:: |
Autor |
Poruka |
Ptolemej uvatija te, anđele

|
Datum registracije: 09 Feb 2008 Poruke: 12662 Mesto: Negdi na balkanu ...

|
|
Sretan rodjendan i sve najlipše od srca
Da se nisi ono ti sinoć kupala po baćama i slavila rodjendan jer neke cure jesu
|
|
 |
stefan80 $$ Ђавољи адвокат $$

|
Godine: 45
Datum registracije: 06 Nov 2006 Poruke: 3261 Mesto: $$ DEVIL LAND $$

|
|
Vec sam ti cestitao....a sad i javno....znas da ti zelim sve naj, naj
Moja mala Splicho S R E C A N T I R O DJ E N D A N
P.S. Pusa fijuce iz Zemuna od tvog Zemunca pravo do tebe gde god da se veceras provodis
|
|
|
 |
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.

|
Godine: 40
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu

|
|
sretan rodjendan macko
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
 |
Idealno_losha Banovan! Опасница ©

|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)

|
|
@David 1986- ihihihi bmw je odličan ehehe...hvala lipa
@ marijana23- oho, kad je veliki kiss onda evo uzvraćam veliki kiss i hvala
@ anchi22- thank you
@ Vilenjakinja- fala
@ AnCHi_90- hahahah ma fala carice
@ crnibiser- Sram te bilo šta stavljas te slike golotinje po forumu ( hvala )
@ Ptolemej- hahhaahhahahha ajme meni jesan biće smo mi bile hahahhahaha
@ stefan80- lipo moje pa hvala opet..i javno ljubim
@ *Mayche*- grazie
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
 |
Baraba Džentlmen

|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

|
|
A sti gospe....
pa to маЋкицa krenula u osvajanja, sada josh i starosnih dobi...
QQ...
SpliCHanko, zhelim ti da shto manje zhelish, od srca.
I da plus plus plus
|
|
|
 |

|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)

|
|
@ Baraba- ahhahahahahahahahahahahaahhhahahahaha ... a šta reć.. ne valja psovat Hvala od srca i belj i tebi
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
 |
Grešnica ¤ grešna u ljubavi ¤

|
Datum registracije: 20 Jan 2008 Poruke: 5614

|
|
Sretan rođendan s "malim" zakašnjenjem... I usput se ispričavam zbog... Hmmm... Nekakvih uvreda... Ako se sjećaš... Pozz...
|
|
|
|
|
 |
mišić Prijatelj foruma

|
Godine: 37
Datum registracije: 22 Jun 2006 Poruke: 3570 Mesto: zagreb

|
|
cestitam ti od srca
sretan rodendan
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
@ Grešnica- A ma to je bija nesporazum- mislin mi ovako grešne i loše..ne može to bit dobro Fala
@ Mišić- hvalaaaa
|
|
|
|
 |
velociraptor Banovan!

|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

|
|
Idealno_losha je napisao/la sledeće: | @ Grešnica- A ma to je bija nesporazum- mislin |
Ali zato nije bija nesporazum ono sto san ja napisa u temi koga volite sa domaceg.de. A, koke?
jel se secas?
Cestitan ti , saljen cmoku i ostani nam takva kakva jesi .
kissss
|
|
|
|
|
 |
~SonicLady~ ~Smiley~

|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde

|
|
Nadam se da mi nećeš zameriti na malom kašnjenju doduše, mislim da nikad nije kasno da se nekome poželi sve najlepše od srca
Srećan ti rođendan, mala garava da se još duuuugo družimo, dok ne dođemo u ovu fazu
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
 |

|

|
|
@ raptor- a pa naravno da se sićan srićo Hvala Ljubim najviše!
@ ~SonicLady~ - ma jok, šta ti je... ka šta si i sama rekla, nikad nije kasno za dobre želje Hvala od srca
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|