:: |
Autor |
Poruka |
Ptolemej uvatija te, anđele

|
Datum registracije: 09 Feb 2008 Poruke: 12662 Mesto: Negdi na balkanu ...

|
|
Svaka čast,čestitam puuuuunooo
|
|
 |
Flower1985 Prijatelj foruma

|
Godine: 39
Datum registracije: 29 Sep 2007 Poruke: 4862

|
|
Cestitam Skorpijice.
|
_________________ ...мяу! |
|
|
|
 |
jbstapar [Caliente con el fuego]
![<b>[Caliente con el fuego]</b> <b>[Caliente con el fuego]</b>](/images/ranks/stars_orange.gif)
 |
Godine: 33
Datum registracije: 17 Maj 2006 Poruke: 10893 Mesto: Does it matter?

|
|
Sve cestitke, lutko.
|
|
|
|
 |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
Shiseido - jao mamice, tvoja vel'ka cerkica salje ti gomilu poljubaca, za svaki dinar dzeparca, za svakog novog tatka, za svakog nepoznatog batu ili seku, ma da ne nabrajam Hvala na lepim zeljama i cestitkama, a nadam se da ces i ti u ove nase krajeve pa da ti pokazemo sta je porodicna ljubav uz jednu kaficu, mah-mah
velociraptor - ja vidim neko me prati citavu noc, kad ono ti cekas da ja predjem na novi spratic Forumka devojka tj. Snezana u drustvu 7 patuljaka zahvaljuje na cestitkama i salje poljuBce
Boky - nema nazad, samo napred - "ne okreci se sine"
Devojka od cokolade - hvala na cestitkama
dambolina - nisam ja kriva sto tebi zastane dah kada mene vidis na ulici pa krsis babe ispred sebe Hvala na cestitkama, lepim zeljama, a i komplimentima, videcemo da li ces tako misliti i posle kafenisanja Uzvracam jedan opasno-ubilacki kiss
Sascha336 - hvala kolega na cestitkama i cvecu
David 1986, dameski, Jejaorka - hvala na cestitkama
~SonicLady~ - sekana sve znamo, a ono sto ne znamo bice prilike veceras (ako ne padne kisa, mada imamo mi nase kofice ) da saznamo Hvala za cestitku i saljem ooooogroman kiss mojoj "opicenoj" sekani
jerotije - ajd bar nekom da i ja budem omiljeni moderator Hvala za cestitku i pokloncic, definitivno ce mi pomoci, sada mogu da napadam u "morama" sa dva bojna polja a cvece... pa znas ono, ako nije poklonjeno od srca i sa stilom, onda je stvarno kic
Francuskinja - Mademoiselle skorpijica zahvaljuje, nastavlja i dalje ovako i salje veliki pozdrav "tako blizu, a tako daleko"
Nesho79 - hvala Nesho na cestitkama i nadam se da cete me manje muciti na ovom spraticu sa klubom
coco_bill - hvala kolega na cestitkama i na oba pokloncica nastavljamo da zaokruzujemo cifre, kao dane do plate
jecika_84 - kolezinice pitalice, hvala na cestitkama i lepim zeljicama, a posebno na ovom poklonu, nadam se da nisu omasili pa stavili 97 ruza Nastavljamo i dalje druzenje i dodjes mi jednu partiju da poravnamo onaj rezultat kiss
BulatCar - jao kolega, kakvi beli misevi, pa zar je transformacija bila tako drasticna, a ja nisam ni primetila hvala na cestitkama i pokloncicu, tj primerku nase vrste
KInder Torta - hvala na cestitkama i lepim pokloncicima i nadam se da ces nas cesce obilaziti kao ranije
Annabel_Lee - koleginice poklonu se u zube ne gleda Hvala na belom zeki i lepim zeljama
marijana23, TAMARA MAGIS - hvala na cestitkama
daja23 - hvala na cestitkama i uzvracam najveci kiss
Baraba - ccc.... pa stariji chika kolega kod tebe kao torta, red koplimenata, pa red "uvreda" kakve cetrdesete Hvala na cestitkama i svim lepim recima, ali ajde da i ja ne budem sada previse sentimentalna spremam za neku domacu kavanu
katarinaa85p - zahvaljujem od "srceta" i uzvracam cmokic
Anđela - hvala puno, eh da mogu menjati spratice za put oko sveta, picila bih ja i brze cmokic
Ptolemej - hvala na cestitkama
Flower1985 - hvala za cestitku i lep pokloncic
jbstapar - hvala "zlatokosa" na cestitkama i ovom novom momcicu
Jos jednom hvala svima na cestitkama i lepim zeljama, kao i na mogucnosti da otvorim svoj zoo-vrt Nastavljamo druzenje u istom ritmu, kiss
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
 |
nextajox حزب الحيوان

|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483

|
|
Pa snajka ti si neka brza snajka
sa tobom mi nece trebati autobus kad dodjem tu da studiram
Cestitam i ocekujem neku torticu za predjeni sprat a tebi ide ovo...
|
|
|
|
|
 |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
Eh snajka moram biti brza da me ne bace u penziju kakvi su nam autobusi nije tesko biti brzi od njih, videces i sama Hvala na cestitkama i pokloncicima, nece se baciti sigurno
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|