:: |
Autor |
Poruka |
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °

|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

|
|
cestitam
|
|
 |
Baraba Džentlmen

|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

|
|
Citat: | vidi se, kristalno jasno... popularan si... pa sta!!! zene te vole... i sta sad? sta se k.....
hoces neku medalju, pehar... da uramimo tvoju sliku i da te slavimo jednom godisnje?
e ne moze i tacka....!!!
... |
To meni neko neshto pricha, a?
A pogledaj ko tebi chestita.
Ovaj put, imao si srece, koleginica je bacila temu na vreme da je ne vidim.
Sledeci put... :
Ae, da predjem malo i na zbilju. Ako to josh umem.
Izgleda da josh znam.
Kah, kah, kashljuc
/ me prochishcava grlo i bronhije
Ajd, i ne napustaj tek tako ovo mestashce, donosi i srecu, ne samo nesrecu. (aludiram na razloge za napustanje sajta)
Opet iz pochetka.
Chestitam Vi/ti.
|
|
|
 |
Konjanik Ludi Bosanac

|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje

|
|
pa zar ja nisam čestitao ovo mora da su izbrisali lopovi neki
ajmo, čestitam, još puno dobrih postova, ko svaki od te 2039 (trenutno)
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
 |
Ohanzee Banovan! .:Tale Believer:.

|
Datum registracije: 11 Feb 2007 Poruke: 4685

|
|
@..:: MaYa ::.. .... hvala Mayo
@Baraba ... hehe ....kad li si ti video taj post ... ti imas vise obozavateljki ... nista ti ne brini... nisam ja hteo nigde da idem... nego cisto neka moja filozofija na tu temu ... "Necete me se tek tako resiti"... btw. ja sam TI .... nema potrebe da mi se persira ... hvala
@Konjanik ... pa gde si ti covece do sad...a?... tebe je tesko uhvatiti ... promenio si konja, i sada cepas... hvala na cestitci ... valjda ne smaram sa postovima
|
_________________ Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi.
Michelangelo Buonarotti |
|
|
|
 |
granger_ Banovan! Wanted!

|
Godine: 35
Datum registracije: 13 Jan 2007 Poruke: 8473

|
|
Cestitam..
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|