www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Dorucak
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Zdravlje ~
::  
Autor Poruka
slalaz
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 35

Datum registracije: 22 Jan 2007

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 18, 2007 11:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

doruckujem najkasnije pola sata nakon sto se ustanem.uglavnom sto prvo ubacim u stomak je jabuka,vocni jogurt ili pahuljice. Smile

Kiki07
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 04 Feb 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 20, 2007 12:18 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja uvek gricnem nesto na brzinu. Uglavnom musli, vocni ili obican. Nekad namazem nesto i uz to jogurt. Kombinujem ali su to bas male kolicine. Ako se odlucim da kupim pecivo, onda uvek bude jedno pecivo a ne tri komada. Smile

pinkie
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 45

Datum registracije: 01 Okt 2004
Mesto: u skrivenom kutku

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 21, 2007 12:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

onog momenta kada se probudim glava mi viri iz frizidera..Onaj ko nema tu naviku ne moze da shvati, ali jednostavno gladna sam onog momenta kada otvorim oci. Jednostavno tako se organizam navikao i to je navika koju nikada ne bih promenila.Dorucak daje organizmu snagu da funkcionise u toku dana, i bukvalno sva hrana unesena u toku dorucka, ma koliko on obiman bio se iscrpi u toku dnevnog rada..tako da ga ni po koju cenu ne treba izbegavati...

Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander)

markokuznik
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 45

Datum registracije: 21 Feb 2007

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 22, 2007 3:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

uvek dorucqjem, ali nekada tek oko 10, 11h iako ustanem u pola sedam...sve pre kafe je dorucak...

cecy
Luda do bola
Luda do bola

Godine: 38

Datum registracije: 02 Jun 2005
Mesto: wien

austria.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 23, 2007 1:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja nemam nikad dorucak.. Mad

LA*PERLA
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 02 Mar 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 09, 2007 1:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne znam zašto...ali imam toliko glupu naviku da nikada ne doručkujem...čak ništa ne pojedem sve do 14, nekad i do 15.
Valjda sam tako navikla...

stanuje sam đavo.

marko_18
Banovan!

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 17 Mar 2007

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 17, 2007 2:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nikad ne doruckujem

NikolaHN
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 30 Avg 2005

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 23, 2007 5:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

dorucak je najvazniji obrok

RedStarGirl
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 08 Dec 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 05, 2007 12:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Retko doručkujem, a znam dobro za onu narodnu:
Doručkuj sam. Ručak podeli sa prijateljima. Večeru pokloni neprijateljima.

Dijanaaa100
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 09 Okt 2006

austria.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 15, 2007 9:38 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

doruckujem svako jutro...drugacije nebi mogla izac iz kuce na poso...to mi treba jednostavno za koncetraciju...

Zsejla
Dragonfly
Dragonfly

Godine: 40

Datum registracije: 28 Mar 2007
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 15, 2007 2:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dorucak je meni samo imenica, pojam...
Mislim da je dovoljna cinjenica da sam jutros ustala 15 do 8, a jos uvijek cekam mamu da servira njima rucak, a meni dakle dorucak...Rolling Eyes

Vilenjakinja
Sašina Kumica
<b>Sašina Kumica</b>

Datum registracije: 28 Mar 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 01, 2007 10:42 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Obavezno, čim otvorim oči ujutro moram da jedem, navika Very Happy

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Zdravlje ~ -> Dorucak Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 3 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon