:: |
Autor |
Poruka |
Idealno_losha Banovan! Опасница ©

|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)

|
|
Di je moja lipotica
Čestitke srićo...i budi malo mirnija... Ljubin te najvise
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
 |
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
![<b>[°mama 3 anđela°]</b> <b>[°mama 3 anđela°]</b>](/images/ranks/stars_orange.gif)
 |
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

|
|
Hvala vam stvarno svima.
@ Kinder - Cvijece je prelepo, hvala draga moja
@ katarina - hvala draga sto si uvik bila uz mene
@ Francuskinja - hvala i tebi lipa moja
@ Flower - najljepsi cvijeticu ovog foruma, hvala
@ Sascha - hvala i tebi puno, puno. ljubin te
@ idealna - naravno draga moja, smirila sam se. jos dugo, dugo cemo se druzit
|
|
|
|
|
 |
Vampirusa Izabel di Mulen

|
Datum registracije: 09 Apr 2007 Poruke: 18892 Mesto: ... tamo gde ljubav počinje...

|
|
ovo ti je bio najteži sprat, do svakog sledećeg ćeš dolaziti brže , čestitam ti na prvom osvojenom spratu
|
|
 |
![<b>[°mama 3 anđela°]</b> <b>[°mama 3 anđela°]</b>](/images/ranks/stars_orange.gif)
 |
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

|
|
Hvala ti draga moja, slika je predivna
|
|
|
|
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 40
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
|
|
 |
 |

|
|
|
|
 |
nextajox حزب الحيوان

|
Godine: 36
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483

|
|
Cestitam ti mila moja i ne staj,da se jos druzimo
|
|
|
|
|
 |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
|
|
 |
 |

|
|
Hvala vam puno, puno...
|
|
|
|
|
 |
Miksa31 Upućeni član

|
Godine: 38
Datum registracije: 28 Jan 2008 Poruke: 431 Mesto: Nis

|
|
Svaka cast~!pozz
|
_________________ Na mom grobu pisace tugo: ziveo brzo, umro ludo! |
|
|
|
 |
 |

|
|
Hvala najlepše
|
|
|
|
|
 |
Nesho79 Zaljubljeni

|
Godine: 46
Datum registracije: 23 Dec 2007 Poruke: 21378 Mesto: U njenom srcu//Cacak-KM

|
|
Evo i ja se pridruzujem cestitkama,sa zakasnjenjem,sve najbolje kraljice i samo tako nastavi.Kiss
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|