:: |
Autor |
Poruka |
Dachaarh Odomaćeni član

|
Godine: 41
Datum registracije: 03 Apr 2005 Poruke: 1090 Mesto: Beograd

|
|
Ja vise volim narodnjake, ali i pop je dobar. A sto se tice goce, dobro peva ali je glupa
|
|
 |
boban11 Upozorenja: 2 od 3 Prijatelj foruma

|
Godine: 40
Datum registracije: 03 Mar 2005 Poruke: 19847 Mesto: Gradiska

|
|
Goca i Ana su sjajne, ali Natasa Bekvalac, Karleusa i tako te mi idu sve vise na zivce. Samo kopiraju od Grka, Bugara itd, sve pjesme su im iste, teze napraviti neke spotove ali sve mi je to smijesno.
Aleksandra Radovic je super pevacica i jedva cekam novi album ali takvi pjevaci neizdaju godisnje po dva albuma...
|
_________________ Vilenjakinja & Ja Post Team
Ika & Ja Super Team |
|
|
|
 |
zeljka7 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 30 Maj 2005 Poruke: 191

|
|
pop, zar to jos postoji????
ma svi koji kazu da pjeveju pop daleko su od toga!! zapravo to niti ne postoji, jer sad su ipak neki drugi interesi u djiru,!! ne!!??
|
|
|
|
|
 |
profesorce Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 53
Datum registracije: 30 Maj 2005 Poruke: 12 Mesto: kavadarci

|
|
Svako ima po jednu ili dve dobre pesme
Natasa = ufff
Ali svakome svoje... i za ukus to vazi
|
|
|
|
|
 |
sladjanj Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 46
Datum registracije: 03 Jun 2005 Poruke: 46

|
|
cini mi se da nam je trenutno pop muzika na vrhuncu!
|
_________________ pink78 |
|
|
|
 |
BlackTear Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 35
Datum registracije: 04 Jun 2005 Poruke: 10

|
|
Ja se uopste ne slazem sa ''plavim 10'' da britney spears nema nikakve glasovne mogucosti ali aguilera ima savrsen glas i to stalno dokazuje
|
|
|
|
|
 |
PiNkLaDy Miss Smart

|
Datum registracije: 14 Maj 2005 Poruke: 14060 Mesto: Beograd/USA

|
|
Zamolila bih vas da ne suzavate temu na uporedjivanjeGoce Trzan,Natase Bekvalac i Ane Stanic...Tema se odnosi na sve pop pevace i pevacice,a ne na uporedjivanje njih tri...Hvala...
|
_________________ Nocu kada spavas
sanjivo te gledam
I gusim slatku ceznju
koja me nosi
I dok mazim te ja mislim
zar je moralo ovako
Menjas se i boli me
al' trpim jer volim te... |
|
|
|
 |
Ludica_S ~ Glowing heart ~

|
Datum registracije: 18 Nov 2005 Poruke: 1659 Mesto: Pod sjajem ruzicastih ( i zutih ) zvezda :-)

|
|
Ja volim pop muziku, rado je slusam i rado je se secam... Sto se tice pomenutih Goce Trzan i Ane Stanic njihove pesme ne slusam...imaju one dobar glas, ok je to ali njihove pesme mi se nesto ne svidjaju...
Muziku Vlada Georgijeva, Sergeja Cetkovica, Zeljka Vasica, Dada Glisica, Olivera Dragojevica, Gibonni-a, pa i Zeljka Joksimovica ( svidja mi se samo njegov zadnji album i to - pola ) i slicnih pevaca svakodnevno slusam...
Od zenskih vokala to su Natasa B., Aleksandra Radovic ( mnogo mi se svidja njen glas ), Emina Jahovic, Ana Nikolic, pa i Severina...
Svidja mi se nasa pop muzika, slusam je podjednako koliko i narodnu ili stranu...trebalo bi da bude jos kvalitetnija i da ima jos kvalitetnih izvodjaca ali sta je tu je...
|
_________________ Love isn't blind; it just only see what matters! |
|
|
|
 |
piastowskiharnas * Veseli razbojnik *

|
Godine: 54
Datum registracije: 19 Sep 2005 Poruke: 17704 Mesto: Piastów/Zakopane

|
|
Po meni hrvatska i srbska muzika Pop je na ravno !!!
|
|
 |
Maja S. Odomaćeni član

|
Godine: 44
Datum registracije: 18 Jun 2005 Poruke: 1570

|
|
Pa bas te navedene od Goce do Ane.
Mogu reci da podjednako obe vrede i isticu se na nasoj sceni...ostalo je sve žj....
|
_________________ "Strast je zaludjenost nekom osobom, želja za nekim...Kada strast prodje na svetlo izlazi ljubav. Jer ljubav znači voleti nečije mane, dok STRAST voli vrline..." |
|
|
|
 |
Sekazauvek Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 13 Maj 2006 Poruke: 169

|
|
volim vise narodnu muziku al pop je ok isto pogotovo volim Natasu Bekvalac
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|