www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Pomozimo ovom dečaku!
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
ivanacapa
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 10 Jan 2008
Mesto: apatin

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 11, 2008 1:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

e,nije bitno koja je banka,oni to sami prebace...ja sam u intesi....

mario_maci
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 15 Sep 2007
Mesto: Modrica

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 16, 2008 2:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Svaka cast i malom,a i onom ko pise o ovakvim problemima.
Probacu da pomognem koliko god mogu.

shaki92
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 34

Datum registracije: 19 Jan 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 19, 2008 1:40 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Veoma mi je zao zbog ovog decka i njegovog zivota....al jos vise mi je zao to sto nije jedini...ko zna kolko njix imaju slican il isti problem??ovom decku,verujem,bice ukazana pomoc...ali sta je sa drugom decom...Sad

Jony Joker
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 19 Jan 2008
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 19, 2008 5:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Recite mi ziro racun... Da bih mogao da pomognem...

majainikola
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 50

Datum registracije: 22 Sep 2007
Mesto: Indjija

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 19, 2008 5:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

stwarno strasno nemam reci treba da pomognemo svi....strasno :-/

MiLiTzAaA
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 22 Jan 2008
Mesto: ...sa one strane duge gde padaju zvezde..

spain.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 23, 2008 6:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Stvarno strasno,svaka mu cast!

umiljata88
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 25 Jan 2008
Mesto: Nis

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 25, 2008 3:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mislim da je sramota za drzavu da ne pomogne ovom malom decaku,ja cu mu pomoci koliko mogu,ali trebaju i svi da se odazovu ovom pozivu i koliko toliko da pomognu!!!

AmerZvecan
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 34

Datum registracije: 30 Jan 2008
Mesto: Zvecan

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 30, 2008 5:58 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mali alal ti vera svaka cast ! Pomocicu decaku jer je stvarno tesko raditi ono sto on radi impresioniran sam !

bobanmay
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 44

Datum registracije: 07 Jun 2007
Mesto: Smederevo

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 05, 2008 8:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

svaka cast radetu,drzava malo ima sredstava jer cuvaju za svoju familiju a drugi koji nema neka crkne,nece ni oni propevati

~SonicLady~
~Smiley~
~Smiley~

Godine: 40

Datum registracije: 12 Avg 2004
Mesto: tamo negde

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 05, 2008 8:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Četrnaestogodišnji Rade Aksić iz Kraljeva, koji je godinu dana sam negovao teško bolesnu majku Spasu, preselio se, nakon njene smrti od raka pluća, u Crnu Goru. Mali Rade je sada kod tetke u Podgorici i prepun je zahvalnosti za sve, kako sam kaže, dobre ljude koji su mu pomagali u izuzetno teškim trenucima. - Lako je biti jak kad znaš da u ima ljudi koji žele da pomognu nekom u nevolji. Da mi nije bilo vas, verovatno bih sada bio zatvoren u četiri zida i pitao se šta ću sa sobom. Maminu smrt bih verovatno teže podneo da vi „pressovci" niste pozvali sve ljude dobre volje, i samim tim mi pokazali da vredi živeti, da nada za bolji život poslednja umire - kaže Rade. On trenutno živi u Podgorici, gde će, kako kaže, najverovatnije i ostati. Naime, posle majčine smrti, brigu o njemu preuzela je njena sestra Jovanka. Bez obzira što ga je život namučio, Rade tvrdi da ne dozvoljava da mu bilo šta skine osmeh s lica. - Mnogo mi je bilo teško tog dana kada je mama sahranjena. Nisam verovao šta se događa. Svi ti ljudi, gužva, nje više nema... Ne mogu da vam opišem kako sam se osećao. Čudno! Grozno! Ne poznajem taj osećaj... Mislim da mi je bilo teže tog dana nego godinu i po dana dok sam brinuo o njoj. Sada sam dobro. Preživeo sam i ne može mi niko ništa - hrabar je Rade koji priznaje da mu ipak nedostaju drugari iz Kraljeva, ali i da mu je dobro i u Podgorici. - U školi su me svi lepo prihvatili. Čak sam i novu simpatiju našao - morao je da nam se pohvali. Rade kaže da će uskoro ponovo doći u Kraljevo, a najavio je i posetu redakciji Pressa. - Doći ću na ostavinsku raspravu, a svratiću i do Pressa. Nikada neću zaboraviti ljude koji su se odazvali vašoj akciji, koji su mi mnogo pomogli. Svima želim puno sreće, zdravlja, ljubavi u Novoj godini i, zapamtite, život vredi živeti, bilo koje trnje da se nalazi na putu - mudro je poručio Rade. Podsetimo, Rade Aksić je godinu i po dana sam brinuo o svojoj majci Spasi, koja je bolovala od raka pluća. Njih dvoje živeli su u stanu od 39 kvadrata i preživljavali s majčinom penzijom od 7.000 dinara. Kada se to pročulo, pomogli su mu ljudi širom Srbije. Ne treba zaboraviti ni njihova imena. Ministar Rasim Ljajić mu je obezbedio stipendiju, direktor „Press pablišing grupe" Đorđe Stefanović darovao mu je brojne poklone, kompanija „Komtrejd" donirala je kompjuter, a Radetu su se u nevolji našli i brojni građani Srbije, kao i Srbi iz inostranstva.
LJ. RAČIĆ

Izvor: Press

Djordja
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 01 Feb 2008
Mesto: moskva

russia.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 06, 2008 3:42 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

stvarno je zalosno al svaka cast klincu
retko ko bi to podneo
daj te ziroracun

Dakilica
> sexy angel <
<b>> sexy angel <</b>

Godine: 44

Datum registracije: 28 Maj 2007
Mesto: > trg raja <

belgium.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 06, 2008 11:09 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pratio sam ovu situaciju od pocetka i mogu da se pohvalim da sam uspeo da pomognem koliko sam mogao, tri privatne firme sam animirao da pomognem, uplatili su na ziro racun novac-srecan sam zbog ovoga i trudicu se da i dalje animiram na pomoc.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Pomozimo ovom dečaku! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Strana 3 od 5

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon