:: |
Autor |
Poruka |
rL-Valter panonski mornar

|
Datum registracije: 24 Feb 2008 Poruke: 7659 Mesto: Senta sity

|
|
eh sad ja stigoh na red, verovatno zeljno ocekujes moju cestitku
tako da ti i ocekuj, a ja saljem jednog blekica da ti cestita i poljubi (jedan onaj pravi) za black lady
|
_________________ Prodala si veru, crni biseru... u to ime castim sve od reda... pricace o meni ljudi da sam lik i kad' gubim... GUBIM KAO POBEDNIK.. |
|
|
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 45
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Kako je moguće da ti uopšte nisam čestitao... Izvini, molim te...
I čestitam.
|
|
 |
bLackLady ►∞ bLack eviL witch ∞◄

|
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 13735 Mesto: Daleko od svih, u carstvu tame...

|
|
rL-Valter - ohoOo, pa da li se to i dlakavi šovinista najzad dovukao da mi čestita
Pa za(H)valjujem ti, od srca (koje nemam)
A što se tiče poklona, prilično-primamljivo-odličan izbor, da, da
coco_bill - ehej, vrći osmeh na lice važno je da si se setio, prema tome, nikad nije kasno Hvala najlepše...
A sa macama me svaki put oduševiš
|
_________________ Ko voli, nek izvoli... ali ne garantujem za vašu bezbednost...
 |
|
|
|
 |
IvanaKal Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 26 Nov 2008 Poruke: 11

|
|
Pozz i cestitke!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
 |

|
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 13735 Mesto: Daleko od svih, u carstvu tame...

|
|
IvanaKal - pozZ je uzvraćen, i naravno, hvala
|
_________________ Ko voli, nek izvoli... ali ne garantujem za vašu bezbednost...
 |
|
|
|
 |
Vilenjakinja Sašina Kumica

|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889

|
|
Čestitam ti draga moja i samo dalje tako.
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
Vilenjakinja - Hvala ti draga moja Uzvraćam
|
 |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|