:: |
Autor |
Poruka |
Idealno_losha Banovan! Опасница ©

|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)

|
|
Jeste li znali da članica Domaćeg.de Filicka nije pročitala http://www.domaci.de/viewtopic.php?t=10607 ( Pravilnik foruma) jer da ga je pročitala znala bi da je ZABRANJENO otkrivati identitet i lične informacije ostalih korisnika ovog sajta bez njihove saglasnosti.
Kao šta je to napravila ovde :
filicka je napisao/la sledeće: | Jeste li znali da se nexta i Leona jaaako vole  |
Prema tome, ja tražim da se da maloj članici Filicki upozorenje. Jer je prekršila pravilo, jel te, druže Dušane i cijenjeni moderatori i super moderatori?
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. •
Poslednja prepravka: Idealno_losha on Pet Avg 22, 2008 10:28 pm; ukupno izmenjena 2 puta |
|
|
|
 |
filicka *hoppípolla*

|
Godine: 33
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884

|
|
Jeste li znali da je osoba iznad izgleda jedva cekala da dobijem upozorenje?
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
 |
..Detinja dusa.. Dobro upućeni član

|
Godine: 32
Datum registracije: 18 Avg 2008 Poruke: 723

|
|
jeste li znali da je sve moguce?
|
|
|
|
|
 |
Dama sa Balkana ¤ dišem za tebe ¤

|
Datum registracije: 07 Avg 2008 Poruke: 2061

|
|
Idealno_losha je napisao/la sledeće: | Jeste li znali da članica Domaćeg.de Filicka nije pročitala http://www.domaci.de/viewtopic.php?t=10607 ( Pravilnik foruma) jer da ga je pročitala znala bi da je ZABRANJENO otkrivati identitet i lične informacije ostalih korisnika ovog sajta bez njihove saglasnosti. |
Jeste li znali da je Idealno loša prekršila isto pravilo... Kad mi je posvetila pjesmu koja otkriva moja godine i kad mi je davala divne, hmm, epitete... Mala i buci-buci...
|
|
|
|
|
 |
serbia_989 Schatzi

|
Godine: 35
Datum registracije: 30 Jul 2008 Poruke: 1428 Mesto: Subotica, Srbija!

|
|
jeste li znali da sam sad ustao
|
|
|
|
|
 |

|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)

|
|
Dama sa Balkana je napisao/la sledeće: | Idealno_losha je napisao/la sledeće: | Jeste li znali da članica Domaćeg.de Filicka nije pročitala http://www.domaci.de/viewtopic.php?t=10607 ( Pravilnik foruma) jer da ga je pročitala znala bi da je ZABRANJENO otkrivati identitet i lične informacije ostalih korisnika ovog sajta bez njihove saglasnosti. |
Jeste li znali da je Idealno loša prekršila isto pravilo... Kad mi je posvetila pjesmu koja otkriva moja godine i kad mi je davala divne, hmm, epitete... Mala i buci-buci...
|
Jeste li znali da ta tema nema veze s ovim šta sam ja rekla Grešnici?
I p.s- Nisam u niti jednom momentu spomenula tvoje ime, nit ne znam ga. A to mala i buci buci, ako je to vrijeđanje neka me se banuje
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
 |

|

|
|
Idealno_losha je napisao/la sledeće: | Jeste li znali da ta tema nema veze s ovim šta sam ja rekla Grešnici?
I p.s- Nisam u niti jednom momentu spomenula tvoje ime, nit ne znam ga. A to mala i buci buci, ako je to vrijeđanje neka me se banuje  |
Jeste li znali da ne želim da itko, na bilo koji način ( pa i posvetom pjesme ), otkriva moje godine...?!
|
|
|
|
|
 |
ex_deda Banovan! *28*

|
Datum registracije: 08 Okt 2006 Poruke: 7256

|
|
Jeste li znali da barem dva moderatora ovde nisu dame ili da chak dapache imaju 19 godina (vec' 50+)
|
in tears we spilled while roaming earth
Thourn Whaul (2007)
|
|
|
|
 |

|

|
|
Jeste li znali da ja nisam apsolutno loše mislila tom pjesmom, ako se neko prepoznao u pjesmi - njegov problem.
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
 |

|

|
|
Jeste li znali da se ne volim i ne želim svađati, prepirati ili što već...?
I da ne podnosim ljude koji ne mogu neke stvari zadržati za sebe...?
|
|
|
|
|
 |
Bojan_kralj ~Angel azul~

|
Godine: 34
Datum registracije: 23 Apr 2007 Poruke: 12820 Mesto: Debela 'ladovina

|
|
[LOCK]
|
|
 |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
Jeste li znali da Pravilnik vazi za SVE, bili vi maloletni, punoletni, ludi, plavi, crni.... Nekoliko puta je naglaseno da sve prepirke, pogotovo licne, ostavite za neki drugi vid komunikacije, ako ne znate normalno komunicirati s nekim ljudima, zaobidjite ih!!!! Glavni "akter" svega ovoga ce biti kaznjen, a ostali sledeci put dobijaju istom merom. Ovo nije cirkus i pridrzavajte se Pravilnika!!!!
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|