bude zabune..lepo vreme i dobro zezenje na sajtu. |
|
|
|
 |
knknpnkn * Đavolkova žena *

|
Godine: 46
Datum registracije: 03 Dec 2004 Poruke: 4162 Mesto: Zemlja cuda

|
|
pinkie je napisao/la sledeće: | e da znas bas si je srocio hehehe bilo kako bilo, devojka koja promeni pol, tj muskarac koji postane devojka u samom pocetku treba biti svestan cinjenice da ce kad tad naici na osobu koja ce negodovati zbog njegovog postupka sad vec ne znam ni u kom polu da se obracam..bilo kako bilo. stoji cinjenica da ne moze sada svakoj osobi sa kojom se upozna da klepi istinu u lice.Ali nasa shvatanja nas mentalitet nazovi ga kako god hoces je jos uvek takav da smo po mnogim pitanjima neurominded. jednostavno tako je. Takve osobe ce jedino ako odu negde vani gde niko ne zna apsolutno nista o njima biti apsolutno slobodne da govore o sebi i da stupaju u vezu s kim god pozele a da ne moraju da govore o svojoj proslosti.Ipak u svakoj ozbiljnijoj vezi ce se potegnuti to pitanje, te mislim da je potrebno daleko manje od godinu dana da ta osoba shvati da zaista zeli vezu sa nekom dugom osobom, i mislim da je mnogo postenije da na samom pocetku iznese ono sto ima da kaze, jer to ipak nije mala stvar , ma koliko sirokih pogleda neka osoba bila. A toj osobi, ako to ne znaci nista, onda ce i dalje zapoceti vezu sa ovom osobom.A ako bi mu tako nesto predstavljalo problem, bolje je da devojka to odmah saznanego da kasnije dobije iskljucivo njegov prezir ili razocaranost zbog nepoverenja.retko ko je toliko sirokih shvatanja da tek tako predje preko lazi i prekovelike stvari kao sto je promena pola.postoji nekoliko osoba iz javnog zivota recimo za koje se zna da su promenile pol, ali ih ja zaista i dalje gledam kao muskarce u zenskoj kozi..da ne znam, mozda ne bih uvidela razliku izmedju te i bilo koje druge zene..ali kada znas..drugacije gledas na neke stvari..pa sad..ni sama vise ne znam sta sam htela i pocela govoriti  |
Uh bre pinkie, ne mogu nekako da verujem da ce "u svetu", negde gde ljudi nisu "neurominded" (ma sta to znacilo), da budu ok, ako im kazes: "znas, ti si poceo da se zabavljas samnom-kao da sam zensko, ali ja sam ustvari rodjena kao musko, ali vise nisam musko bre! Time sto sam umislila da sam zensko i sto mi je odsecen polni organ (nametnut mi rodjenjem), zakacen onaj koji sam oduvek zelela i dodat par si*a-ja sam ustvari skroz zensko bre"!!! Evo-tri muskarca ovog momenta kod mene u kancelariji (2kipranina i jedan englez-znaci nemaju veze sa nasim "zaostalim mentalitetom" -Boze, sto mrzim ovaj PRAZAN izgovor) i veruj mi, da su komentari na ovakav scenario...hm.....nasilnicki!
Moze taj da bude upakovan i obucen u sta god! Zensko da bude NE MOZE!!!!! A ako je to tako nebitno, kao sto tvrdite ti i dameski, zasto bi uopste onda i gledali sa kim se zabavljamo?!?!? Recimo, MENI je jako bitno sa kim se zabavljam, tj. sa kojim polom! Svaka cast ako vama nije! Trece: mozes ti da se obuces u kostim slona, ali tesko da ces bilo koju normalnu osobu moci da ubedis da si slon! Pa bez obzira, sto imas surlu! Tako i te vestacke devojke! Razumem da neki muskarci mogu da budu sa drugim muskarcima! Ili zene sa drugim zenama! Ali ovo-nema veze sa tim! Ovo je "ONO". Nije ni zensko, ni musko! Zamisli samo, da budes sa nekim u vezi, ko nije niti musko, niti zensko! FUJ!!!!!! :puke:
|
|
 |
romeomarkovic Otrov za cure

|
Godine: 36
Datum registracije: 31 Maj 2006 Poruke: 1055

|
|
knknpnkn je napisao/la sledeće: | pinkie je napisao/la sledeće: | e da znas bas si je srocio hehehe bilo kako bilo, devojka koja promeni pol, tj muskarac koji postane devojka u samom pocetku treba biti svestan cinjenice da ce kad tad naici na osobu koja ce negodovati zbog njegovog postupka sad vec ne znam ni u kom polu da se obracam..bilo kako bilo. stoji cinjenica da ne moze sada svakoj osobi sa kojom se upozna da klepi istinu u lice.Ali nasa shvatanja nas mentalitet nazovi ga kako god hoces je jos uvek takav da smo po mnogim pitanjima neurominded. jednostavno tako je. Takve osobe ce jedino ako odu negde vani gde niko ne zna apsolutno nista o njima biti apsolutno slobodne da govore o sebi i da stupaju u vezu s kim god pozele a da ne moraju da govore o svojoj proslosti.Ipak u svakoj ozbiljnijoj vezi ce se potegnuti to pitanje, te mislim da je potrebno daleko manje od godinu dana da ta osoba shvati da zaista zeli vezu sa nekom dugom osobom, i mislim da je mnogo postenije da na samom pocetku iznese ono sto ima da kaze, jer to ipak nije mala stvar , ma koliko sirokih pogleda neka osoba bila. A toj osobi, ako to ne znaci nista, onda ce i dalje zapoceti vezu sa ovom osobom.A ako bi mu tako nesto predstavljalo problem, bolje je da devojka to odmah saznanego da kasnije dobije iskljucivo njegov prezir ili razocaranost zbog nepoverenja.retko ko je toliko sirokih shvatanja da tek tako predje preko lazi i prekovelike stvari kao sto je promena pola.postoji nekoliko osoba iz javnog zivota recimo za koje se zna da su promenile pol, ali ih ja zaista i dalje gledam kao muskarce u zenskoj kozi..da ne znam, mozda ne bih uvidela razliku izmedju te i bilo koje druge zene..ali kada znas..drugacije gledas na neke stvari..pa sad..ni sama vise ne znam sta sam htela i pocela govoriti  |
Uh bre pinkie, ne mogu nekako da verujem da ce "u svetu", negde gde ljudi nisu "neurominded" (ma sta to znacilo), da budu ok, ako im kazes: "znas, ti si poceo da se zabavljas samnom-kao da sam zensko, ali ja sam ustvari rodjena kao musko, ali vise nisam musko bre! Time sto sam umislila da sam zensko i sto mi je odsecen polni organ (nametnut mi rodjenjem), zakacen onaj koji sam oduvek zelela i dodat par si*a-ja sam ustvari skroz zensko bre"!!! Evo-tri muskarca ovog momenta kod mene u kancelariji (2kipranina i jedan englez-znaci nemaju veze sa nasim "zaostalim mentalitetom" -Boze, sto mrzim ovaj PRAZAN izgovor) i veruj mi, da su komentari na ovakav scenario...hm.....nasilnicki!
Moze taj da bude upakovan i obucen u sta god! Zensko da bude NE MOZE!!!!! A ako je to tako nebitno, kao sto tvrdite ti i dameski, zasto bi uopste onda i gledali sa kim se zabavljamo?!?!? Recimo, MENI je jako bitno sa kim se zabavljam, tj. sa kojim polom! Svaka cast ako vama nije! Trece: mozes ti da se obuces u kostim slona, ali tesko da ces bilo koju normalnu osobu moci da ubedis da si slon! Pa bez obzira, sto imas surlu! Tako i te vestacke devojke! Razumem da neki muskarci mogu da budu sa drugim muskarcima! Ili zene sa drugim zenama! Ali ovo-nema veze sa tim! Ovo je "ONO". Nije ni zensko, ni musko! Zamisli samo, da budes sa nekim u vezi, ko nije niti musko, niti zensko! FUJ!!!!!! :puke: |
Nije bas tako. Nikada ne znas sta onaj drugi oseca i zasto. Nisu ti ljudi umislili da su zensko, ima tu sigurno necega. Nisu se probudili i rekli:"Eh, danas bi mogao biti zensko..." Mozda se priroda okrutno poigrala sa njima, i oni to zele da isprave, bez obzira na cenu. Npr. Sta mislis sta je bipolna osoba? To su osobe koje se ne radjaju sa definisanim nimuskim ni zenskim polnim organima, i sta onda?? Jel treba da ide tako kroz zivot?? Ako je vec moguce da se takvim ljudima pomogne, zasto da ne? A to da li ce moci da ima razvijen drustveni zivot, to je druga stvar. Sve zavisi na koga naleti, tj. da li je partner spreman to da prihvati i da predje preko toga.
|
|
 |
Beat_93 Dance Šmeker

|
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 4215 Mesto: Loznica

|
|
Ljudi smucicete mi zivot, stvarno je pitanje strasno, verovatno kad bi to rekla bih povratio
|
|
|
|
|
 |
gargamelko Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 42
Datum registracije: 06 Maj 2006 Poruke: 100 Mesto: Sabac

|
|
Jednostavno raskinuti,ma koliko bila lepa-lep.
|
_________________ Ko zna zasto je to dobro. |
|
|
|
 |
dreamwalker *dragancee*

|
Datum registracije: 06 Apr 2007 Poruke: 10118 Mesto: * in the dream *

|
|
sto da ne samo da nije zadrzala otpad sa operacije
|
|
|
|
|
 |
Makrolon2007 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 37
Datum registracije: 10 Sep 2007 Poruke: 2 Mesto: Split

|
|
|
|
 |
Ohanzee Banovan! .:Tale Believer:.

|
Datum registracije: 11 Feb 2007 Poruke: 4685

|
|
ispovracao bih se na nju/njega... otisao bi na ispiranje mozga da mi uklone secanje na nju/njega...
|
_________________ Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi.
Michelangelo Buonarotti |
|
|
|
 |
ZooRooX Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 15 Avg 2007 Poruke: 26

|
|
Mislim da je slijep onaj koji to neprimjeti!
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|