:: |
Autor |
Poruka |
nextajox حزب الحيوان

|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483

|
|
Teško podnosim
Sećam se,kad sam imala 10 godina.Mačka je omacila 5 mačića i svih 5 su bili sijamski blizanci i bili spojeni. 5 glava,jedno telo i baba ih je bacila
Mnogo sam puta izgubila ljubimca,neki su otišli a neki crkli.. Pre 2 god neka polu persijska mačka je dolazila stalno kod nas,i prisvojili smo je.Jako je bila pametna,živahna,obožavala sam se,stalno me čekala na prozoru ujutru kad sam ustajala,puštala je u mojoj sobi.. I jednog dana mama mi kaže da je komšinica (čija je inače mačka al smo je pola dana držali kod nas) rekla da se nešto muči,i da su zvali veterinara ali nije mogao doći i sledeće jutro je crkla..Bio mi je to jedan od najužasnijih dana Ceo dan sam plakala!
A drugi slučaj je bio u vezi psa. Kupili smo psa '96 god i držali smo ga kod babe i dede na selu. Kada su baba i deda umrli(to je bilo 2005 i '06) više nikoga nije bilo tamo i taj pas je postao star.Dlaka mu počela opadati,teško je hodao.. Mučio je jednom rečju.I tata je zvao veterinara i ovaj mu je dao injekciju.Pas je samo legao i cvilio i crko
Nije želeo da se vše muči,rekao je veterinar.
|
|
|
|
|
 |
Nemus021 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 18 Nov 2008 Poruke: 29

|
|
Ja kod Babe imam jednu macku.Jako lepa i dobra samo mnogo jedee .
A posto je zensko onda je drugi macori biju
I onda kad je drugi macori biju baba izadje da ih juri
Toga uvek kad se setim se smejem
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|