www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Dr. Iggy se vraca na scenu!!!
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Domaća muzika ~ -> ~ Arhiva - Domaća muzika ~
::  
Autor Poruka
1Anakonda
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 25 Mar 2008
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 16, 2008 3:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

na pokon extra ekipa koja se ponovo vraca i nadam se da ce im pesme da postignu vrhunac kao sto su i one stare Wink

sashamtl
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 31 Avg 2007

southafrica.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 12, 2008 3:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Marenovajlijaa je napisao/la sledeće:

Obozavam dens muziku, i bilo bi bas extra da se ponovo vrate Beat Street, Ella B., Duck, Dobar los zao, Lina...

Beat Street su prije otprilike pola godine izdali singl "Na minus pet". U grupi su samo Beba i plesacice, nakon raspada grupe prije skoro desetak godina Husa je postao turbofolker a Ljuba je postao menadzer Elle B (u sretnom su braku i zive u Njemackoj).
Duck nisu nista snimili u zadnjih 6 godina, DLZ se raspao prije 10 godina a Lina se nakon albuma "24 bez slema" udala i zivi u Pljevljima.

KLICIC
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 04 Jul 2008
Mesto: Cazin

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 12, 2008 3:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kad cujem pjesmu "Oci boje duge" rastopim se kako je dobra.

Lane86
~The last lady~
<b>~The last lady~</b>

Datum registracije: 02 Okt 2006
Mesto: Nedostižno...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 12, 2008 3:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Teško da Dr. Iggy može, ponovo, biti ono što je, nekada, bio... Confused Ali, mislim da su ostale pesmice, koje se i danas slušaju... Kao npr. čuvene "Oči boje duge"... Ja volim da ih slušam i rado to činim kad god mi se ukaže prilika... Uopšte te vrste muzike, volim da se prisetim... Very Happy

s kojom sam ovdje proveo mnogo prijatnih trenutaka...kao i svi ostali s kim je slovce makar jedno razmijenila....i drago mi je sto se ponovo vratila medju nas..tracare... Razz
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... Wink

sashamtl
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 31 Avg 2007

southafrica.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 12, 2008 4:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Danica i Igor na TV BN uzivo, prije godinu dana. Iggy se nije uopste promijenio

http://www.youtube.com/watch?v=bQ_7S4JNs8U

Samo da dodam jos nesta uvezi povratka densa 90'tih:
Ko bi danas slusao pjesme TAP 011?

bleim uz vas
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 33

Datum registracije: 22 Jun 2008

bahrain.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 20, 2008 12:48 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

joj sve je to extra ali kada?
kada izlazi taj cd?

Idealno_losha
Banovan!

Опасница ©
<b>Опасница ©</b>

Datum registracije: 15 Dec 2006
Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 20, 2008 2:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Lane86 je napisao/la sledeće:
Teško da Dr. Iggy može, ponovo, biti ono što je, nekada, bio... Confused Ali, mislim da su ostale pesmice, koje se i danas slušaju... Kao npr. čuvene "Oči boje duge"... Ja volim da ih slušam i rado to činim kad god mi se ukaže prilika... Uopšte te vrste muzike, volim da se prisetim... Very Happy

Da da, pjesma je odlična Razz PO cile dane je slušam, naravno kao i ostale pripadnike te glazbe, kao šta je rekla Lane, lipo se sitit .. Razz

Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦
<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>

Godine: 42

Datum registracije: 07 Apr 2005
Mesto: 83700 ST RAPHAEL

france.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 19, 2008 11:34 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Vidla sam ga uzivo blizu mene kako se suncao na plazi letos pa sam trebala da ga pitam licno kad ce da izda novi album Mr. Green

basler
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 22 Jul 2006
Mesto: Banja Luka

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 20, 2008 11:25 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ako ima neko kontakt Iggy-ev, neka mi posalje mesedz!!! Wink

Betty_Barclay
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 37

Datum registracije: 29 Nov 2008
Mesto: Dijaspora

austria.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 01, 2008 6:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ovo mi je drago cuti Wink
Rado ih slusam ..

ticcky
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 30 Dec 2008
Mesto: Podgorica

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 01, 2009 8:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kako vam se cini remix oci boje duge ?Meni je nikad bolji!!Obavezno preslusajte!

Hot Cherry
Banovan!

-!Every Girl's Nightmare!-
-!Every Girl's Nightmare!-

Datum registracije: 22 Dec 2006
Mesto: PederLand

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 01, 2009 9:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ticcky je napisao/la sledeće:
Kako vam se cini remix za oci boje?Meni je nikad bolji!!Obavezno preslusajte!

Meni je nikad gori Very Happy
Moje mišljenje.... sad da krenem da objašnjavam nebi me razumeli Wink Laughing

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Domaća muzika ~ -> ~ Arhiva - Domaća muzika ~ -> Dr. Iggy se vraca na scenu!!! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Strana 4 od 5

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon