:: |
Autor |
Poruka |
Baraba Džentlmen

|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

|
|
Zahvaljujem takodje. Da ste pogledali kad je zaduzheni kolega bio poslednji put na sajtu - videli biste zashto nije bilo ispunjavanja zhelja. No, verovatno je previshe trazheno. Kako god.
Pravila --> Kakva su - takva su.
A vi slobodno trazhite drugde. Internet je dovoljno veliki za sve. Srecno.
|
|
|
 |
U pRoLaZu Dobro upućeni član

|
Godine: 36
Datum registracije: 08 Apr 2005 Poruke: 651 Mesto: La Habana

|
|
Ako 'zaduzeni kolega' nije bio na sajtu to nije moja krivica. Da sam trazio 10 pjesama shvatio bi odbijanje za moju potraznju. Da sam trazio po pjesmu svaki dan i onda bih shvatio [iako je to po pravilniku - make no sense, again] ali da ne mogu da se 'dostave' 2 pjesme za mjesec dana - to ne shvatam bas.
Naravno da se na netu moze naci sve ali me jedno glupo pravilo nece otjerati sa sajta na kojem sam vec dugo i na kojem mi je ugodan boravak.
P.S. Jel' ti to koristis reklame u svakoj tvojoj poruci? Koliko ja znam to je zabranjeno, mozda bi mogao da provjeris TOS etarget-a.
Poz.
|
|
|
|
|
 |
Baraba Džentlmen

|
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

|
|
Sve je jasno. Lakshe je i meni bilo da napishem da nema i stvar reshena. Ovako, potrazhim, jer zhelim da pomognem i dobijem *ovno. Naravno, dobro se dobrim vraca.
Nadam se da ne zaboravljate da je ovde svako od nas volonterski, bez naknade, osim u ovom vashem sluchaju. Napisah shta dobih za trud i volju da pomognem.
Da ste prochitali u pitanjima kao i podforumu novo na sajtu, shvatili biste da se u svakoj prvoj poruci na ovom sajtu nalazi bash taj etarget. On je integrisan u code.
Toliko.
|
|
|
 |
NenadS Administrator i domaćin

|
Godine: 41
Datum registracije: 01 Avg 2002 Poruke: 6568 Mesto: Oreškovica

|
|
Kome se ne svidja, moze slobodno da potrazi drugi sajt gde ce mu zelje biti ispunjene brze nego ovde, mi se uopste necemo ljutiti.
Tacka.
|
_________________ Pozdrav, Nenad ® ! |
|
|
|
 |

|

|
|
Nenade, nije u tome stvar ali ok, nema svrhe da se raspravlja o tome vise...
Peace!
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
Za tebe živim sine - Milomir Delić
|
|
|
|
|
 |
Baraba Džentlmen

|

|
|
U pRoLaZu je napisao/la sledeće: | Za tebe živim sine - Milomir Delić |
Tražena pesma se nalazi u odgovarajućoj kategoriji.
|
|
|
 |

|

|
|
|
|
 |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
Pesma se nalazi ovde Laufer - Pustinje
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
 |

|

|
|
Thanks. Ovog puta brze nego sto sam ocekivao...
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
Trazim od Magazin-a - Grob na skoju (pjesma je iz 1983. god.)
|
|
|
|
|
 |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
Ja ovo nazalost ne mogu pronaci, ako neko od kolega pronadjepesmu bice naknadno ubacena
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|