:: |
Autor |
Poruka |
*Fairy bitch* Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 35
Datum registracije: 18 Dec 2007 Poruke: 66 Mesto: zemlja snova

|
|
naravno da radimo...
to je sasvim normalno i široko rasprostranjeno...
|
|
|
|
|
 |
filicka *hoppípolla*

|
Godine: 33
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884

|
|
Alan Ford je napisao/la sledeće: | ...mislite o tome...
Da li su devojke koje tvrde da se ne samozadovoljavaju iskrene?
[Edit by Annabel_Lee: Pisanje poruke jedne za drugom, u istoj temi, gde to nije neophodno (SPAM-ovanje), strogo je zabranjeno Pravilnik-om.] |
Vecinom lazu.
Samo jedna drugarica mi je priznala da to radi.
Verovali ili ne,sad cemo krenuti u treci srednje a neke moje drugarice to nikada nisu radile,boje se,i sramota ih je,a neke cak ni ne znaju kako se to radi i cude se kad se o tome prica.
Samo one gube,heh
Mozda sam ja napredna pa mi je smesno(pocela sma negde u drugom razredu osnovne,napredno dete).
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
 |
Monica2000 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 15 Maj 2008 Poruke: 23

|
|
Pocela sam vrlo rano, naravno slucajno sam otkrila, i vrlo cesto upraznjavam. Imam par igracaka, ali preferiram svoju ruku. Vrlo cesto, muz i ja mastrubiramo zajednicki, sto smo nasli vrlo sexi.
|
|
|
|
|
 |
nextajox حزب الحيوان

|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483

|
|
Naravno da masturbiramo
|
|
|
|
|
 |
filicka *hoppípolla*

|
Godine: 33
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884

|
|
Ohanzee je napisao/la sledeće: | nemam pojma... kod devojaka to nije "standardno" kao kod nas
ali mislim da one to rade ali u manjoj meri... tako da lazu  |
E bas ne lazemo,bar ja ne.
Sta tu ima da se krije?
To je najnormalnija stvar na svetu.
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
 |
Ptolemej uvatija te, anđele

|
Datum registracije: 09 Feb 2008 Poruke: 12662 Mesto: Negdi na balkanu ...

|
|
Ma rade to one često ka i mi,znam ja to,ovisi naravno imaš li koga ili ne,ali opet ...
|
|
 |
ili_Amadeus Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 13 Avg 2008 Poruke: 3

|
|
ma to je jasno da rade ali mene cudi kako to da nemamo u nasem jeziku bezobraznu rec, glagol/imenicu, kojom se opisuje zenska masturbacija. mislim na ekvivalent drkati/BiiiiP ... ili bar ja nisam nikad cuo kako zena jedna drugu pita.. "trljas li se?", "drpas li se?" ili nesto tako? .....ako neko zna neka kaze...
|
|
|
|
|
 |
velociraptor Banovan!

|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

|
|
drzte lopova je napisao/la sledeće: | Dok Biljana belese platno, meni se dizase klatno... |
Mislim da, ako je sasvim normalno da to rade muskarci, sto onda ista pravila ne bi vazila i za zenski rod. Cist reciprocitet, bolan!
|
|
|
|
|
 |
° Jaca ° ~ zažmirim i putujem ~

|
Datum registracije: 28 Okt 2008 Poruke: 13324

|
|
U mojoj ženskoj ekipi samozadovoljavanje je tabu tema. Ali sigurna sam sve to prakticiraju, samo ih je sram pričati o tome, što mi je neshvatljivo jer je za mene samozadovoljavanje nešto sasvim normalno, zdravo za psihu i organizam...
I smatram da bi svaka žena morala dobro upoznati svoje tijelo kroz čin masturbacije ( prije nego što dopusti muškarcu da ga istražuje ), otkriti što joj pruža najveći užitak i ne sramiti se same sebe...
Jedna ruka na grudi, druga 'dolje' i uključena mašta ne lažem kad kažem da ovo prakticiram gotovo svakodnevno...
|
|
|
|
|
 |
kissme_ Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 30 Nov 2008 Poruke: 82

|
|
Ja masturbiram,svakodnevno, i sama i sa deckom, i stvarno mi idu na zivce one koje se cude. Lazu,al zestoko lazu
|
|
|
|
|
 |
¤ Idealno_losha ¤ OriginaL ღ

|
Datum registracije: 01 Feb 2009 Poruke: 3416

|
|
Alan Ford je napisao/la sledeće: | ...mislite o tome...
Da li su devojke koje tvrde da se ne samozadovoljavaju iskrene?
[Edit by Annabel_Lee: Pisanje poruke jedne za drugom, u istoj temi, gde to nije neophodno (SPAM-ovanje), strogo je zabranjeno Pravilnik-om.] |
Pa hmm... možda čak i postoje takve, možda zbog vjere, načina odgoja.. u svakon slučaju ne bi in volila bit u koži
|
|
|
|
|
 |
amarenna Odomaćeni član

|
Godine: 32
Datum registracije: 10 Mar 2009 Poruke: 2342 Mesto: •● U njegovom srcu ●•

|
|
ma naravno da lazu..ne vjerujem u to..ako i postoje jadne one neznaju sta je uzitak... ..to je normalna stvar..
|
_________________ ~..♥ Sebi dozvoli sve...samo jedno ne...da te ima netko tko te ne zasluzuje..♥ ~ |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|