:: |
Autor |
Poruka |
1Anakonda Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 25 Mar 2008 Poruke: 29 Mesto: Novi Sad

|
|
na pokon extra ekipa koja se ponovo vraca i nadam se da ce im pesme da postignu vrhunac kao sto su i one stare
|
|
|
|
|
 |
sashamtl Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 31 Avg 2007 Poruke: 37

|
|
Marenovajlijaa je napisao/la sledeće: |
Obozavam dens muziku, i bilo bi bas extra da se ponovo vrate Beat Street, Ella B., Duck, Dobar los zao, Lina... |
Beat Street su prije otprilike pola godine izdali singl "Na minus pet". U grupi su samo Beba i plesacice, nakon raspada grupe prije skoro desetak godina Husa je postao turbofolker a Ljuba je postao menadzer Elle B (u sretnom su braku i zive u Njemackoj).
Duck nisu nista snimili u zadnjih 6 godina, DLZ se raspao prije 10 godina a Lina se nakon albuma "24 bez slema" udala i zivi u Pljevljima.
|
|
|
|
|
 |
KLICIC Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 04 Jul 2008 Poruke: 182 Mesto: Cazin

|
|
Kad cujem pjesmu "Oci boje duge" rastopim se kako je dobra.
|
|
|
|
|
 |
Lane86 ~The last lady~

|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...

|
|
Teško da Dr. Iggy može, ponovo, biti ono što je, nekada, bio... Ali, mislim da su ostale pesmice, koje se i danas slušaju... Kao npr. čuvene "Oči boje duge"... Ja volim da ih slušam i rado to činim kad god mi se ukaže prilika... Uopšte te vrste muzike, volim da se prisetim...
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane...  |
|
|
|
|
 |
sashamtl Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 31 Avg 2007 Poruke: 37

|
|
Danica i Igor na TV BN uzivo, prije godinu dana. Iggy se nije uopste promijenio
http://www.youtube.com/watch?v=bQ_7S4JNs8U
Samo da dodam jos nesta uvezi povratka densa 90'tih:
Ko bi danas slusao pjesme TAP 011?
|
|
|
|
|
 |
bleim uz vas Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 33
Datum registracije: 22 Jun 2008 Poruke: 7

|
|
joj sve je to extra ali kada?
kada izlazi taj cd?
|
|
|
|
|
 |
Idealno_losha Banovan! Опасница ©

|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)

|
|
Lane86 je napisao/la sledeće: | Teško da Dr. Iggy može, ponovo, biti ono što je, nekada, bio... Ali, mislim da su ostale pesmice, koje se i danas slušaju... Kao npr. čuvene "Oči boje duge"... Ja volim da ih slušam i rado to činim kad god mi se ukaže prilika... Uopšte te vrste muzike, volim da se prisetim...  |
Da da, pjesma je odlična PO cile dane je slušam, naravno kao i ostale pripadnike te glazbe, kao šta je rekla Lane, lipo se sitit ..
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
 |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
Vidla sam ga uzivo blizu mene kako se suncao na plazi letos pa sam trebala da ga pitam licno kad ce da izda novi album
|
|
|
|
|
 |
basler Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 22 Jul 2006 Poruke: 1 Mesto: Banja Luka

|
|
Ako ima neko kontakt Iggy-ev, neka mi posalje mesedz!!!
|
|
|
|
|
 |
Betty_Barclay Upućeni član

|
Godine: 37
Datum registracije: 29 Nov 2008 Poruke: 335 Mesto: Dijaspora

|
|
Ovo mi je drago cuti
Rado ih slusam ..
|
_________________ Zaljubljena sam ja u svog malog secera,
zaljubljena sam ja, sad bi samo plesala  |
|
|
|
 |
ticcky Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 30 Dec 2008 Poruke: 88 Mesto: Podgorica

|
|
Kako vam se cini remix oci boje duge ?Meni je nikad bolji!!Obavezno preslusajte!
|
|
|
|
|
 |
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-

|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand

|
|
ticcky je napisao/la sledeće: | Kako vam se cini remix za oci boje?Meni je nikad bolji!!Obavezno preslusajte! |
Meni je nikad gori
Moje mišljenje.... sad da krenem da objašnjavam nebi me razumeli
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|