:: |
Autor |
Poruka |
Benna Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 37
Datum registracije: 16 Nov 2006 Poruke: 45

|
|
aj sto vise ne postoji razlika izmedju nerodne i zabavne muzike,kako smo krenuli grand ce osnovati i filmsku industriju
|
|
|
|
|
 |
mishelbu2 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 26 Sep 2006 Poruke: 69 Mesto: bu2

|
|
kakva glupost od filma bolje da ga ne gledate
|
|
|
|
|
 |
nofrks Upućeni član

|
Datum registracije: 21 Jun 2005 Poruke: 295

|
|
takodje glupost,samo su upropastili i ono sto je valjalo.
|
|
|
|
|
 |
ana111 Upućeni član

|
Datum registracije: 06 Dec 2005 Poruke: 496

|
|
Uzas!Nemam sta vise da dodam.
|
|
|
|
|
 |
Tajci_15 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 34
Datum registracije: 28 Okt 2005 Poruke: 178 Mesto: tamo gde zvezde padaju,gde tiha muzika svira,gde snovi postaju java,tamo gde je ON

|
|
meni je film bio super
|
|
 |
margitrad Upućeni član

|
Godine: 41
Datum registracije: 25 Maj 2006 Poruke: 326

|
|
Sa ovim nastavkom su definitivno pukli. Ja sam gledala u praznom bioskopu treceg dana od kad je poceo da se prikazuje
|
|
|
|
|
 |
ComiX ~ Tajni agent ~

|
Datum registracije: 29 Nov 2005 Poruke: 2077 Mesto: Serbia

|
|
Za ratliku od većine meni se film baš svideo. Prilča je sasvim OK, dobro je snimljen, neobičan za našu produkciju i fore su mi sasvim na mestu, zanimljive i ni malo dosadne.
|
|
|
|
|
 |
danijelavu Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 37
Datum registracije: 23 Maj 2005 Poruke: 233 Mesto: Novi Sad

|
|
film kao film mi se svidja, ima dobrih fora,ali to nisu andjeli, nema nikole i marine
|
|
|
|
|
 |
crnibiser samotvoja24

|
Godine: 48
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo

|
|
Ovaj dio mi se nije svidio ..u svakom slucaj prvi i drugi dio su mi mnogo zanimljiviji i smjesniji
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
  |
|
|
|
 |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
Za mene je treci deo mnogo bolji od drugog... Ovaj deo ima neku poentu, tj. ko god je hteo da pronadje smisao, verovatno je i pronasao, a i nije slucajno naziv filma Rock'n'Roll uzvraca udarac... uostalom ne znam sta ljudi ocekuju od domace kinematografije, filmovi uglavnom prikazuju drustvo u kakvom zivimo, a ovaj film je pun pogodak, pogotovo kada prikazuju euforiju uz pesmu Splavovi koliko god to izgledalo nekome jadno i glupo, to je stvarnost (naziv Andjeli 3 je dosao nesto kao bolja reklama za film, ali nema veze s prvim i drugim delom)
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
gori film u zivotu nisam odgledala
i zao mi je sto sam potrosila 2 sata svog zivota na to
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
 |
Gagi_84 Upućeni član

|
Godine: 40
Datum registracije: 07 Mar 2006 Poruke: 328 Mesto: Beograd

|
|
Meni se film uopste ne svidja,sem naravno Nikole Pejakovica i Seke Aleksic!!!
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|