www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Škorpijica bum-tras pravac 31. spraaat :P
Strana prethodna  1, 2, 3
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
Ptolemej
uvatija te, anđele
<b>uvatija te, anđele</b>

Datum registracije: 09 Feb 2008
Mesto: Negdi na balkanu ...

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sub Maj 17, 2008 6:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Svaka čast,čestitam puuuuunooo

Flower1985
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 39

Datum registracije: 29 Sep 2007

russia.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 18, 2008 11:04 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cestitam Skorpijice. Very Happy

jbstapar
[Caliente con el fuego]
<b>[Caliente con el fuego]</b>

Godine: 33

Datum registracije: 17 Maj 2006
Mesto: Does it matter?

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 18, 2008 11:18 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sve cestitke, lutko. Very Happy

škorpijica
~ noćna mora mnogih ~
<font color='blue'><b>~ noćna mora mnogih ~</b></font>

Datum registracije: 07 Sep 2004
Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 18, 2008 1:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Shiseido - jao mamice, tvoja vel'ka cerkica salje ti gomilu poljubaca, za svaki dinar dzeparca, za svakog novog tatka, za svakog nepoznatog batu ili seku, ma da ne nabrajam Mr. Green Hvala na lepim zeljama i cestitkama, a nadam se da ces i ti u ove nase krajeve pa da ti pokazemo sta je porodicna ljubav uz jednu kaficu, mah-mah Razz

velociraptor - ja vidim neko me prati citavu noc, kad ono ti cekas da ja predjem na novi spratic Very Happy Forumka devojka tj. Snezana u drustvu 7 patuljaka zahvaljuje na cestitkama i salje poljuBce Very Happy

Boky - nema nazad, samo napred - "ne okreci se sine" Mr. Green

Devojka od cokolade - hvala na cestitkama Very Happy

dambolina - nisam ja kriva sto tebi zastane dah kada mene vidis na ulici pa krsis babe ispred sebe Razz Hvala na cestitkama, lepim zeljama, a i komplimentima, videcemo da li ces tako misliti i posle kafenisanja Mr. Green Uzvracam jedan opasno-ubilacki kiss Very Happy

Sascha336 - hvala kolega na cestitkama i cvecu Very Happy

David 1986, dameski, Jejaorka - hvala na cestitkama Very Happy

~SonicLady~ - sekana sve znamo, a ono sto ne znamo bice prilike veceras (ako ne padne kisa, mada imamo mi nase kofice Very Happy ) da saznamo Mr. Green Hvala za cestitku i saljem ooooogroman kiss mojoj "opicenoj" sekani Very Happy

jerotije - ajd bar nekom da i ja budem omiljeni moderator Mr. Green Hvala za cestitku i pokloncic, definitivno ce mi pomoci, sada mogu da napadam u "morama" sa dva bojna polja Mr. Green a cvece... pa znas ono, ako nije poklonjeno od srca i sa stilom, onda je stvarno kic Mr. Green

Francuskinja - Mademoiselle skorpijica zahvaljuje, nastavlja i dalje ovako i salje veliki pozdrav "tako blizu, a tako daleko" Very Happy

Nesho79 - hvala Nesho na cestitkama i nadam se da cete me manje muciti na ovom spraticu sa klubom Mr. Green

coco_bill - hvala kolega na cestitkama i na oba pokloncica Very Happy nastavljamo da zaokruzujemo cifre, kao dane do plate Mr. Green

jecika_84 - kolezinice pitalice, hvala na cestitkama i lepim zeljicama, a posebno na ovom poklonu, nadam se da nisu omasili pa stavili 97 ruza Mr. Green Nastavljamo i dalje druzenje i dodjes mi jednu partiju da poravnamo onaj rezultat Mr. Green kiss Very Happy

BulatCar - jao kolega, kakvi beli misevi, pa zar je transformacija bila tako drasticna, a ja nisam ni primetila Mr. Green hvala na cestitkama i pokloncicu, tj primerku nase vrste Very Happy

KInder Torta - hvala na cestitkama i lepim pokloncicima i nadam se da ces nas cesce obilaziti kao ranije Wink

Annabel_Lee - koleginice poklonu se u zube ne gleda Mr. Green Hvala na belom zeki i lepim zeljama Wink

marijana23, TAMARA MAGIS - hvala na cestitkama Very Happy

daja23 - hvala na cestitkama i uzvracam najveci kiss Very Happy

Baraba - ccc.... pa stariji chika kolega kod tebe kao torta, red koplimenata, pa red "uvreda" Mr. Green kakve cetrdesete Rolling Eyes Laughing Hvala na cestitkama i svim lepim recima, ali ajde da i ja ne budem sada previse sentimentalna spremam za neku domacu kavanu Mr. Green

katarinaa85p - zahvaljujem od "srceta" i uzvracam cmokic Very Happy

Anđela - hvala puno, eh da mogu menjati spratice za put oko sveta, picila bih ja i brze Mr. Green cmokic Very Happy

Ptolemej - hvala na cestitkama Very Happy

Flower1985 - hvala za cestitku i lep pokloncic Very Happy

jbstapar - hvala "zlatokosa" na cestitkama i ovom novom momcicu Mr. Green

Jos jednom hvala svima na cestitkama i lepim zeljama, kao i na mogucnosti da otvorim svoj zoo-vrt Mr. Green Nastavljamo druzenje u istom ritmu, kiss Very Happy

"...dvoje ljudi koji su se voleli ne mogu biti prijatelji, jer se svaki susret svodi na previše tajanstvenih pogleda, da bi se prestali nadati..."
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis."

nextajox
حزب الحيوان
<b>حزب الحيوان</b>

Godine: 35

Datum registracije: 16 Jul 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 19, 2008 10:22 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa snajka ti si neka brza snajka Mr. Green
sa tobom mi nece trebati autobus kad dodjem tu da studiram Laughing
Cestitam i ocekujem neku torticu za predjeni sprat a tebi ide ovo... Arrow

škorpijica
~ noćna mora mnogih ~
<font color='blue'><b>~ noćna mora mnogih ~</b></font>

Datum registracije: 07 Sep 2004
Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 25, 2008 4:26 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Eh snajka moram biti brza da me ne bace u penziju Mr. Green kakvi su nam autobusi nije tesko biti brzi od njih, videces i sama Mr. Green Hvala na cestitkama i pokloncicima, nece se baciti sigurno Mr. Green

"...dvoje ljudi koji su se voleli ne mogu biti prijatelji, jer se svaki susret svodi na previše tajanstvenih pogleda, da bi se prestali nadati..."
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis."

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> Škorpijica bum-tras pravac 31. spraaat :P Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3
Strana 3 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon