www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Nexta stigla na 9 prag.....
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
nextajox
حزب الحيوان
<b>حزب الحيوان</b>

Godine: 36

Datum registracije: 16 Jul 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 26, 2007 12:04 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

^Bojan_kralj^ Arrow :Ooo kume sad si poranio sa cestitanjem Very Happy stiiizem te Razz naravno da se i dalje dobro druzimo Wink Embarassed kisss

^mysty^ Arrow :Hvala draga moja Embarassed cokoladice su prelepe a ja na dijeti Crying or Very sad ljuubim te

^durlanac^ Arrow : Laughing Laughing Shocked Laughing hvala za prsten..al stvarno lici na narukvicu..si siguran da je prsten Mr. Green ?mora da si deatljno gledao Very Happy

Lane86
~The last lady~
<b>~The last lady~</b>

Datum registracije: 02 Okt 2006
Mesto: Nedostižno...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 26, 2007 10:56 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Drugarice, pa čestitam ti od srca Very Happy Ali sam sigurna da te uskoro očekujemo i na novom spratiću... Wink Ljubim te puno... Very Happy

s kojom sam ovdje proveo mnogo prijatnih trenutaka...kao i svi ostali s kim je slovce makar jedno razmijenila....i drago mi je sto se ponovo vratila medju nas..tracare... Razz
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... Wink

nextajox
حزب الحيوان
<b>حزب الحيوان</b>

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 26, 2007 8:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

^Lane86^ Arrow :I ja sam sigurna Wink hvala ti drugarice i stizem te u visine Wink kisssss,hvala na poklonu predivan je Embarassed

Ivankamaza
~Ljubav i Snovi~
<font color='blue'><b>~Ljubav i Snovi~</b></font>

Godine: 40

Datum registracije: 19 Okt 2004
Mesto: ~ Paris je t'aime ~

france.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 26, 2007 8:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cestitam ti sreco moja ! Nastavi tako, zelim ti svu srecu ovog sveta jer ti to zasluzujes, cuvaj se...

nextajox
حزب الحيوان
<b>حزب الحيوان</b>

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 27, 2007 12:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

^Ivankamaza^ Arrow :Hvala sreco moja!nemam reci..hvala za sve sto si mi rekla i sto si bila uvek tu za mene!slika je prelepa!VT

coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Godine: 45

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 27, 2007 7:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Čestitke, Nexta! Wink

Ponestalo mi je cica-maca, ali evo ti jedna lubenica i to 'ladna! Wink
Bar se završava na "-ca". Wink

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

Hot Cherry
Banovan!

-!Every Girl's Nightmare!-
-!Every Girl's Nightmare!-

Datum registracije: 22 Dec 2006
Mesto: PederLand

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 27, 2007 7:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Čestitam Nextooooo Exclamation Da se čuvaš ovih baraba na domaći.de, eve ti poklon

Laughing

nextajox
حزب الحيوان
<b>حزب الحيوان</b>

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 27, 2007 9:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

^Coco_bill^ Arrow : Very Happy Hvala ti Coco,maca je bas slatka sa tom lubenicom Wink ..kisss

^Hot cherry^ Arrow : Laughing Laughing mac je super,hvala ti Wink

Raf
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 77

Datum registracije: 01 Jul 2004
Mesto: Stepojevac , Srbija

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 27, 2007 9:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ala ja zakasnih !? Ti jos malo pa stize i na 10. spratic .

Bravo za tebe u svakom slucaju .

nextajox
حزب الحيوان
<b>حزب الحيوان</b>

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 27, 2007 9:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

^Raf^ Arrow :Nikad nije kasno Wink hvala ti od srca!

Raf
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 77

Datum registracije: 01 Jul 2004
Mesto: Stepojevac , Srbija

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 28, 2007 2:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kad li cu te ja stici ? Verovatno nikad . Laughing

*Mayche*
.:Lust Stained Despair:.
<b>.:Lust Stained Despair:.</b>

Godine: 40

Datum registracije: 17 Dec 2007
Mesto: Zvezdica na nebu

demrepcongo.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 28, 2007 5:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja cu ovom prilikom da cestitam 10ti sprat koji ces ti vec sutra da postignes Very Happy Sretno i cestitam

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> Nexta stigla na 9 prag..... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 3 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon