www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Naša lijepa Čoko-moko cura prešla 14 kat!
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦
<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>

Godine: 42

Datum registracije: 07 Apr 2005
Mesto: 83700 ST RAPHAEL

france.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 18, 2007 3:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cestitake i od mene Razz

jerotije
rank
<b>rank</b>

Godine: 43

Datum registracije: 13 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 18, 2007 9:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E pa cestitam ti i od mene mali poklon.

Evo, da zapamtis gde se sta nalazi i da se ne zbunis sledeci put. Razz

*Stefy*
*samo njegova*
<b><i>*samo njegova*</i></b>

Godine: 38

Datum registracije: 12 Feb 2007
Mesto: Kotor

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 19, 2007 6:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hello kumo Laughing Pa zar je moguće da ti ja poslednja čestitam... sram da me bude, stvarno. No dobro, nadam se da nećeš zamjeriti, ti znaš da te ja puno, puno vojim Razz Čestitam ti ovaj 14. sprat, iako sam malo ljubomorna jer sam ja još uvijek na onom baksuznom 13-om Laughing Al' valjda ti se uskoro pridružim Very Happy Ljubim te Razz

kad ljubav umre-jednom fali
i bome nije lako..
..kad naiđeš sokakom kojim svadbe prolaze....

Devojka od cokolade
.:¦ VaNi jE vAtRa ¦:.
<b>.:¦ VaNi jE vAtRa ¦:.</b>

Datum registracije: 03 Apr 2007
Mesto: .~. Sous le vent .~.

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 20, 2007 1:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

@Andjela: Draga moja da znas kako si me obradovala Very Happy Cestitka je extra a i ti znas sta ja sve o tebi mislim Wink Very Happy Ostani mi takva kakva jesi, jedinstvena Very Happy Ne bi znala sta da dodam kada vec sve znas Mr. Green Saljem ti najvece poljubce i, I love you too velika Mr. Green

@durlanac: Hvala, ne boj se, hocu Laughing

@David 1986: O pa hvala, sada imam jos vise cokolade Mr. Green

@Bojan_kralj: Ooooo kume pa ti si extra, koji poklon Laughing Mr. Green A da,zna se, on je samo tu kada alexa nema Mr. Green Razz

@Alexns: Nemoj biti tuzan sleco moja Razz Osmeh na lice Mr. Green Znam da sam sve na bolje idem, ali ne ucim od tebe, onda bi islo sve na gore i gore Laughing Mr. Green Zao mi je, ali to ti je istina Mr. Green A za masera, samo cekaj kada te uhvatim Twisted Evil

@maLena_puLa: Hvala!!!

@dambolina: Hvala i tebi Wink

@jecika_84: _Hvala, hocu Very Happy

@Batino20: Hvala batino Mr. Green

@~SonicLady~: Hvala ti punooo!

@Mysty: Hvala

@andrejica: Draga moja hvala ti punooooo!!! Nece mene vise niko da nervira Laughing Ne boj se, necu da se ugojim... Mr. Green A za alexa, cekaj i mene, imam i ja tu nesto da dodam Laughing

@Boky: Hvala ti punooo!!!

@coco_bill: Hvala ti, a samo ti postavljaj... Mr. Green Bas su slatke, hvala ti Very Happy

@Vilenjakinja: Hvala ti!!!

@Sascha336: Hvala i tebi Wink

@maza-: Hvala ti mazoooo!!! Very Happy

@Gertie: Hvala i tebi Wink

@nextajox: Hvala i lepa!!! Hocu, idem dalje Very Happy

@Idelano_losha: Koja hladnoca, meni niko ne moze spreciti Laughing Hvala ti Wink

@piastowskiharnas: Hvala ti Wink

@granger_: Hvala i tebi!!!

@*kissy*: Hvala ti, ruza je prelepa Wink

@Shiseido: Hvala ti punoooo Mr. Green

@Francuskinja: Hvala ti Razz

@jerotije: Verujes li mi da sam znala da ces mi sve ovo pokloniti Laughing A jos si nasao neki TV sa slikom od CH, joj kako si ti dobar Razz Mr. Green Necu se zbuniti, obecavam... hvala Mr. Green

@*Stefy*: Hello kumo, pa ti stvarno zadnja Laughing Ne marim ja, nikada nije kasno Mr. Green A ti ljubomorna, pa i ja dozive da vidim to Razz Mr. Green I ja tebe vojim luda kumo moja Mr. Green Cmok da pukne Mr. Green

Baraba
Džentlmen
Džentlmen

Godine: 49

Datum registracije: 02 Sep 2005
Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

germany.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 25, 2007 1:40 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

A sada jedna velika chestitka u zemlju Blocher-a, sva sreca pa nema vishe takvih. Very Happy
Sve najbolje povodom jubileja i da i dalje budesh uzoran djak. Mr. Green
Srecnoooooooo Very Happy

Ne zaboravi da zaboravljeni nikada ne zaboravljaju zaboravne!
Ne zaboravi da vratiš dugove, jer oni kojima duguješ tebe nikada neće zaboraviti!

Devojka od cokolade

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 27, 2007 9:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

@Baraba: Blocher --> on vise ovde ne postoji Mr. Green
A ovo za djaka, vidim ja da si ti ljubomoran Laughing Razz Hvala ti puuuunoooo Very Happy

slavica_m
>>>luda mala<<<
>>>luda mala<<<

Godine: 34

Datum registracije: 23 Avg 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 29, 2007 5:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ups, izgleda da sam ja ipak poslednja koja cestita... Pa.. Cestitam Laughing

Ja ne mogu da spavam
ja ne zelim da sanjam
ako deo sna, nismo ti i ja

Lane86
~The last lady~
<b>~The last lady~</b>

Datum registracije: 02 Okt 2006
Mesto: Nedostižno...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 29, 2007 10:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne... tu sam i ja Embarassed Razz Čestitka sa zakašnjenjem ali od srca... Very Happy Sve najbolje i samo tako nastavi... Wink

s kojom sam ovdje proveo mnogo prijatnih trenutaka...kao i svi ostali s kim je slovce makar jedno razmijenila....i drago mi je sto se ponovo vratila medju nas..tracare... Razz
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... Wink

Devojka od cokolade

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 30, 2007 10:10 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

@slavica_m: Eto vidis da nisi zadnja Laughing Hvala ti punooo Very Happy

@Lane86: E pa videcemo da li si ti zadnja, mozda jos neko dodje Razz I tebi punooooooooo hvala Very Happy

--hell_soul--
..:: sve si mi ti ::..
<b>..:: sve si mi ti ::..</b>

Godine: 35

Datum registracije: 18 Dec 2007
Mesto: **over the sky**

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 30, 2007 10:18 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

iskrene cestitke i od mene i jos mnogo postova Wink

--_make love not war_--

Devojka od cokolade

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 30, 2007 2:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

@--hell_soul--: Hvala i tebi punoooo Wink

**Ghost_Rider**
Banovan!

Iskusni član
Iskusni član

Godine: 31

Datum registracije: 10 Jun 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 31, 2007 10:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Eeeeee cestitam

ljudi xitno mi je potrebna pomoc... Zamolio bix was swe da posxaljete poruku "Morar i Zoka - Srce tiho zaplache" na ovaj profil : kako bi pobedio na takmicxenju "Naj Srbije" ... Hwala .. ... Sme da se glasa samo jednom...

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> Naša lijepa Čoko-moko cura prešla 14 kat! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 3 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon