:: |
| Autor |
Poruka |
Avram007 ..::Darkmen X::..

|
Godine: 37
Datum registracije: 08 Maj 2005 Poruke: 3247 Mesto: ..::Under the sea::.. {KG~SV}

|
|
Evo gledam sad docek ispred skupstine. Vrh, vrhova...
|
|
 |
Bella Mafia Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 51
Datum registracije: 24 Nov 2006 Poruke: 1

|
|
Jucer sam tek prvi put cula pjesmu.WOW, bacila me je sa nogu, ne samo tekst, vec i glas od Marije.Fenomenalno je odpjevala, sa puno osjecaj i sa SRCEM, prje bih se reklo da je ona tu pjesmu napisala,jer ju je odpjevalasa dusom, sa zivotom. Jednostavno je pjesma bila ziva.
Nastavi samo tako , i pusti komentare , sto drugi kazu i pisu, ti si nas prestavljala sa dusom i srcem, i krvlju nasom Balkanskom.
|
|
|
| |
|
 |
cecy Luda do bola

|
Godine: 39
Datum registracije: 02 Jun 2005 Poruke: 1809 Mesto: wien

|
|
Pesma je super.. Marija imam dobar vokal..
|
|
|
| |
|
 |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
Uopce mi nije jasno kojeg se vraga drugi bune. Sve bivse SSSR zemlje su si davale pobjede, Norvezani-Svedi-Danci i drugi su se ispodarivali takodjer, Moldavci su Rumunjima dali 12 kao i Rumunji Moldavcima, mislim, nije tajna a ni cudo da je to tako. Naravno da su meni i vecini ljudi u Hrv bolje i razumljivije pjesmice iz ostalih republika bivse YU, pa sta ako su i Makedonija i Slovenija i BiH i HRvatska i CG dali Srbiji puno/maximum bodova - to je logicno.
Ma ovi su ono sto se kaze - bad losers. Losi gubitnici. Eto to...
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
| |
|
 |
srna2422 Odomaćeni član

|
Datum registracije: 24 Mar 2005 Poruke: 2402

|
|
|
zasluzeno je pobjedila. super glas, super pjesma!
|
_________________ Marriage is the triumph of imagination over intelligence. |
|
| |
|
 |
Sascha336 * Vatreni delija *

|
Godine: 53
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija

|
|
Svaka cast, Marija ima Super Glas
|
_________________ I C E M A N |
|
| |
|
 |
piastowskiharnas * Veseli razbojnik *

|
Godine: 55
Datum registracije: 19 Sep 2005 Poruke: 17704 Mesto: Piastów/Zakopane

|
|
Cestitam i ja pobedu.Bravo !!!
|
|
 |
đavolče little sexy devil

|
Godine: 36
Datum registracije: 11 Maj 2006 Poruke: 9383 Mesto: pakao

|
|
|
zasluzila je da pobedi,pesma je bila odlicna,ona ima odlican glas i ta pobeda ce dovesti sledece godine Eurosong u Beograd.......ma svaka joj cast...ona je svoje obecanje ispunila
|
|
 |
Konjanik Ludi Bosanac

|
Godine: 46
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje

|
|
|
iznenadila me več u četvrtak, nisam znao da tako dobro pjeva. i ako je iko zaslužijo pobjedu na eurosongu, to je bila ona. stvarno dobra pjesma i stvarno dobro pjeva Marija. Dao sam i ja glas.
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
| |
|
 |
*miss jr* Banovan! Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 10666 Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...

|
|
|
Svaka cast Marija, svaka cast Srbijo! Neverovatan nastup, neverovatne emocije! Pokazala je celoj Evropi i celom svetu kako jedna mala drzava moze pesmom da osvoji! Srecna sam za Beograd, za Srbiju a posebno za Mariju! Srecna sam da ce Evropa doci i videti Srbiju!
|
|
| |
|
 |
budidobar Upozorenja: 1 od 3 Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 3354

|
|
MARIJA ti si carica ..jesi.
srbijo ceni ovu devojku. njenu drskost,umetnost,pamet. srbijo ceni je shto je patriota, a ne i nacionalista. shto svoju pobedu deli sa svima koji razumeju i ne razumeju njen jezik. zato shto je velichastvena! zato shto daje puta kako i koji nachin rasterecena svih j..... predrasuda i "berlinskih zidova"..ja sam uhhh kako sam ponosan chovek sa balkana negde u dijaspori ! fenomenalno!!!!
ps: marija pokazi i dalje tri prsta ! naravno, zashto da ne ?! chemu ne ?to je deo tvoje kulture..to samo slepi pored zdravih ochiju pogreshno razumeju, ali...TI SI CARICA..POKLONILA BALKANU, SRBIJI,BEOGRADU..jednu manifestaciju koji vec tako davno zasluzuju..mi cemo njima ( nashoj bivshoj braci ) siguran sam biti najbolji domacini..i "milostivoj" evropi n takodje..dole, na balakanu ljudi znaju da se vole i raduju..naravno i pobiju.jbg
|
_________________ ....zelja je samo moja. da ne bude zabune..lepo vreme i dobro zezenje na sajtu. |
|
| |
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
Ohoooo, ovde se poteze i pitanje "bivshih ljoobavi" , aaa?
E pa sve shto imam na to da kazem je Estonija, Litvanija, Letonija, Ukrajina, Beloroosija, Jermenija, Roosija...mogooce da ima josh neka drzava ali nisam sigooran
...shto se "favorizovanja" i "fer takmicenja" tice ajde bash da vidim kako bi Nemacka, Engleska, Irska i ostali iz te kompanije ooshli u finalno vece da ne prolaze po "default"-u
...komentari o seksooalnom opredeljenjoo od homosexualca...
...mislim shta reci zavist cini cooda stvarno...Svaka cast Mariji sjajno je otpevala pesmoo, stvarno je bilo oozivanje cooti ime Srbije na poznatim stranim televizijama KONACNO u pozitivnom svetloo posle toliko godina
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|