:: |
| Autor |
Poruka |
Sascha336 * Vatreni delija *

|
Godine: 53
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija

|
|
MONDO: Milovanović opet u Zvezdi. Definitivno
13. jul 2010. 10:54 > 10:55
Dejan Milovanović definitivno se vraća u Crvenu zvezdu, saznaje MONDO. Igraće kao pozajmljen igrač Lensa.
Crvena zvezda je dobila veliko pojačanje. Vraća joj se bivši kapiten, Dejan Milovanović, sa dve godine iskustva igranja u inostranstvu.
Od ranije je poznato da su se 26-godišnji vezista i crveno-beli dogovorili o novoj saradnji, ali je trebalo da "zajednički jezik" nađu i Lens i Zvezda. Sada se i to dogodilo, saznaje MONDO.
Milovanović će sledeću sezonu provesti u "starom jaru" kao pozajmljen igrač francuskog prvoligaša, a dogovor je da Lens isplaćuje veći deo finansijskih obaveza prema igraču.
Milovanović je Zvezdino dete, a u Francusku se preselio 2008. Od tada je odigrao 40 utakmica za Lens i postigao dva gola.
Tako je nastavljen trend povratka pečalbara u srpski fudbal. Pre Milovanovića u Zvezdu se vratio Ognjen Koroman, kao i Duško Tošić, koji je Beograd, preciznije "romantičare", napustio pre četiri godine.
I s druge strane Topčiderskog brda je slična situacija. Ovog leta su se vratili Ivan Stevanović iz Sošoa (na jednogodišnju pozajmicu) i Radiša Ilić (doduše ne direktno iz inostranstva već iz Borca), zimus je iz Salcburga stigao Saša Ilić, pre godinu dana iz Nemačke i Mladen Krstajić...
(MONDO)
|
_________________ I C E M A N |
|
| |
|
 |

|

|
|
14. jul 2010. | 22:46 | Izvor: B92, www.politika.rs
Zvezda dobija tri miliona godišnje?
Prema pisanju ‘Politike’ ‘Gaspromnjeft’ će izdvajati tri miliona evra godišnje za sponzorstvo Crvene zvezde.
U intervjuu za moskovski „Sport ekspres” Aleksandar Djukov, predsednik Upravnog odbora ruskog giganta, objašnjava zašto se njegova firma odlučila na taj korak.
Vest da je sponzor Crvene zvezde postao „Gasprom”, tačnije njegova najveća „kćerka” „Gasprom njeft”, izazvala je veliku pažnju i u Rusiji.
Moskovski list „Sport ekspres” se tim povodom obratio Aleksandru Djukovu, predsedniku Upravnog odbora „Gasprom njefta” i petrogradskog Fudbalskog kluba Zenit, čiji je ta firma većinski vlasnik.
Na Balkanu kažu da će „Gasprom” godišnje za sponzorstvo izdvajati tri miliona evra.
“’Gasprom njeft’ je potpisao petogodišnji ugovor o generalnom sponzorstvu vodećeg srpskog fudbalskog kluba Crvena zvezda. To je, bez sumnje, najpopularniji klub u Srbije, koji ima mnogobrojnu armiju navijača ne samo u svojoj otadžbini, nego i u drugim zemljama bivše Jugoslavije. U svojoj istoriji klub je osvajao i takve trofeje kakvi su Kup šampiona, najprestižniji evropski trofej, i Interkontinentalni kup. Ali, glavno je što Crvena zvezda ima više od četiri miliona navijača i to samo na Balkanu.”
Zašto je „Gasprom njeft” odabrao baš klub iz Srbije?
“Prošle godine „Gasporom njeft” je stekao 51 odsto akcija najveće srpske kompanije NIS i sada je najveći investitor u Srbiji. Smatramo da je sponzorisanje tako poznatog i popularnog fudbalskog kluba vrlo efikasan instrument za isticanje naših brendova u regionu. Sem toga, ne treba zaboraviti da naša grupa „Gasprom” izvodi u regionu ogroman projekat „Južni tok” u kome Srbija zauzima važno mesto.”
Kakvi su uslovi ugovora, u tom smislu i finansijski?
“U dogovoru s klubom ne otkrivamo finansijske uslove ugovora. Ipak, mogu da preciziram da će na dresovima ekipe biti lototip mreže AZS, koju „Gasprom njeft” namerava da razvija u regionu. Takođe smo dobili mogućnost da se reklamiramo za vreme televizijskih prenosa utakmica Crvene zvezde, na stadionu i ostalom što je povezano s klubom. Sem toga, predstavnici „Gasporom njefta” ući će u klupski savet, koji reguliše glavne aspekte delatnosti kluba. Ugovor o sponzorstvu takođe predviđa i specijalne dopunske bonuse ekipi na kraju svake fudbalske sezone ako ona ostvari određene sportske uspehe. To je uobičajena evropska praksa za slične sponzorske ugovore.”
|
|
| |
|
 |

|

|
|
15. jul 2010. | 12:05 | Izvor: B92, Sportski žurnal | SO
Savić: "Najbitnije mi je da igram"
Mladi štoper Crvene zvezde Vujadin Savić rekao je da je uslov da ostane u taboru ’crveno-belih’ da više vremena provodi na terenu.
Za Savića je interesovanje pokazao Mančester Siti, ali transfer još nije blizu realizacije.
„Meni je najbitnije da igram kako bih napredovao. Otac Dušan i ja bismo bili najsrećniji da to bude u Zvezdi još nekoliko godina, ali ja se ne zadovoljavam klupom. Pogotovo u klubu kojem sam ponikao, jer igrajući srcem uvek pružam maksimum“, kaže Savić za „Sportski žurnal“.
Halfu Zvezde ugovor ističe u januaru 2011. godine, a sportski direktor Ivan Adžić ponudio mu je produženje saradnje.
„Tek pre mesec dana je sve konretizovano, ali najmanji problem je da produžim ugovor. Želim da igram“, rekao je Savić i dodao da neće produžiti ugovor ako ne bude igrao.
Interesovanje je pokazao bogati Mančester Siti.
"Ne uzbuđujem se mnogo zbog dolaska skauta Mančester Sitija, igrač sam Zvezde i najbitnije je da se oporavim, da povreda ne ostavi posledice. Nadam se da ću se brzo priključiti ekipi“, kaže Savić, koji zbog povrede nije mogao da se predstavi skautima ’građana’.
Epilog će biti poznat najkasnije za šest meseci, a Savić naglašava šta je ključno u celoj stvari.
„Nije mi želja da odem, već samo da igram. Zato i čekam, ima još šest meseci, pa ćemo da vidimo. Zvezda mi jeste pomogla, u mlađim selekcijama, koliko-toliko i u prvom timu jer sam stekao određeno iskustvo. Ipak, više nisam dete, trebalo bi da budem drugačije tretiran. Možda ljudi u klubu imaju drugo viđenje, nisam ljut na bilo koga, naprotiv, samo ne želim prerano da donosim odluke. Kad bih se vodio srcem, igrao bih ceo život u Zvedzi za platu, ali tu je otac da o svemu drugom brine“.
|
|
| |
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
Pregazićemo sve rivale!
U Crvenoj zvezdi je već godinu i po, ali po učinku u dosadašnjim prijateljskim mečevima izgleda da će tek predstojeća jesen biti u znaku Avala Isaha. Internacionalac iz Gane je jedan od najboljih igrača crveno-belih u pripremnom periodu, a da je već starosedelac potvrđuje i to da je savladao srpski jezik, koji mu pomaže u komunikaciji sa saigračima.
- Za razliku od prvog dela priprema u Sloveniji, kada je bilo dosta trčanja i rada na fizičkoj snazi, sada su u prvom planu utakmice. Za ovih devet dana sigurno da će trener Dostanić imati priliku da vidi ko može da igra, odnosno ko mora još da radi - kaže Isah sa Pohorja, gde Beograđani pune motore.
Protivnici sa kojima će se Crvena zvezda sastati u Sloveniji gaje različit stil, pored timova, tu je i jedna reprezentacija?
- Imamo vremena da se pripremimo za svaku ekipu sa kojom ćemo se sastati, iako nam njihova imena puno ne znače, jer mi imamo svoj cilj. Kada sve prođe i budemo znali rezultate u ovim trening duelima možemo i o igri i očekivanjima, jer je sada još rano. Start sezone čekamo sa većim ambicijama nego prethodne, naročito imajući u vidu pojačanja koja su došla na „Marakanu“. Sada imamo još više dobrih igrača u svojim redovima, čime je konkurencija podignuta na stepen više. Sa Koromanom sam već imao priliku da igram i verujem da će sa njim, ali i sa Tošićem i Milovanovićem stići i uspesi.
Zvezda je prošlog leta kvalifikacije za Ligu Evrope počela iz drugog kola, međutim u novu će krenuti od treće runde, kao pobednik nacionalnog Kupa.
- Sigurno da znači kada nam se na putu do Evrope nalazi što manje protivnika. Prošle sezone smo igrali sa Rudarom, Dinamom i Slavijom, a na kraju smo ispali tek u poslednjoj, šestoj utakmici. Sada možemo da imamo najviše četiri kvalifikaciona meča, potrebno je da nastavimo sa radom i da „gazimo“, jer samo tako možemo da se nadamo trijumfima - jasan je Mohamed Aval Isah.
Došli u crvenu zvezdu
Duško Tošić (KPR)
Ognjen Koroman (Inčon)
Dejan Milovanović (Lens)
Vladan Binić (Napredak)
Marko Vešović (Budućnost)
Dosadašnji rezultati
Kopar - Crvena zvezda 2:1
Crvena zvezda - Starše 13:0
Domžale - Crvena zvezda 0:0
Radnički Šid - Crvena zvezda 2:2
Crvena zvezda - Reding 1:3
Crvena zvezda - Iran sinoć
Crvena zvezda - Bursa 17. jula
Veržej - Crvena zvezda 17. jula
Hanover - Crvena zvezda 21. jula
Izvor: Blic
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
| |
|
 |

|

|
|
Dostanić: Neki ne mogu da odgovore Zvezdinim zahtevima
Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su u sredu dve prijateljske utakmice, a nakon poraza od Redinga sa 3:1 i remija koji su prvotimci izborili sa reprezentacijom Irana od 1:1.
„Drugopozivci“ su poveli protiv engleskog drugoligaša golom Mugoše u 10. minutu, ali su Pirs u 11, Čurč u 58. i 83. minutu izvojevali pobedu za Reding. Zvezda nije sačuvala vođstvo ni kada su zaigrali prvotimci, koji su protiv Irana poveli pogotkom Vilotića u 37. minutu, a onda je Karimi četiri minuta pre kraja poluvremena postavio konačan rezultat.
“Utakmicu protiv Redinga nismo odigrali kako treba, iako smo igrali protiv izuzetno jakog protivnika. Niko ne voli da izgubi, bez obzira što je igrao kombinovani sastav. Sada smo dobili i odgovore na neka pitanja, tako da je slika mnogo jasnija. Nama u svakom trenutku treba 25 spremnih igrača, koji mogu u svakom trenutku mogu da odgovore svim zahtevima. To protiv Engleza nije bilo vidljivo i sigurno da mogu da budem nezadovoljan zbog tog poraza”, kaže Ratko Dostanić o porazu od Redinga, a prenosi zvanični sajt crveno-belih.
U toj utakmici startnu postavu Crvene zvezde činili su Bajković, Stojković, Mikić, Spajić, Ignjatijević, Isah, Nikolić, Lazović, Mugoša, Jeremić i Trifunović. Šansu su u nastavku dobili i Mijailović, Binić, Aleks i Pavlović.
Kada je duelu sa Irancima reč, Dostanić je odlučio da zaigraju Stamenković, Ninkov, Đorđević, Vilotić, Tošić, Bogdanović, Savio, Kadu, Koroman, Jevtić i Perović, a kao rezerve su ušli i Subašić, Vešović i Reljić.
“Iran je sigurno protivnik po meri, koji zna da igra fudbal. Iako su hitriji i svežniji od nas u ovom trenutku, igrači koji su dobili priliku, držali su ritam svih 90 minuta uz pružen maksimum od strane svakog od njih. Očekujem još bolje partije kako vreme bude odmicalo, ali svesno smo tražili što jače protivnike za ovaj drugi deo priprema u Sloveniji “, rekao je Dostanić o remiju sa Iranom.
Žal za šansama
U taboru crveno-belih ostaje žal za neiskorišćenim šanama u meču sa Irancima.
“Pored jedinog gola koji smo postigli, imali smo još dva, tri zicera, koja je možda teže promašiti nego dati. Falila nam je lucinost u određenim trenucima, kada smo mogli da preokrenemo utakmicu u našu korist. Bitno je da se ide svojim tokom, obzirom da radimo u jednom visokom ritmu, što na treninzima, to i na utakmicama, kojih imamo dosta za ovih devet dana. Tek smo izašli iz procesa žestokog rada na fizičkoj spremi i igrači se polako adaptiraju na utakmice. Sigurno da ne bih bio zadovoljan kada bi u ovom trenutku dostigli neki vrhunac forme. Mislim, da sa ovim radom i pristupom koji smo pokazali protiv Irana možemo da budemo optimisti”, zaključio je Ratko Dostanić.
|
|
| |
|
 |

|

|
|
Od petka sezonske karte za mečeve FK Crvena zvezda
Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je da će u petak 16. jula u podne početi sa prodajom sezonskih karata za sezonu 2010/2011.
Ulaznice potpuno novog dizajna, prilagođene elektronskom sistemu ulaska na Marakanu, prodavaće se u prostorijama klupskog Marketinga na stadionu Crvene zvezde, putem online kupovine, kao i u Red Star radnjama na Marakani i u ulici Kralja Milana.
Crvena zvezda nije podizala cenu karata u odnosu na prošlu sezonu: sezonska ulaznica za severnu tribinu i dalje košta 1.000 dinara, za "zapad" 5.000 dinara, dok je standardna karta za istočnu tribinu 2.000 dinara.
Porodični paket "roditelj plus dete" košta 2.500 dinara, dok je porodični paket "roditelj plus dva deteta" 3.000 dinara i oba paketa odnose se na istočnu tribinu.
|
|
| |
|
 |

|

|
|
Milovanović: Pariz - Beograd - Pohorje!
15. jul 2010. 22:46 > 22:47
Dejan Milovanović istog dana je doputovao iz Pariza u Beograd, pristupio Crvenoj zvezdi i produžio u Sloveniju na pripreme crveno-belih.
Nekadašnji kapiten će posle dve sezone u francuskom Lansu, sledeću provesti na pozajmici u klubu u kojem je ponikao.
"Mislim da je to pravi potez, jer ću uz dobar rad i odličnu, zvezdašku, atmosferu, imati mogućnost da napredujem i igram godinu dana u kontinuitetu. To mi je sada najvažnije. Uz to želim da pomognem da se klub vrati tamo gde mu je mesto".
Milovanović je istakao da je učestvovao u pripremama Lansa i da će brzo uhvatiti priključak sa novim-starim drugovima.
Ekipu poznaje odlično, jer je prethodne sezone redovno gledao Zvezdine utakmice.
"Znam sve igrače, neke lično, neke sa TV ekrana. Mislim da imamo mlad, brz i kvalitetan tim. Na meni, Đorđeviću, Koromanu i Tošiću je da vodimo mlađe saigrače do uspeha", jasan je Milovanović.
Crvena zvezda će u petak posle podne saznati sa kim će 29. jula i 5. avgusta igrati u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.
"Evropa je bitna, ali bitna je i titula prvaka Srbije. O tome ćemo kada zvanično počne sezona i kada dobijemo rivala. Sada je najvažnije da se uigramo i da pripreme završimo bez povreda", zaključio je nekadašnji mladi reprezentativac.
Milovanović (26) je za prvi tim Crvene zvezde nastupio preko 220 puta i osvojio tri "duple krune".
(MONDO)
|
|
| |
|
 |

|

|
|
Jagodina zove Lazetića!
Uprava Jagodine poslala je juče ponudu iskusnom fudbaleru i doskorašnjem kapitenu Crvene zvezde Nikoli Lazetiću.
Kako Lazetić nije produžio ugovor sa crveno-belima i uveliko traži najbolju opciju za nastavak karijere, čelnici Superligaša poželeli su da iskoriste povoljan trenutak za transfer, i sada se samo čeka na Lazetićev odgovor, piše Sportski žurnal.
Lazetić trenutno čeka odgovor sa Marakane oko neisplaćenih zarada, a ukoliko pristane da zaigra za Jagodinu, na taj način bi postao peto pojačanje kluba.
U Jagodinu su do sada stigli Igor Bondžulić (Javor), Radoš Protić (Leotar), Miloš Živković (Novi Pazar), Marko Popović (Ašdod, Izrael).
U izjavi za Sportski žurnal, Lazetić je u toku jučerašnjeg dana istakao da ne zna ništa o ponudi Jagodine.
"Na kraju će novinari da me presele u treću ligu, uz svo uvažavanje Jagodine. Ne znam da li se na ovaj način podiže cena klubu ili tiraž novini", rekao je Lazetić iako su ljudi iz Žurnala naglasili da imaju pouzdanu informaciju od "ključnog" čoveka Jagodine.
|
|
| |
|
 |

|

|
|
Zvezda nerešeno sa Bursom, strelci Koroman i Trifunović
Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su nerešeno s turskom Bursom 2:2, u prijateljskoj utakmici u austrijskom Glajsdorfu kod Graca.
Zvezda je poraz izbegla zahvaljujući Milošu Trifunoviću, koji je drugi gol za srpskog vicešampiona postigao u 90. minutu posle akcije Marka Vešovića i Nikole Mikića.
Trifunović je na teren ušao u 79. minutu, pošto je jutros igrao u pobedi drugog tima Zvezde nad slovenačkim nižerazrednim klubom Veržeijem od 4:1. Na tom meču 25-godišnji Trifunović bio je dvostruki strelac.
Prvi gol za Zvezdu postigao je već u 2. minutu meča povratnik u ekipu iz Ljutice Bogdana Ognjen Koroman. Tugaj Bahadir je u 15. minutu izjednačio na 1:1, da bi u 55. Pablo Martin Batalja preokrenuo rezultat u korist Burse, za koju je igrao i
nekadašnji srpski reprezetnativac Ivan Ergić.
Trener Zvezde Ratko Dostanić meč sa Bursom iskoristio je da na terenu isproba 19 igrača, medju kojima i još jednom povratniku u redove crveno-belih Dejanu Milovanoviću, kao i novom pojačanju Dušku Tošić, takodje nekadašnjem reprezentativcu.
|
|
| |
|
 |

|

|
|
Dostanić hvali redom...
18. jul 2010. | 21:24 | Izvor: Sportske.net, večernje novosti
Fudbaleri Crvene zvezde posle dve subotnje provere zaslužili su dosta pohvala od strane trenera Dostanića. Šef struke crveno-belih smatra da ekipi u ovom trenutku nedostaje svežina i, eventualno, jedan ''razbijač'' u napadu.
Dostanic crvenazvezdafk.comRatko Dostanić je uveren da je njegov tim pokazao da ima kvalitet i očekuje da će se sve ''kockice'' potpuno sklopiti do 29. jula i starta u kvalifikacijama za Ligu Evrope protiv Slovana.
''Bez ikakve dileme, potvrdili smo da imamo obrise igre, ideju, želju, kvalitet. Trenutno nam nedostaje svežina, Koroman, Milovanović i Tošić još nadoknađuju propušteno, ali se nadam da ćemo i to rešiti do 29. jula'', istakao je Dostanić.
On je zatim analizirao učinak pojedinih igrača u mečevima sa Veržejom i Bursom.
Trifunovic crvenazvezdafk.com''Milovanović je pokazao da je kapitalno pojačanje za naš vezni red. Odlično je sarađivao sa Bogdanovićem, a kad nam bude trebalo više čvrstine, tu su i Savio, Nikolić, Isah, koji takođe odlično rade.
I svi špicevi su nam jako dobri. Jevtić je kao tane, Trifunović je u formi, a bez obzira na dva gola u prepodnevnom meču, pokazao je da je gladan igre i doneo nam je remi protiv Burse. Vešović osim talenta pokazuje i veliku želju, hrabrost da igra muški protiv svakog rivala. Opasno se nameće, ali nije jedini...
U suštini, zadovoljan sam radom, ponašanjem svih igrača, a i grešaka je sve manje'', zaključio je Dostanić.
|
|
| |
|
 |

|

|
|
Lazetić tuži Zvezdu?
Bivši kapiten Crvene zvezde nema više nameru da se prepucava sa sportskim direktorom kluba Ivanom Adžićem. Posle optužbi da mu nije stalo do Zvezde već samo do para, Nikola Lazetić je odlučio da preko advokata reši problem.
- Nikoga nisam ucenjivao kao što on kaže. Sama činjenica da mi klub duguje 130.000 evra i da nisam primio pare još od februara, dok su drugi dobili za maj, dovoljno govori o svemu. Stavljam tačku na sve. Dao sam advokatu da mi reši taj problem jer do sada sam dobio desetak obećanja koja nisu ispoštovana - rekao je Lazetić za Kurir.
Iskusni vezista je naglasio da je već počeo sa invidualnim treninzima i da očekuje dobru ponudu iz inostranstva. Lazetić želi prema svojim rečima da potpiše sa nekom ekipom višegodišnji ugovor.
Izvor: Sportal
|
|
| |
|
 |

|

|
|
Bogdanović ili Savio, Kadu ili Trifunović...
19. jul 2010. 11:33 > 11:43
Kako pripreme odmiču, a približava se 29. jul i evropska premijera protiv Slovana iz Bratislave, počinje da se formira i početni sastav Crvene zvezde.
Tačnije, trener Ratko Dostanić nema mnogo dilema. Jednu ili dve...
Veliki broj prijateljskih utakmica, koje je Zvezda odigrala u dva letošnja boravka u Pohorju, kao i povratak bivšeg kapitena Dejana Milovanovića, nagoveštavaju da će crveno-beli u narednoj sezoni najčešće igrati u formaciji 4-4-2.
U toj postavci, Dostanić ima najveću dilemu oko toga ko bi trebalo da bude prvi izbor na poziciji defanzivnog veziste. U užoj konkurenciji nalaze se Vladimir Bogdanović, Savio Oliveira do Vale i Mohamed Aval Isah.
Ovaj treći, na veliku žalost svih u klubu, nedavno je doživeo veliku porodičnu tragediju. Zbog smrti brata morao je da otputuje u Ganu, što ga je svakako udaljilo od pozicije startera, bar za meč sa Slovanom.
Protiv šampiona Turske Bursaspora, prednost je dobio Bogdanović, koji je igrao u paru sa Milovanovićem, ali...
"Smatram da već imamo jasnu sliku o mogućnostima ekipe", počeo je Dostanić priču sa priprema u Sloveniji.
Pored zadnjeg veznog, Dostanić se dvoumi i oko toga ko bi trebalo da igra na poziciji levog krila. U finišu prošlog prvenstva, trener Zvezde govorio je da "igrač takve tehnike" kao što je Karloš Eduardo de Fiori Mendeš, odnosno Kadu, "mora da bude na terenu".
Tome je Dostanić ostao dosledan i tokom priprema za novu sezonu, ali se levonogi Miloš Trifunović žestoko nametnuo, ne samo golovima i asistencijama, već i odnosom prema radu.
"Iskreno, nemam mnogo dilema, iako je činjenica da imam mnogo igrača koji prave dobru konkurenciju, pre svih Miloš Trifunović. On napreduje iz treninga u trening. Sada imamo ono što nam je ranije nedostajalo, a to je raznovrsnost", raduje Dostanića činjenica da naredne sezone neće zavisiti od jednog igrača ni na kojoj poziciji.
Isto je i na drugom boku, gde prednost svakako ima Koroman, ali gde se nameću Darko Lazović i Marko Vešović.
Ovaj drugi, takođe je impresionirao Dostanića.
"Pokazao je i talenat i karakter. Uz to ima neophodnu fudbalsku drskost. Radi na visokom nivou, ali još mnogo usavršavanja je potrebno u njegovom slučaju", prokomentarisao je Dostanić.
Startna postava protiv Slovana mogla bi da izgleda ovako: Stamenković - Ninkov, S. Đorđević (kapiten), Vilotić, Tošić - Bogdanović, Milovanović, Koroman, Kadu - Perović, Jevtić.
Trener ne želi da traži alibi, ali unapred poručuje navijačima da ekipa neće biti u "top formi" protiv Slovana.
Pojedinim fudbalerima, pre svih novajlijama Ognjenu Koromanu, Dušku Tošiću, pa i Dejanu Milovanoviću, potrebna je pre svega doza čiste sportske kondicije, da bi ono što znaju sa loptom lakše sproveli na terenu. Uprkos tome što su dovedeni kao velika pojačanja, nije nemoguće da Dostanić proceni da neko od njih nije dovoljno spreman da nastupi u utakmici sa Slovanom, koja može u velikoj meri da odredi dalji tok sezone.
"Ne bi bilo normalno, kada bismo već sada bili u vrhunskoj formi", rekao je Dostanić i potom dodao:
"Mnogo je važnije da polako krenemo da uspostavljamo sistem, koji će davati rezultate i za nekoliko godina, bez obzira na to ko bude vodio ekipu".
U ovom trenutku, ne postoji pozicija u timu na kojoj Dostanić može da računa samo na jednog igrača.
GOLMANI: Saša Stamenković, Boban Bajković, Bojan Pavlović.
DESNI BEKOVI: Pavle Ninkov, Nikola Mikić, Bojan Đorđević.
LEVI BEKOVI: Duško Tošić, Nikola Ignjatijević, Stevan Reljić
STOPERI: Milan Vilotić, Slavoljub Đorđević, Vujadin Savić, Nikola Mikić.
DEFANZIVNI VEZNI: Vladimir Bogdanović, Mohamed Aval Isah, Savio Oliveira do Vale, Nemanja Nikolić.
OFANIZVNI VEZNI: Dejan Milovanović, Marko Mugoša, Milan Jeremić, Darko Lazović, Kadu Mendeš.
DESNA KRILA: Ognjen Koroman, Marko Vešović, Vladan Binić, Darko Lazović.
LEVA KRILA: Kadu Mendeš, Miloš Trifunović, Ognjen Koroman, Slavko Perović.
NAPADAČI: Aleksandar Jevtić, Slavko Perović, Branimir Subašić, Vladan Binić, Miloš Trifunović, Marko Vešović.
(MONDO)
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|