www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Pobednik „Beovizije” grupa „Flamingos” i Luis
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Upišite novu temu   Ova tema je zaključana: ne možete menjati ili upisivati poruke.    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
foryou10
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 64

Datum registracije: 13 Jan 2006

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 13, 2006 12:24 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne znam sta da kazem,ali je velika bruka to sto je vidjeo svijet.(pratio sam prijenos na satelitskom programu).Ljudi koji ne razumiju jezik mogli su se cudom cuditi.Za mene licno Flamingosi su imali najljepsu pjesmu i trebali su pobjediti,ali ona djeca iz CG nisu kriva da bi bili onako docekani od strane publike.

rabrmi
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 58

Datum registracije: 21 Jun 2004

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 13, 2006 4:08 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ako su crnogorci ikada imali to cuveno "cojstvo" u sta iskreno sumnjam, sa idiotom milom na celu su ga potpuno izgubili.

sanjica_021
*Doktorovo~slculence*
*Doktorovo~slculence*

Godine: 46

Datum registracije: 12 Feb 2003
Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 13, 2006 4:37 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Car Dusan-Silni je napisao/la sledeće:
Potpisao sam se u peticiju a ovo mi komentar:

Citat:
795. Car Dusan-Silni
A zasto se vi nebi lepo pokupili i isli na gej-parade da tamo cvrkucete??? Mislim... cisto pitam jer za bolje i niste...... Ajd budite dobri gejevci i razmislite malo o tome. Mislim... vi kao gejevci da idete u Atinu??? Ajde de... idite na vase gej parade pa se BiiiiP tamo a nemojte nas u zdrav mozak...

Upisah se i ja :lolj:

Citat:
Name Ime E-mail Komentar
909. sanjica_021 Prosle godine sam okrenula glavu od TV-a kad je nastupala SCG, odnosno CG, Srbije tamo nigde nije bilo, a ni zastave nase, ove godine budu li isli bezimeni decaci, necu ni gledati, iapk su moji zivci preslabi za to... Ne zaboravite bezimeni opancice Smile Smile Smile

909 Signatures Total

sanjica_021
*Doktorovo~slculence*
*Doktorovo~slculence*

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 13, 2006 4:48 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

lekicb je napisao/la sledeće:
Ljudi moji sta je vama, Flamingosi dva debila (moje misljenje), koji su oni pevaci... A pesma pa ja mislim da je najgora koju sam u zivotu cuo, na sta to lici "Pariz, Moskva, Bec, Rim, London, Cacak, Prizren, Babin zub... "Koji je to tekst "Levo, desno, napred, nazad..." Strasno i jos se onda onaj Lujis pojavi i krene bdkljgshgkhfjghgdfsaty, na sta to lici??? Sto se tice glasanja mislim da nije uredu sa Crnogorske strane, ali ko nam je kriv, sto su postavljena takva pravila, nemozete vi nekoga terati da mu se nesto svidja, jos pogotovo ako je pesma "golo g.". Svi mi znamo kakvi su oni nacionalisti (necu vise o tome da ne bih mesao politiku), ali ako su pravila takva ne mozemo mi da ponistimo jer oni nece da pobedi ono sto je neko zamislio. A i sem toga pre Evrovizije Flamingosi su vodili politiku da su oni vec pobedili i da samo formalno treba tamo da se pojave otpevaju pesmu i pale za Atinu ??? Cvrc... Za mene je njihova pesma jedna velika 0, a sto se tice No name, nemam neko veliko misljenje o njima i pesma mi nije nesto (ali je mnogo lepsa od Flamingosa), ali ako su pobedili molim neka se to postuje!!! Mi smo smislili da napravimo parlamentarno glasanje, ali da ako se oni ne sloze sa onim sto je zamisljeno ponistimo izbor. Mislim da je to jedna velika sramota naseg naroda (Srpskog), ako smo zajedno postavljali pravila i ako je pesma pobedila sta hocemo???

Hvala, ocekujem sutra da kad se konektujem iznad svog avatara ugledam upozorenje ili Ban, ali neka!!! Very Happy Wink

Ja lepo kazem da je trebala ici Dragana Mirkovic ili Miile Kitic ili Indira... meni niko ne veruje... Razz Sad

Lekicu, lepo si ti to sve tu napisao, BAN ces dobiti, ako bas insistiras! Very Happy Razz
Nego... koliko sam shvatila, bez gledanja, publika je glasala za Flamingose, imaju super pesmu koja jeste za Evroviziju, ko razume reci? Ne razumem ih ni ja sama, ali je muzika ono sto je vaznije od reci. Jesi ti gledao prosle godine Evroviziju? Jesi video negde zastavu SCG??????????????? Bezimeni decaci su predstavljaji CG, a NE SRBIJU I CG!!! Jesi ti gledao njihov nastup? Pesmica jeste da ima reci, koje nikome bitne nisu i iz sazaljenja smo bili na tom 7-8 mestu, ne znam ni ja na kom... Ove godine treba da nastupe u sve opancima i da zaigraju onu njihovu......... Sramota ziva da nas predstavljaju takva deca po drugi put, mene je sramota, tebe mozda nije.... Samo znam da cu od sad kad me neko pita odakle sam da kazem da sam iz VOJVODINE! 8)

PiNkLaDy
Miss Smart
Miss Smart

Godine: 40

Datum registracije: 14 Maj 2005
Mesto: Beograd/USA

usa.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 13, 2006 4:55 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sanjice,Flamingosima su reci jednostavne,pesma je osmisljena kao igra koja ce navesti ceo sve da djuskaju,kao sto i sami kazu ljudi iz svih gradova,pa nabraja itd...Wink mene je pesma odusevila,zaista i muzikom i tekstom ( koji je skroz otkacen ),a najvise nastupom...imali su prelepu koreografiju,jako zanimljivu i prijatnu za gledanje...a sta su mali gey-evci imali...jedno veliko nista... Mad Mad Mad uvijali su se tamo na bini,kao da kolektivno imaju stomacne tegobe,a o zavijanju i pesmi da ne pricamom,kao u najgorim mukama da su je pevali... Mad Mad Mad

koja me nosi
I dok mazim te ja mislim
zar je moralo ovako
Menjas se i boli me
al' trpim jer volim te...

sanjica_021
*Doktorovo~slculence*
*Doktorovo~slculence*

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 13, 2006 5:33 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Evo i moja seja se potpisla na peticiji Smile

Citat:

912. Sandra Ovo vec nema smisla, bilo nam je bolje pod sankcijama dok nismo smeli da ucestvujemo. Barem nije bilo ovakvog sranja i ocigledne kradje.

@Pink nisam gledala nastup, al' necem da mi zemlju predstavljaju ta decica!!!
New Evil

red_devil
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 36

Datum registracije: 09 Sep 2005

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 13, 2006 10:50 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

malasanja je napisao/la sledeće:
Ako hocete da idu Flamingose na Evroviziju onda upisite se.

http://www.petitiononline.com/Evroviz/petition.html

Trebaju nam 1000 potpisa da bi de izjavilo to.
Molim vas, potpisite peticiju!

Zajdno smo jaci!!!!!!!!

Potpisao sam... c 8)

red_devil
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 36

Datum registracije: 09 Sep 2005

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 13, 2006 10:58 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

samo jos da se nadovezem...
Mi imamo jaku dijasporu zato se nadjemo medju prvih 10, ali ako sada opet bude ucestvovao No Name... nema sanse ni da ce 50% ljudi od prosle godine da glasa iz dijaspore za No Name....
Ja u svakom slucaju necu...

hocemo flamingose, hocemo flamingose, hocemo flamingose...

ps
a ovi sto kazu da su flamingosi losi... 100% neki narodnjaci? heh... znam ja da bi vi vise voleli mileta kitica, janu, indiru.... ali necemo da se sramotimo u svetu... zato... flamingosi napred 8)

~ivee~
crazy in love
crazy in love

Datum registracije: 07 Sep 2005
Mesto: ... izgubila sam se u gradu izgubljenih ... i nasla se na domaci.de ...

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 13, 2006 11:20 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Evo i kako je glasao ziri i publika. prvo CG ziri pa srpski pa CG,
itd. a na kraju glas
publike.

1. No Name - Moja ljubavi - 12 + 3 + 12 + 5 +12 + 0 + 12 + 0 + 8 = 64 poena
2. Flamingosi feat Luis - Ludi letnji ples -
0 + 12 + 0 + 12 + 0 + 12 + 0 + 12 + 12 = 60 poena
3. Stevan Faddy - Cipele -
10 + 0 + 10 + 4 + 10 + 0 + 10 + 0 + 6 = 50 poena
4. Stefan Filipovic - Za nju još vazduh dišem -
7 + 5 + 6 + 3 + 8 + 5 + 7 + 5 + 4 = 50 poena
5. Ana Nikolic - Romale romali -
0 + 8 + 0 + 10 + 0 + 10 + 0 + 8 + 10 = 46 poena
6. Ivana Jordan - Lazarica -
1 + 10 + 0 + 8 + 2 + 8 + 0 + 6 + 0 = 35 poena
7. Nela Popovic - Kao Feniks -
6 + 0 + 7 + 0 + 7 + 0 + 3 + 2 + 7 = 32 poena
8. Bojan Delic - Sudbina -
8 + 0 + 8 + 0 + 5 + 0 + 6 + 0 + 1 = 28 poena
9. Mari Mari - Da ti se dlanovi zalede -
5 + 6 + 0 + 0 + 0 + 3 + 0 + 7 + 0 = 21 poena
10. Tijana Dapcevic - Greh -
0 + 4 + 0 + 1 + 0 + 0 + 0 + 10 + 5 = 20 poena
11. Biber - Kapija -
0 + 2 + 0 + 2 + 4 + 4 + 4 + 1 + 0 = 17 poena
12. Grim - Uspavanka -
0 + 0 + 3 + 7 + 0 + 7 + 0 + 0 + 0 = 17 poena
13. Crveno i Crno - Andeo u ocima -
0 + 0 + 5 + 0 + 3 + 0 + 8 + 0 + 0 = 16 poena
14. Maja Nikolic - Kada ti treba -
0 + 0 + 0 + 0 + 0 + 6 + 1 + 4 + 0 = 11 poena
15. Dan Poslije - Koraci -
2 + 7 + 0 + 0 + 1 + 0 + 0 + 0 + 0 = 10 poena
16. Vladana Vucinic & Bojana Nenezic - Željna -
4 + 0 + 1 + 0 + 0 + 0 + 5 + 0 + 0 = 10 poena
17. Ana Bekuta - Konak -
0 + 0 + 0 + 0 + 0 + 2 + 0 + 3 + 3 = 8 poena
18. Milena Vucic - Živa sam -
0 + 0 + 0 + 0 + 6 + 0 + 0 + 0 + 0 = 6 poena
19. Jelena Kažanegra - Naci cu te -
0 + 0 + 0 + 6 + 0 + 0 + 0 + 0 + 0 = 6 poena
20. Romana - Kap po kap -
3 + 1 + 0 + 0 + 0 + 1 + 0 + 0 + 0 = 5 poena
21. Perovic Krug - Putujem sama -
0 + 0 + 4 + 0 + 0 + 0 + 0 + 0 + 0 = 4 poena
22. Blah blah bend - Maler -
0 + 0 + 2 + 0 + 0 + 0 + 0 + 0 + 0 = 2 poena
23. Ivana Kneževic - Poruka za ljubav -
0 + 0 + 0 + 0 + 0 + 0 + 2 + 0 + 0 = 2 poena
24. Blizanci - Jednom pokidano -
0 + 0 + 0 + 0 + 0 + 0 + 0 + 0 + 2 = 2 poena

Jugović
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 45

Datum registracije: 16 Jan 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 13, 2006 11:27 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Svi oni koji pljuju po Flamingosima...

Bas ste mi smesni!! Jer na svakoj Evroviziji ima neka pesma koja dole u SCG postane veliki hit, a cesto je to neka koju izvodjac na svom jeziku peva, a sta od toga razumete?? Rolling Eyes

Vama se svidja muzika i ritam, i to je to. 80% od vas, koji slusate grcku muziku, ne razumete ni jednu rec pa vam se muzika svidja!! I to je presudno na Evroviziji a ne tekst. Ko iz publike tamo razume srpski sem nas sa Balkana?? Skoro niko Exclamation
Njima se pesma nece svideti, sto Flamingosi imaju ovakav i onakav tekst, nego sto imaju dobru muziku i super scenski nastup.

Jos jedna cinjenica, posto zivim ovde u Nemackoj! Guildo Horn i Stefan Raab su imali ovde veliki hit sa pesmama kao "Wadde hadde dudde da" (ovako cak ni nemci ne pricaju) i niko nije razumeo o cemu se radi, pa je bio 5. na EV a u Nemackoj jako popularan! Mislite o tome! Wink

Beat_93
Dance Šmeker
Dance Šmeker

Datum registracije: 27 Maj 2005
Mesto: Loznica

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 13, 2006 12:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
Ja lepo kazem da je trebala ici Dragana Mirkovic ili Miile Kitic ili Indira... meni niko ne veruje...

Lekicu, lepo si ti to sve tu napisao, BAN ces dobiti, ako bas insistiras!
Nego... koliko sam shvatila, bez gledanja, publika je glasala za Flamingose, imaju super pesmu koja jeste za Evroviziju, ko razume reci? Ne razumem ih ni ja sama, ali je muzika ono sto je vaznije od reci. Jesi ti gledao prosle godine Evroviziju? Jesi video negde zastavu SCG??????????????? Bezimeni decaci su predstavljaji CG, a NE SRBIJU I CG!!! Jesi ti gledao njihov nastup? Pesmica jeste da ima reci, koje nikome bitne nisu i iz sazaljenja smo bili na tom 7-8 mestu, ne znam ni ja na kom... Ove godine treba da nastupe u sve opancima i da zaigraju onu njihovu......... Sramota ziva da nas predstavljaju takva deca po drugi put, mene je sramota, tebe mozda nije.... Samo znam da cu od sad kad me neko pita odakle sam da kazem da sam iz VOJVODINE!

Da se nadovezem, Ja nisam rekao da su No-Name dobra grupa, cak sta vise ocajna su, ali ako su izabrani,sta??? Mislim kakvo je to takmicenje na kome ako ne pobedi neko koga je neko mnogo ranije zamislio, onda se to ponistava. Zasto je onda uopste bio SCG izbor za pesmu Evrovizije, trebalo je odma poslati Flamingose. Ne kazem ja da Flamingosi (po meni odvratna pesma) nisu trebali da pobede, i tacno je da je publika njih izabrala, ali zajedno smo postavljali pravila i trebalo je misliti ranije o tome kakvi su crnogorci narod. Takoreci ko nam je kriv!!! Ako su pobedili ne treba ima otimati pobedu i na silu je dodeljivati drugima!!! Wink

Sto se tice Bana nekako cemo se jos dogovoriti!!! Razz Wink

zilika
Banovan!

Veštica sa bičem
Veštica sa bičem

Godine: 41

Datum registracije: 10 Nov 2004
Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 13, 2006 12:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

i tko na kraju ide? sto je slavni ziri odlucio? Rolling Eyes

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Ova tema je zaključana: ne možete menjati ili upisivati poruke.    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Pobednik „Beovizije” grupa „Flamingos” i Luis Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Strana 4 od 5

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon