:: |
Autor |
Poruka |
Jejaorka ~Angel azul~

|
Datum registracije: 03 Apr 2008 Poruke: 39404

|
|
Cestitam Gertie i Picasso...
Neske, eto me za koji dan pa cemo da slavimo nadam se
|
U svijetu tajni mi nismo sami...
|
|
|
|
 |
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
![<b>[°mama 3 anđela°]</b> <b>[°mama 3 anđela°]</b>](/images/ranks/stars_orange.gif)
 |
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

|
|
Nesho79 je napisao/la sledeće: | ♥ QueeN ♥ je napisao/la sledeće: | Citat: | i gde je ta svadba sad? |
Još jedna tema bespotrebno otvorena.  |
Kraljice,mislim da je tvoj komentar ovde suvisan
Sto se svadbe tice,svadba ce se odrzati,ali ne znamo vreme i datum,jer ja jos uvek volim Kinder moju i necu dozvoliti da mi ode  |
Mislim da nije suvišan. Ja nisam objavljivala na forumu kada sam se zaista udavala, a to nije mala stvar. A da otvoriš poruku tipa ''Ženim se ili udajem se'' zaista je isto kad bih sama sebi otvorila čestitku Ej ljudi ja sam na 5.spratu čestitajte mi. Ničiji komentar nije suvišan. Samo moje mišljenje, a na ovom forumu svako ima pravo na svoje. Toliko.
|
|
|
|
|
 |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
Ajde ljudi nema potrebe da od ovako lepog dogadjaja pravite tragediju
♥ QueeN ♥ kao sto cestitamo ove nase "nevidljive" spratice, tako mozemo i ovo cestitati, sto da ne, ovaj deo i sluzi upravo za to, da cestitamo sve i svasta
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
 |
Bojan_kralj ~Angel azul~

|
Godine: 34
Datum registracije: 23 Apr 2007 Poruke: 12820 Mesto: Debela 'ladovina

|
|
Tisina more bez svadje, ocete mladencima da izbaksuzirate srecnu buducnost ...ne dozvolite da vam se skorpijica ponovo ovde javlja ...btw. mladenci sve najbolje vam zelim
ps. Nesho sad si ga ugasio ima da pevas "Dje ozeni zenu milicajca, sto za rucak isprzi mi jajca"
|
|
 |
Nesho79 Zaljubljeni

|
Godine: 46
Datum registracije: 23 Dec 2007 Poruke: 21378 Mesto: U njenom srcu//Cacak-KM

|
|
škorpijica je napisao/la sledeće: | Ajde ljudi nema potrebe da od ovako lepog dogadjaja pravite tragediju
♥ QueeN ♥ kao sto cestitamo ove nase "nevidljive" spratice, tako mozemo i ovo cestitati, sto da ne, ovaj deo i sluzi upravo za to, da cestitamo sve i svasta  |
skorpijice draga,hvala na podrsci
kraljice,izvini ako si se nasla uvredjena,ali na ovom forumu ljudi su dosli da se druze i opustaju,ovom forumu je potrebno malo vise zanimljivosti,posebno trac partiji i nas nekolicina zelimo da napravimo sto vise zanimljivijih dogadjanja,da bi ljudi dolazili ovde i druzili se,jer ovo je u jednu ruku (ne bukvalno) kao druga kuca.Spostovanjem draga kraljice i u pravu si,svako ima pravo na svoje misljenje
Boki kralju,izgleda si u pravu,pevacu ja tu pesmicu uskoro
|
|
 |
shomy-delija Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 18 Jul 2008 Poruke: 3262

|
|
Ama ljudi kad ce ta svadba vise
|
|
 |
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
![<b>[°mama 3 anđela°]</b> <b>[°mama 3 anđela°]</b>](/images/ranks/stars_orange.gif)
 |
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

|
|
U redu je to da si ojavio da će svadba, ali kada???
|
|
|
|
|
 |
KInder Torta Moj Dobri Anđele...

|
Godine: 36
Datum registracije: 13 Jul 2007 Poruke: 8238 Mesto: U šumi obrasloj sećanjima...

|
|
Skorpijice i ja se zahvaljujem na podrsci
Pa Drago moje drustvance....
Svadba je kada maticar ( cocobill ) uspe da dodje i kuma i kum budu zajedno tu
|
_________________ Proslo je sve za tebe ja sam sad stranac u noci,
A, zelim te, i zovem te... |
|
|
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 45
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Matičar / zli čarobnjak-lingvista / gl. i neodgovorni urednik / rabin / admiral flote itd... je stigao i...
... Je li neko video gde mi je upaljač?
Queen, pa pusti decu da se igraju!
|
|
 |
Nesho79 Zaljubljeni

|
Godine: 46
Datum registracije: 23 Dec 2007 Poruke: 21378 Mesto: U njenom srcu//Cacak-KM

|
|
E pa dragi nasi,evo obavestavam vas da je svadba izmedju mene i Kinder Torte vec obavljena,veceras ce biti zurka u klubu nocnih ptica Zato vas pozivam sve na slavlje
|
|
 |
shomy-delija Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 18 Jul 2008 Poruke: 3262

|
|
Paaa...CESTITAM
|

Poslednja prepravka: shomy-delija datum Pet Avg 29, 2008 3:29 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
 |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
|
|
 |
|
 |
www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> Svadba,svadba,svadba :))) |
Vreme je podešeno za GMT + 1 sat Strana prethodna 1, 2, 3, 4 sledeća |
Strana 3 od 4 |
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|