:: |
| Autor |
Poruka |
Shiseido N-SNG-J06

|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229

|
|
Strašno...ne mogu da verujem...nek' im je laka zemlja...
|
|
 |
nextajox حزب الحيوان

|
Godine: 36
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483

|
|
ja sam saznala jutros dok je isla uzivo emisija(oko 3 ujutru)i samo sam pogledala na tV i pisalo ko je poginuo..nisam mogla verovati neka im je laka zemlje..uzas!
|
|
|
| |
|
 |
tinara Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 35
Datum registracije: 22 Jul 2007 Poruke: 2

|
|
Iskreno saucesce porodicama nastradalih...
do kad ce vise mladi zivoti da ginu...jao Boze...
|
|
|
| |
|
 |
laza1990 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 22 Dec 2007 Poruke: 120 Mesto: Capital city for Nish - Medoshevatz

|
|
tragedije se samo nastavljaju
niko ne postuje moto
''ne brze od zivota''
|
_________________ Fuck the pepsi, fuck the pizza all we need is slaninica. |
|
| |
|
 |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
Ovde mozete zapaliti svecu za poginule ukucane "Velikog brata"
http://www.gratefulness.org/candles/candles.cfm?l=eng&gi=VB2
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
| |
|
 |
jerotije rank

|
Godine: 43
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676

|
|
TRAGEDIJA
Zvezde "Velikog brata" Zorica Lazić (24), Elmir Kuduzović (26) i Stevan Zečević (24) poginuli u stravičnom udesu kada se njihov auto prevrnuo i sleteo u reku Vukodraž kod obrenovačkog naselja Ušće. U nesreći povređen i Vladimir Sarić, vlasnik lozničke diskoteke "Holivud" gde su ukućani serijala trebali da gostuju
Bivši ukućani Velkog brata Zorica Lazić (24), Stevan Zečević (24) i Elmir Kuduzović (26) poginuli su sinoć u saobraćajnoj nesreći na auto putu Obrenovac-Šabac, dok je vlasnik lozničke diskoteke "Holivud" Vladimir Starić zadobio lakše telesne povrede.
Nesreća se dogodila sinoć oko 23 sata kada je crveni automobil "sitroen C4" kojim je upravljao Elmir, zbog neprilagođene brzine izleteo iz jedne krivine, prevrnuo se na krov i sleteo u reku Vukodraž kod naselja Ušće, nekoliko kilometara posle termoelektrane "Nikola Tesla". Tokom prevrtanja Vladimir koji se nalazio na mestu suvozača ispao je iz autmobila.
Tragično nastradali krenuli su na gostovanje u lozničku diskoteku "Holivud" gde ih je čekao bivši ukućanin Danilo Tomić. Tamo su se uputili i bivši ukućani Jelena Žeželj, Tanja Obradović i Tanjina sestra Ivana koj su putovali kolima marke “golf”. Inače, po Elmira, Stevana i Zoricu došao je mladić koji je trebao da ih odveze u Loznicu, ali neposredno pre nesreće Elmir se zamenio s vozačem.
Elmir je, umesto da skrene u krivinu, koja se nalazi na delu puta koji je pun ispupčenja, pod kosinom je i nalazi se iznad klizišta, produžio pravo. Prema rečima očevidaca, vozilo je pri brzini od 150 kilometara na sat sletelo u reku.
Jedini preživeli Vladimir Sarić je uspeo da ispliva iz reke gde mu je u pomoć pritekao Nikola Negran, portir firme "Voćnjak", koji je čuo njegovo zapomaganje: "Upomoć! Ljudi se dave u kolima!"
- Dao sam mu mobilni i ćebe i čuo ga da zove Tanju i da joj govori da se vrate - ispričao je Negran.
Dok su vatrogasci vadili auto sa nastaradilima, Tanja je pokušala da skoči u reku da bi pomogla. Potreseni i šokirani Tanja, Jelena i Danilo koji je u međuvremenu stigao do mesta tragedije, onesvestili su se. Spasioci su auto i tela poginulih izvukli tek posle dva sata.
Kurir
|
|
|
| |
|
 |
granger_ Banovan! Wanted!

|
Datum registracije: 13 Jan 2007 Poruke: 8473

|
|
strasno neka im je laka zemlja.....
|
| |
|
 |
Johnny-Delija Banovan! Delija Sever - Forever

|
Godine: 43
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 3836 Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.

|
|
Joj,majko Božija užas.Svo troje su mi bili u grupi meni omiljenih ukućana,a Zorica uz Ranku najomiljenija.Naravno da mi je žao i Elmira,i Zeke,ali Zorica...onako lepa,zgodna,pametna,dobra,obrazovana,rečita devojka...majko Božja,strašno.
|
_________________ Fan of Maria Kirilenko
Bože,meni tako malo treba
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva... |
|
| |
|
 |
Dejan71 Upućeni član

|
Godine: 55
Datum registracije: 17 Feb 2006 Poruke: 305 Mesto: NBGD

|
|
Neka im je laka zemlja
|
|
|
| |
|
 |
nextajox حزب الحيوان

|
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483

|
|
jos jedna informacija..elmir je vozio preko 120 km/h sto je prevelika brzina za ove uslove saobracaja,...
|
|
|
| |
|
 |
Jelic Ban Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 56
Datum registracije: 30 Dec 2005 Poruke: 23 Mesto: Campobasso, Molise, Italia

|
|
Ne pratim VB, ali sam veoma tuzan zbog gubitka tri mlada zivota
R.I.P.
|
|
|
| |
|
 |
nista_pametno Upućeni član

|
Godine: 37
Datum registracije: 30 Maj 2007 Poruke: 290 Mesto: wherever the rhythm takes me

|
|
|
tragedija!jako,jako,zalosno,tuzno...pokoj im dusi
|
_________________ Dum spiro spero!
Sve ima svoje
I vatra i led
U kap se spoje
I cemer i med
Sve ima svoje, Vrlina i greh
Tuge postoje da bi prizvale smeh |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|