:: |
Autor |
Poruka |
elangb Banovan! Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 18 Avg 2005 Poruke: 13

|
|
Obozavam Vas koji pljujete po shabanima i grandu a kad odete na neki party secete vene za istim .. puj .. sramota ...
|
|
|
|
|
 |
raydzoni Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Nov 2005 Poruke: 16 Mesto: Beograd

|
|
ostadoh bez krvi od seče za njima...
inače slušam tehno,haus i kvalitetne glasove iz domaće "zabavne" (kojih ima vrlo malo) a odvratan mi je kič i šunt pa bolje ne daj ocene kad ne znaš,evo ti 1,sedi
|
|
|
|
|
 |
gandalf 999 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 17 Avg 2007 Poruke: 101

|
|
Sta covek moze reci za njih,smijurija ne gledam to , a najvise me razocaralo kad sam tu videla Acu Lukasa razocarao me skroz
|
_________________ [CENTER]
GLEDAJTE KA SUNCU U ZORU PETOGA DANA
|
|
|
|
 |
carmen90 Upućeni član

|
Godine: 34
Datum registracije: 09 Maj 2007 Poruke: 368 Mesto: ***3 metra iznad neba***

|
|
ja volim da pogledam ponekad....i to najvise u drustvu moje babe....treba da cujete njene komentare.....
smaraju me voditelji,a poneka pesma i ume da me razgali....ali svesna sam da to nije neki kvalitet...
|
_________________ ***I do believe in fairy-tales*** |
|
|
|
 |
Aco 88 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 37
Datum registracije: 25 Jun 2007 Poruke: 65

|
|
Ja ih slusam samo kad se napijem Jedino pijan covek moze to da slusa
|
|
|
|
|
 |
Konjanik Ludi Bosanac

|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje

|
|
od ovih 7 stranica, na oko sam procijenio da oko 80% ljudi ne gleda grand, a od tih 80% sigurno vas 65% sluša tu istu muziku! garant!
Bombe na Pink! Srbiji samo to treba, da se riješi urbanih prostaka, kojih je Pink pun! Ne gledam ni Pink a kamoli da gledam Grand, al na svoju žalost sam imao priliku da vidim jednu scenu koju nikad neću zaboravit, i koja mi je pokazala kakav narod to sluša. Bio je onaj Krmak gore i znam da je "pjevo" (ponižavnje te rijeći sa njim u kontekstu) nekog papagaja i skako je ko budala po sceni a narod na sjedalima cupka ko lud, svi uživaju ma veselje pravo! Koja bolest, koja zaraza je to, ponekad pomislim, ma rak je bolji od toga!
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
 |
Anđela inso umjetnica

|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293

|
|
Ja ne znam za kaj dosta ljudi ovdje u srbiji misli da je sve ovo vaša domaća izvorna muzika kad nije, niti su vam i trubači brend, ovdje je izvorna muzika - frula, samo to malo ljudi zna.
Ovo čudo od Granda nisam znala ni da još uvjek postoji dok u jednom hotelu nisam prevrnila kanal i vidjela tetu od preko 60 godina u nekom kostimu sa mikrofonom udaljenim od ustiju (koja se jedva miču) cca metar i pol. To nije čak ni ono kaj se pušta u klubovima u Beogradu
već priča za sebe, fakat nisu ni oni krivi u Grandu nego ljudi koji to i dalje gledaju. Kaj se može.
|
|
|
|
|
 |
filicka *hoppípolla*

|
Godine: 33
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884

|
|
ja kad sam tuzna i ske*ana,onda ih gledam i ne mogu da dodjem sebi sta rade i na sta lice,znaci uzasno je.
Toliko prostakluka i niskosti na jednom mestu,svaka njima cast!
Da sam ja kojim slucajem predsednica Srbije,prva stvar koju bih uradila jeste da tog Sasu Popovica skinem sa Pinka i zabranim Grand.
Skontajte:GRAND PARADA!
eeeeeeeeeeeej,'alo?
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
uspesno zaobilazim udarni termin ovog emitovanja
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
 |
shmek Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 03 Dec 2007 Poruke: 22

|
|
Do pre godinu dana slusala sam zabavnu muziku.Onda sam stupila u kontakt sa jednim bendom,oni su pisali muziku a ja sam dobila ponudu da pisem tekstove.Pristala sam.E onda krece haos!Da bi se danas pesma "probila" jednostavno mora da bude tipa "grand show".Jedan od clanova benda me je savetovao cisto da jedno vece odgledam cuveni grand da vidim sta se slusa.E tad mi je bilo jasno zbog ceka je ono "show" pridodato uz "grand"!Uzasnula sam se kad sam cula kakve nebuloze pevaju i odustala sam od toga da pisem u tom stilu.Formirala sam neki svoj stil jer smatram da je muzika ipak umetnost koju ne treba kvariti.Napisala sam i par pesama za sebe,uradila muziku samostalno i ko god je od mojih prijatelja cuo kako to uzivo zvuci(posto jos nije snimljena nijedna pesma jer pokusavam da stvorim uslove za snimanje),svima se svidelo.Mada verovatno se u grand-u mnogo vise zaradjuje cim su svi tamo "pobegli".Iste one veceri sam cak Amadeus bend i Natasu Bekvalac videla kako u doticnoj emisiji promovisu nove hitove i tad mi je sve bilo jasno.Gde je otisla ove drzava bre?!
|
|
|
|
|
 |
nextajox حزب الحيوان

|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483

|
|
Ne,hvala
|
|
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Ne smatram da je grand produkcija sama po sebi kvalitetna kako po muzickim kvalitetima tako ni po grand paradama. Ali to je iskljucivo moje misljenje i muzicko opredeljenje i neka mi ne zamjere oni kojima se to svidja i koji uzivaju. Neka nastave, svako ima pravo da slusa i gleda sto voli.
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|